Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Харківщина візьме участь у Міжнародній виставці «Петерфуд» у Санкт-Петербурзі

Харківська область візьме участь у Міжнародній виставці «Петерфуд» у рамках Петербурзького продовольчого форуму, який відбудеться з 15 по 17 листопада 2010 року у м. Санкт-Петербурзі Російської Федерації. Голова Харківської облдержадміністрації підписав розпорядження № 483 від 1 вересня 2010 року підготувати презентацію експортних можливостей та інноваційно-інвестиційного потенціалу регіону з урахуванням частини III Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2010 рік, затвердженої рішенням сесії Харківської обласної ради від 17 червня 2010 року № 1703-V. 

Харківщину запросили до участі у наступній виставковій акції «Барвиста Україна»

Керівництво Національного комплексу «Експоцентр України» висловило вдячність Харківській області за участь у виставковій акції «Барвиста Україна» та запросила взяти участь в виставці у наступному році. Також у листі висловлено подяку особисто голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну за високий рівень організаційної підготовки експозиції області.

Віктор Янукович та Микола Азаров привітали мешканців Харківщини з Днем Харківської області

В ході урочистостей до Дня Харківської області Віце-прем’єр-міністр України з аграрних питань Віктор Слаута зачитав привітання мешканцям Харківщини від Президента України Віктора Януковича та Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Колектив Харківського коледжу текстилю та дизайну висловив Михайлу Добкіну подяку за фестиваль «Печенізьке поле»

На ім’я голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна надійшов лист, в якому колектив студентів, викладачів та співробітників Харківського коледжу текстилю та дизайну висловив подяку за можливість взяти участь у етнофестивалі «Печенізьке поле». 

Я хочу, щоб ми, слобожани, завжди були горді тим, що живемо на цій землі. І я впевнений, що так і буде. Сергій Чернов

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов у ході урочистостей до Дня Харківської області звернувся з вітальними словами до всіх жителів регіону.

Головне багатство Харківщини - щирі, щедрі та талановиті люди. Михайло Куліняк

Міністр культури та туризму України Михайло Куліняк привітав жителів Харківщини з Днем області.

Події дня

Сьогодні о 14:00 прес-центрі ХОДА (вул. Сумська, 64, 5 поверх) відбудеться прес-конференція директора-художнього керівника обласної філармонії Юрія Янка на тему «Творчі плани Харківської обласної філармонії на 2010-2011 роки».

В Первомайському відбувся легкоатлетичний пробіг

На минулому тижні в місті Первомайський Харківської області в рамках святкування Дня міста пройшов 8-й легкоатлетичний пробіг, головна мета котрого – висловити подяку ветеранам Великої Вітчизняної війни за безсмертний подвиг, здійснений ними в ім'я життя на землі. 

Видатні харків'яни отримали державні нагороди до Дня Харківської області

В ході урочистостей з нагоди Дня Харківської області віце-прем'єр-міністр України Віктор Слаута, міністр культури і туризму Михайло Кулиняк, а також голова ХОДА Михайло Добкін вручили видатним в різних галузях жителям Харківщини державні нагороди.

Харківщина має величезний інтелектуальний, промисловий і аграрний потенціал. Віктор Слаута

В ході урочистостей до Дня Харківської області віце-прем’єр міністр України Віктор Слаута зачитав привітання жителям Харківщини від Президента України Віктора Януковича, а також у своїй промові відзначив величезний потенціал, який має Харківщина у різних галузях народного господарства.

Нам з вами треба побудувати нову країну, яка буде служити людям. Михайло Добкін

Звертаючись зі сцени до гостей урочистостей, присвячених Дню Харківської області голова ХОДА Михайло Добкін відзначив, що вперше в Україні є стабільність влади, завдяки якій можна добитися економічної стабільності в країні.

Superior Golf Club планується зробити основною базою для підготовки олімпійської збірної України

Про це сьогодні повідомив голова Харківської облдержадміністрації, перший віце-президент Федерації гольфу України Михайло Добкін. «Гольф вже затверджено як олімпійський вид спорту. Він буде включений до програми Олімпіади 2016 року, яка відбудеться в Бразилії, і для нас дуже важливо зайняти серйозні стартові позиції з підготовки спортсменів для національної збірної України», - зазначив Михайло Добкін.

Ще у 10 школах Харкова будуть введені уроки гольфу

Як повідомив голова Харківської облдержадміністрації, перший віце-президент Федерації гольфу України Михайло Добкін, ще у 10 школах Харкова будуть введені уроки гольфу. «Розуміючи, що заняття гольфом в перших 10 школах, які вже отримали необхідне обладнання, дасть позитивний ефект, була оплачена покупка обладнання ще для 10 шкіл. Таким чином, 20 харківських шкіл найближчим часом будуть мати можливість навчати дітей цій прекрасній грі», - зазначив Михайло Добкін.

Співпраця бізнесу та влади в Харкові дала результат, від якого виграють усі

«Рішення ввести в школах Харкова уроки гольфу - дуже правильне і гарне рішення. Це інвестиції в майбутнє спорту. Нашому клубу вже 6 років, вашому - всього 2 роки, але в розумінні вкладення інвестицій в молодь і дітей ви нас вже випередили. Співпраця бізнесу та влади в Харкові дала результат, від якого виграють усі», - зазначив Карл Лоор, президент Старооскільського гольф-клубу (Росія), команда якого стала володарем Кубка Михайла Добкіна.

Я сповнений гордості за нашу Слобожанщину! Михайло Добкін

Сьогодні в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Н.В.Лисенка голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін звернувся до присутніх на урочистому концерті з нагоди 245-ліття Харківської області зі словами: «Я сповнений гордості за нашу Слобожанщину! Ми живемо на такій чудовій землі, що за наше сьогодення і майбутнє переживати не доводиться. А для того, щоб воно було щасливим, щоб наша країна була серед світових лідерів, нам доведеться ще багато працювати. На Слобожанській землі живуть сильні, працьовиті, талановиті люди, без яких освоєння космосу, наукові відкриття, мистецтво, не отримали б того розвитку, яке ми маємо на сьогоднішній день. Я впевнений, що в кожному куточку Харківської області знайдеться людина, яка своїм щоденним трудовим подвигом може служити яскравим прикладом для підростаючого покоління. Я впевнений, що наша головна сила - наші діти, талановиті, перспективні, розумні, а головне вони налаштовані на перемогу. Я бажаю, щоб вони були сильнішими нас, краще за нас і талановитіше нас».

В Superior Golf Club відбувся Кубок Михайла Добкіна

18 -19 вересня в Superior Golf Club відбувся один з найбільш представницьких турнірів сезону Кубок Михайла Добкіна. У турнірі взяли участь найсильніші гольфісти України (з Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова), а також спортсмени з Австралії, Німеччини, Росії. Переможцем Кубка Михайла Добкіна в командному турнірі стала команда зі Старого Оскола (Росія), складена з 14-15-річних спортсменів. Переможці отримали головний приз, заснований Михайлом Добкіним, англійський срібний кубок середини XIX ст., який є ровесником першого в світі офіційного відкритого чемпіонату з гольфу відомого як Open Championship. Команда голови Харківської облдержадміністрації «Михайло Добкін і К» у складі Михайло Добкін, Євген Кафельников, Андрій Медведєв та Ігор Федоров посіла третє місце.

Андрій Медведєв буде проводити в Харкові відкриті майстер-класи для тенісистів- початківців

Тенісист Андрій Медведєв буде проводити в Харкові відкриті майстер-класи для тенісистів-початківців. Про це сьогодні повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Наша сила -  в дусі, культурі, в людях, які живуть на цій землі. Михайло Добкін

«Наша сила - в дусі, культурі, традиціях, в тих людях, які живуть на цій землі. Наші предки змогли зберегти національні традиції та обряди для наступних поколінь, і це дає нам сьогодні можливість бути такими самобутніми і унікальними, які ми є. Я сповнений гордості перед усіма іноземними делегаціями, які приїхали до нас на святкування Дня народження області, за своїх земляків. Мені дуже приємно було бачити, яке чудове враження справили слобожани та їх творіння на наших високих гостей», - сказав під час брифінгу за підсумками огляду експозицій районів Харьковскої області на IX Великому Слобожанському ярмарку голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

В саду імені Шевченка відбулося свято українського борщу

Сьогодні в рамках Великого Слобожанського ярмарку в саду імені Шевченка було організовано свято українського борщу. У конкурсі на кращий борщ взяли участь 11 закладів громадського харчування, а також Академія торгівлі та харчування, яка пригощала гостей студентським борщем. Всього для свята було приготовлено понад 500 порцій традиційної українського страви, кожен учасник конкурсу готував по 10 літрів борщу.

Сергій Чернов привітав жителів Харківщини з Днем області

«Сьогодні ми святкуємо подвійний день народження Харківської області - День народження її як адміністративної одиниці та День визволення від німецько-фашистських загарбників. Схиляю голову перед всіма нашими ветеранами за те, що вони дали нам можливість жити на цій землі, працювати і виховувати дітей. Ми унікальний колоритний край, ми пишаємося нашою Слобожанщиною, так було, є і так буде. Зі святом вас, дорогі, бажаю вам доброго настрою і нових перемог», -  звернувся до гостей і учасників Великого Слобожанського ярмарку в ході урочистої церемонії його відкриття голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Уряд завжди буде підтримувати аграрну галузь Харківщини. Віктор Слаута

Віце-прем’єр-міністр України Віктор Слаута привітав жителів Харківщини з Днем області під час урочистої церемонії відкриття Великого Слобожанського ярмарку.

Михайло Добкін оглянув експозицію районів області на Великому Слобожанському ярмарку

Голова ХОДА Михайло Добкін разом з членами офіційних іноземних делегацій та представниками міської і обласної влади оглянув експозицію підприємств районів Харківської області, представлену на Великому Слобожанському ярмарку.

Михайло Добкін відкрив у Краснограді Великий Слобожанський ярмарок

Сьогодні в рамках святкування 245-річчя Харківської області у Краснограді голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і віце-прем'єр-міністр України Віктор Слаута в урочистій обстановці відкрили Дев'ятий Великий Слобожанський Ярмарок.

У Краснограді розпочав свою роботу Великий Слобожанський ярмарок

18 вересня у місті Краснограді Харківської області відкрився дев'ятий Великий Слобожанський ярмарок, який приурочений до Дня Харківської області та до Дня Красноградського району.

Події дня

Сьогодні, 18 вересня в 10:00 на центральній площі м. Краснограда відбудеться урочисте відкриття Великого Слобожанського ярмарку. О 12:00 в саду ім. Т. Г. Шевченка (у р-ні ХНАТОБа) розпочнеться конкурс кулінарного мистецтва «Свято українського борщу». О 17:30 великому залі ХАТОБу початок урочистостей з нагоди святкування Дня Харківської області.  

У Чугуєві буде запущений пілотний проект «Зелений коридор»

Незабаром буде презентовано проект «Зелений коридор», суть якого полягає в тому, що в районному центрі Чугуєві будуть зосереджені всі дозвільні системи. Про це повідомив на брифінгу голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Починаючи від довідки ДАІ, до рішення, яке вимагає узгодження МНС - все можна буде оформити в одному віконці», - підкреслив він.  

Будуть підписані договори про торговельно-економічне співробітництво Харківської області з Білгородською та Курською областями Росії

Про це на брифінгу за підсумками проведення II Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» повідомив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. «Мова йде про співпрацю в рамках Єврорегіону «Слобожанщина», про прикордонну співпрацю, про будівництво логістичного центру на україно-російському кордоні (на стороні України), спільне будівництво великого оптового сільськогосподарського ринку в 4,5 км від кордону та інших заходах», - зазначив Юрій Сапронов.

На допомогу інвесторам в Харківській області розроблено 3 серйозних документа

За результатами тривалої роботи Харківської облдержадміністрації розроблено 3 серйозних документа. Перший - це Економічний атлас Харківської області, який постійно оновлюється, другий - «Основи стабільного розвитку Харківської області до 2020 року» і третій - «Книга інвестора». Про це повідомив на брифінгу голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.   

Харківська область демонструє стабільність та впевненість. Сергій Чернов

«Організаторами правильно обрано назву однієї зі складових сьогоднішнього форуму – виставки «Енергія зростання». У Харківської області є енергія, а значить, буде і зростання. Крім того, харківська область демонструє відкритість, прозорість, розуміння, стабільність та впевненість. Це найважливіші фактори, і ділові люди повинні на це зреагувати», - зазначив голова Харківської облради Сергій Чернов на брифінгу за підсумками проведення II Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».

У будівництві окружної дороги задіяно 17 напрямів народного господарства. Михайло Добкін

Всі, від кого залежало виконання першої частини будівництва окружної дороги, успішно впоралися зі своєю роботою, - зазначив голова ХОДА Михайло Добкін під час брифінгу за підсумками огляду робіт на окружній дорозі. Також він підкреслив, що в роботах задіяні понад півтора десятка галузей народного господарства.

Архів документів