Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі пункти протоколу, підписаного в ході зустрічі Михайла Добкіна з робочою групою заводу імені Шевченка 22 березня, виконуються або вже виконані

Всі пункти протоколу, підписаного в ході зустрічі Михайла Добкіна з робочою групою заводу імені Шевченка 22 березня, виконуються або вже виконані

Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з представниками трудового колективу ДП «Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка». Крім 16 співробітників заводу, в ході зустрічі також брали участь представники ВАТ «Хартрон» і ВАТ «Турбоатом», разом з якими обговорювалися шляхи виведення заводу імені Шевченка з кризового стану.

Як зазначив у ході брифінгу за підсумками зустрічі Михайло Добкін, подібні зустрічі будуть проводитися регулярно, що дозволить всім сторонам постійно контролювати ситуацію.У той же час голова області повідомив, що всі пункти протоколу, який був підписаний у вівторок, 22 березня, або вже виконані, або знаходяться в роботі.

«Ситуація з оформленням документів сьогодні в робочому процесі, розроблено графік, є черговість, є відповідальні, головний з яких - це Тимчук, який повинен перед звільненням з підприємства оформити всю необхідну документацію на всі об'єкти. Наступний пункт - отримання кредитів та реалізація майна згідно з планом санації - тут теж усе йде своєю чергою. 18-22 квітня відбудуться торги, виручені на яких кошти на 100% підуть на погашення заборгованості із заробітної плати. Одночасно ми працюємо над залученням кредиту, який плануємо отримати до середини травня», - повідомив голова області.

Нагадаємо, за підсумками зустрічі 22 березня був підписаний протокол, згідно з яким необхідно було створити робочу групу, скласти графік оформлення документації, а також графік залучення позикових коштів на підприємство. Крім цього була досягнута домовленість про виплату заробітної плати всім співробітникам підприємства за один робочий місяць.