Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я думаю, ми з усіма завданнями впораємося, тому що є реальна підтримка з боку влади. Василь Лунін

Я думаю, ми з усіма завданнями впораємося, тому що є реальна підтримка з боку влади. Василь Лунін

Представники заводу імені Шевченка, які сьогодні брали участь у зустрічі з головою ХОДА Михайлом Добкіним, відзначили велику увагу, яка приділяється керівництвом області проблемам підприємства.

«Я думаю, що ми сьогодні вирішили всі питання. Хочу сказати, що сьогодні весь завод вийшов у повному складі, хоча минулого тижня працювали лише дві третини заводчан. О 2 годині до нас приїде Володимир Миколайович Бабаєв, який зустрінеться з трудовим колективом і більш докладно розповість про те, чого ми тут досягли, щоб колектив заспокоївся»,- повідомив під час брифінгу за підсумками зустрічі голова профспілкового комітету заводу ім.Шевченка Віктор Винник.

У свою чергу головний інженер - головний конструктор заводу імені Шевченка Василь Лунін заявив, що підприємство повністю виконує свої зобов'язання перед замовниками.

«Що стосується замовлень, які є сьогодні на підприємстві, то ми всі їх виконуємо в строк, зривів у нас немає. Це тематика і турбінного заводу, і заводу імені Малишева, і ті перспективні роботи, які ми виконуємо для «Енергоатому». Є у нас потенційні замовники з Росії, які хочуть працювати з нами, і ми зараз активно займаємося тим, щоб на 2012 - 2013 роки поставити на ряд російський атомних електростанцій своє обладнання. Є, звичайно, низка проблем, але я думаю, ми з усіма завданнями справимося, тому що є реальна підтримка з боку влади. Я думаю, найближчим часом все нормалізується», - підкреслив він.