Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми створюємо модель роботи театрів в нових економічних умовах. Дмитро Кузнєцов

Ми створюємо модель роботи театрів в нових економічних умовах. Дмитро Кузнєцов

У Харківській області реформується схема роботи театрів, які на даний момент не адаптовані до нових економічних умов. Як відзначив в ході прес-конференції 28 березня начальник управління культури та туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов, вже є позитивні результати цієї роботи.

«Ми виробляємо модель роботи театрів в нових економічних умовах. Наші театрально-концертні установи складно вписуються в нові умови, але хочу відзначити, що сьогодні в цьому відношенні відбулися значні зрушення в позитивну сторону. Ми змогли разом з керівниками театрів поліпшити показники за кількістю поставлених прем'єр, і як результат, за підсумками 2010 року змінилися і фінансово-економічні показники театрів», - повідомив Дмитро Кузнєцов.

За його словами, особлива увага приділяється гастрольним проектам.

«Гастрольні проекти минулого року дали ефект у цьому році. Так, театр музичної комедії повернувся з гастролей по Бєлгородській області, театр опери і балету нещодавно відвідав Львів з гастрольним візитом. У цьому відношенні ми прагнемо йти в кількох напрямках. Ми відновлюємо менеджмент театрів, змінюємо динаміку соціально-економічних взаємин і також працюємо над підвищенням їх творчого потенціалу», - підкреслив Дмитро Кузнєцов.