Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Спільна позиція МОЗ України та ХОДА – необхідність ухвалення закону про загальнообов’язкове медичне страхування. Ігор Шурма

"Спільна позиція Міністерства охорони здоров’я України та Харківської облдержадміністрації полягає в тому, що без ухвалення закону про загальнообов’язкове медичне страхування неможливо розпочати реформування сфери охорони здоров’я. Без ухвалення цього закону стандарт надання медичної допомоги іноземцям завжди буде мати ознаки недосконалості. Це фундаментальний закон, який покликаний змінити систему фінансування галузі охорони здоров’я та визначити юридичну відповідальність сторін", - зазначив сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

Наша головна задача в рослинництві – мати власне якісне насіння. Віталій Алексейчук

Про це заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук заявив в ефірі програми обласного державного радіо "Ранковий ексклюзив": "Головну задачу яку ми ставимо на цей рік в цих важких кліматичних умовах - мати своє якісне насіння.

Харківщина завжди підтримує свої таланти

Під час фінального гала-концерту всеукраїнського конкурсу "Суперзірка" заступник голови ХОДА Євген Савін від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна вручив ключі від двокімнатної квартири учасниці конкурсу, яка представляла наш регіон і вийшла у фінал, Вірі Варламовій.

Я відчуваю себе людиною, яка може пишатися своїм майбутнім. Михайло Добкін

Сьогодні в малому залі Харківського національного театру опери та балету ім. М. Лисенка відбувся концерт "Нові імена", в якому взяли участь претенденти на отримання стипендії Фонду підтримки молодих обдарувань. Голова Фонду, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін вручив нагороди кращим вчителям, які виховали талановитих дітей, що неодноразово ставали стипендіатами Фонду.

Комунальні медустанови мають отримати статус комунальних підприємств. Ігор Шурма

"На сьогоднішньому навчально-тренувальному семінарі ми з першим заступником міністра охорони здоров’я Василем Лазоришинцем домовились вийти з ініціативою надати комунальним закладам охорони здоров’я Харкова статус комунальних підприємств. Це дало б їм можливість працювати з іноземцями, які мають медичну страховку, і отримувати кошти за надані їм послуги", - заявив сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

На головній площі міста відкрився Парк динозаврів

Сьогодні на площі Свободи відкрився Парк динозаврів, в якому представлено 51 експонат динозаврів у натуральну величину.

Модель медичного обслуговування на стадіоні "Металіст" відповідає стандартам Євро-2012. Ігор Шурма

"Модель медичного обслуговування на стадіоні "Металіст" відповідає стандартам Євро-2012", - заявив після навчально-тренувального заняття з опрацьовування дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації під час проведення футбольного матчу заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

Для кожного міста, яке прийматиме матчі Євро-2012, планується придбати медичний гелікоптер

Як повідомив сьогодні в Харкові перший заступник міністра охорони здоров'я України Василь Лазоришинець, відповідно до вимог УЄФА в кожному приймаючому матчі Євро-2012 місті повинен бути один медичний гелікоптер, і зараз в Кабінеті міністрів України розглядається питання про придбання таких гелікоптерів для Києва, Харкова, Донецька і Львова.

Моє головне завдання - зробити з Харківської митниці єдиний колектив. Сергій Іванов

Призначений начальник Харківської митної служби Сергій Іванов відзначив, що головною метою роботи підлеглого йому відомства є наповнення державного бюджету, боротьба з контрабандою та оптимізація роботи митної служби у світлі проведення Євро-2012.

Турбота про дітей, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, - святий обов’язок влади. Ігор Шурма

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у санаторії "Роща" відбулося театралізоване свято "Світ буде добрим!.." для дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. У заході взяли участь понад 1000 дітей. В урочистій церемонії відкриття взяли участь: заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, заступник голови обласної ради Вікторія Казакова, заступник Харківського міського голови – директор Департаменту охорони здоров’я та соціальних питань Світлана Горбунова-Рубан та голова Харківської райдержадміністрації Віталій Збукар.

Доглядову рентгенівську систему "Поліскан" встановлять на митному пропускному пункті "Гоптівка"

На митному пропускному пункті "Гоптівка" з'явиться нове обладнання, за допомогою якого митники зможуть перевіряти вміст автомобілів, не розвантажуючи їх.

Прикордонний пункт пропуску "Гоптівка" буде модернізований до Євро 2012

Згідно з програмою з реконструкції та підготовки прикордонного пункту "Гоптівка" до Євро-2012, до Харкова планується надходження з державного бюджету 21 мільйона гривень. Як зазначив заступник голови Митної служби України Василь Салигін, до 2012 року на "Гоптівка" потрібно створити всі умови для комфорту автомобілістів.

На стадіоні "Металіст" відбулося тренувальне заняття з опрацювання дій у надзвичайній ситуації під час футбольного матчу

На стадіоні "Металіст" відбулося навчально-тренувальне заняття, в ході якого опрацьовувалися дії у випадку виникнення надзвичайної ситуації під час проведення футбольного матчу. Навчання проводилися під керівництвом голови Координаційного центру з підготовки медичного забезпечення чемпіонату Європи 2012 року з футболу облдержадміністрації Ігоря Шурми.

Зниження собівартості продукції тваринництва можна досягти за рахунок використання якісних комбікормів. Віталій Алексейчук

Одне з питань, яке обговорювали фахівці з 18 країн світу сьогодні під час роботи Міжнародної конференції "Комбікорми – 2010", це створення ринку та реалізація комбікормів не тільки для великих сільськогосподарських підприємств області, а й для тваринництва приватного сектору.

Представлений новий начальник Харківської митниці

Сьогодні колективу Харківської митниці був представлений новий начальник - Сергій Іванов.

У Харкові відбулася виїзна нарада Міністерства охорони здоров’я України

Сьогодні в Харкові відбулася виїзна нарада Міністерства охорони здоров’я України, на якій розглядалися питання готовності системи охорони здоров’я Харківщини до роботи в надзвичайних ситуаціях, що можуть виникнути під час проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. У нараді взяв участь перший заступник Міністра охорони здоров’я України Василь Лазоришинець, а також представники обласних та міських управлінь охорони здоров’я приймаючих міст.

Євген Савін зустрінеться з учасниками X зимових Паралімпійських ігор у м. Ванкувері

4 червня 2010 року о 12-00 годині заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін зустрінеться з чемпіонами, призерами, учасниками X зимових Паралімпійських ігор у м. Ванкувері, тренерами, фізкультурно-спортивним активом. У програмі заходу – вручення грошових винагород, відзнак. Зустріч відбудеться у Малій залі Будинку Рад (вул. Сумська, 64, 2 поверх).

Михайло Добкін. Новий геополітичний код України - УНІАН, 01.06.2010

Імені Харкова не раз судилося прозвучати у зв`язку із знаковими для України подіями. У Харкові було проголошено утворення УРСР, чию територію успадкувала сучасна незалежна Українська держава. Тут вирішувалася доля українського православ`я під час архієрейського собору 1992 року. У Харкові 21 квітня 2010 року почався відлік нової історії України як суб`єкта великої європейської політики.

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов представив співробітникам Головного Харківського обласного управління у справах захисту прав споживачів нового керівника - Олександра Нечипоренка. Юрій Сапронов побажав йому наснаги та успіхів у роботі на новій посаді. "Впевнений, що Ви одразу зарекомендуєте себе як знаючий та компетентний фахівець", - зазначив у привітанні Юрій Анатолійович.

Харківщина розробляє стратегії розвитку комбікормовиробництва

У с. Коропове Зміївського району розпочала роботу дводенна Міжнародна конференція "Комбікорми-2010", присвячена поширенню сучасних технологій та досвіду в різних напрямах функціонування галузі тваринництва, підвищення кваліфікації кадрів птахопідприємств, свинокомплексів та комбікормових заводів.

Ми зробимо все, щоб інвестори змогли якомога більше дізнатися про наш регіон. Михайло Добкін

Для того, щоб як можна більш повно розкрити інвестиційну привабливість нашого регіону, облдержадміністрація вживає ряд конкретних кроків. Про це в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" розповів голова ХОДА Михайло Добкін:

"Президент дав доручення чітко стежити, щоб домовленості по газу, підписані в Харкові, та вже реалізовані в економічній площині, дали людям реальну можливість відчути на своєму гаманці, що ціна на газ дійсно зменшилася. І якщо це не буде зменшення ціни на деякі послуги, то принаймні, це не призведе до підвищення вартості тепла і газу для населення.

Позитивну динаміку в балансі інвестицій на пострадянському просторі ми побачимо через рік. Михайло Добкін

Таку впевненість голова облдержадміністрації висловив в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок", говорячи про підсумки засідання Ради регіонів у Львові 27 травня 2010 року:

"Доручення прем'єр-міністра України, впевнений, дозволять спочатку зняти напругу на підприємстві, де склалася жахлива ситуація з виплатою заробітної плати, а потім забезпечити його розвиток", - заявив в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, коментуючи доручення прем'єр-міністра України поповнити оборотні кошти Харківського державного авіаційного виробничого підприємства.

Як повідомив сьогодні в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, у новому Парку сімейного відпочинку протягом двох років з'являться найсучасніші атракціони, будуть створені зони відпочинку і дозвілля для всіх вікових категорій. "Там зможуть комфортно себе почувати діти, їх батьки, бабусі і дідусі. У новому парку знайдеться місце для всіх", - підкреслив голова ХОДА.

1 червня на пл. Свободи відкриється Парк динозаврів

Як повідомив сьогодні в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, 1 червня о 16:00 на пл. Свободи відкриється Парк динозаврів, в якому будуть представлені макети динозаврів у натуральну величину. "Цей парк буде працювати безкоштовно і прийме всіх бажаючих не лише з Харкова і області, але й з інших регіонів України", - підкреслив голова ХОДА.

Віталій Алексейчук привітав випускників Козіївської загальноосвітної школи

27 травня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Віталій Алексейчук взяв участь в урочистостях з нагоди свята "Останнього дзвоника" у Козіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Краснокутського району. Віталій Алексейчук відвідав музей школи, зустрівся з учнями 11-х класів, намітив шляхи вирішення проблемних питань навчального закладу. Зокрема, Віталій Алексейчук пообіцяв допомогти у ремонті покрівлі школи та будівництві санвузла. Також він передав від голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна подарунок – мультимедійний центр.

На День випускника на майдані Свободи зібралося 20 тисяч одинадцятикласників

20 тисяч випускників 11-х класів з Харкова та Харківської області взяли участь у святі "День випускника-2010", яке відбулося на майдані Свободи. Про це повідомив заступник голови ХОДА Вадим Ландсман.

У ХНАТОБі відбудеться концерт претендентів на отримання стипендії Фонду підтримки молодих дарувань

1 червня в малій залі ХНАТОБу о 15.00 відбудеться концерт претендентів на отримання стипендії Фонду підтримки молодих дарувань. Цей захід відбудеться вже в сьомий раз традиційно до Міжнародного Дня захисту дітей. Незважаючи на свій юний вік, всі учасники вже є лауреатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

У цирку відбудеться свято на честь Міжнародного Дня захисту дітей

1 червня з 13.00 до 15.45 год. у Харківському державному цирку відбудеться свято, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей. До уваги глядачів пропонуються концерт та нагородження переможців обласного фестивалю дитячої творчості "Весняні дзвіночки" і циркова програма. Захід проходить під патронатом обласної державної адміністрації.

Архів документів