Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молодь бере активну участь в обговоренні «Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року». Юрій Сапронов

Молодь бере активну участь в обговоренні «Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року». Юрій Сапронов

У роботі першого круглого столу «Обговорення стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року» в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Конкурентоспроможність та інновації. Проблеми науки і практики» на базі ХНЕУ, взяли участь 43 людини. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов.  

«Згідно з організаційним планом етапів розробки проекту Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року,ми провели перший круглий стіл з обговорення та надання пропозицій до проекту Стратегії соціально - економічного (сталого) розвитку області до 2020 року. По завершенні обговорення були висунуті пропозиції, підведені підсумки та сформульовано науково - практичні рекомендації до проекту стратегії », - підкреслив Юрій Сапронов.

Він акцентував, що молодь бере активну участь в обговоренні «Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року».

Заступник голови ХОДА підкреслив, що його бентежить той факт, що на Міжнародній науково-практичній конференції, яка проходила в Харківському національному економічному університеті, було кілька спроб звести обговорення стратегії соціально - економічного розвитку області у політичну площину.

«Ми не повинні говорити зараз про політику, ми повинні говорити про економіку, про шляхи розвитку нашого регіону», - підкреслив він.

Нагадаємо, що найближчий круглий стіл «Обговорення стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року» відбудеться 17 листопада в 11.30 на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».