Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

У ході Міжрегіонального оптово-роздрібного ярмарку "Курський Корінський ярмарок-2010" відбулося підписання Угод про співробітництво між Чугуївським районом Харківської області та Льговським і Горшеченським районами Курської області у торговельно-економічній,науково-технічній і гуманітарно-культурній сферах.

15-річна харків'янка Еліна Світоліна стала переможницею Відкритого чемпіонату Франції серед юніорів. У фіналі українська тенісистка обіграла свою однолітку з Тунісу Онс Жебер: 6-2 7-5.

За результатами участі у 10-му ювілейному міжрегіональному універсальному оптово-роздрібному ярмарку "Курський Коренський ярмарок - 2010" експозиція Харківської облдержадміністрації була нагороджена вищою нагородою – Дипломом лауреата в номінації "Виставкова діяльність - краща експозиція".

9 теплопостачальних підприємств Харківської області не виконують графіки погашення заборгованості

У Харківській області з 18 підприємств, які підписали графіки погашення заборгованостей з ДК "Газ України", 9 підприємств ці графіки не виконали. Про це після закінчення всеукраїнської селекторної наради заявив перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

Вирішення питань з різницею в тарифах та нарахуванням субсидій потребує дій Уряду

Як підкреслив під час всеукраїнської селекторної наради з питань стану розрахунків та погашення заборгованості за спожиті енергоносії міністр житлово-комунального господарства України Олександр Попов, дуже принципове питання – різниця в тарифах, яку не можна отримати як оплату населення або бюджетних організацій за спожиті ресурси і теплову енергію.

Керівників підприємств теплокомуненерго, що не розраховуються з боргами за спожиті енергоносії, буде звільнено

Найбільш складна ситуація по розрахунках за спожиті енергоносії склалася у підприємств теплокомуненерго, які фактично не виконали затверджених 2 місяці назад графіків погашення заборгованості.

Ситуацію з оплатою за використаний природний газ в Україні можна вважати провальною. Андрій Клюєв

У теперішній час Уряд не задовольняє робота місцевих органів виконавчої влади із забезпечення протягом цього року розрахунків за спожиті енергоносії та за надані житлово-комунальні послуги. Про це заявив під час всеукраїнської селекторної наради Перший віце-прем’єр- міністр України Андрій Клюєв.

Україна запропонувала ідею із збільшення обсягів прокачуваного до Європи газу

Про це під час прес-конференція зазначив Президент України Віктор Янукович: "Ми запропонували учасникам переговорного процесу з питання створення газового консорціуму (а це Росія та країни Євросоюзу) свою ідею щодо збереження і навіть збільшення обсягів прокачуваного через Україну до Європи газу (до 200 млрд м3, замість нинішніх 126 млрд м3).

Ми повинні прагнути до справедливої моделі, до справедливої країни. Президент України

"Ми повинні прагнути до справедливої моделі, до справедливої країни. Маємо прагнути до розвитку середнього класу", – наголосив на прес-конференції Віктор Янукович, нагадавши, що сьогодні за межею бідності в Україні проживають близько 30% громадян.

Україна обов’язково вийде на своєчасну виплату ПДВ

Під час пресс-конференції з нагоди 100 днів свого президентства Віктор Янукович наголосив, що питання своєчасного відшкодування ПДВ буде успішно вирішено: "Ми поступово будемо збільшувати виплату ПДВ, як тільки зростатимуть доходи бюджету країни. І ми обов’язково вийдемо на своєчасну виплату податку на додану вартість".

В основі будь-яких рішень чи влади, чи опозиції повинна бути точка зору народу. Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович переконаний, що в основі будь-яких рішень чи влади, чи опозиції завжди повинна бути точка зору українського народу. На цьому Глава держави наголосив на прес-конференції, присвяченій 100 дням перебування на посаді Президента України.

Сьогодні створено систему влади, яка взяла на себе відповідальність на всіх рівнях. Віктор Янукович

"Дуже важливим є те, що сьогодні створено систему влади, яка взяла на себе відповідальність на всіх рівнях і готова звітувати перед українським народом, перед суспільством, - зазаначив під час прес-конференція з нагоди 100 днів при владі Віктор Янукович.

За 100 днів президентства Віктора Януковича видно чіткі ознаки відновлення національної економіки

Йдеться, зокрема, про 4,8% зростання ВВП, 12,6% зростання промислового виробництва, 31% – експорту. Зростання імпорту становить близько 8%. Позитивне сальдо зовнішньої торгівлі вперше за останні роки склало 2 млрд. доларів.

Михайло Добкін привітав журналістів з професійним святом

Напередодні Дня журналіста голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з представниками ЗМІ і привітав їх з професійним святом.

Юрій Сапронов дав доручення розібратися в ситуації із завідуючою дитсадка в Зміївскому районі

Сьогодні під час особистого прийому громадян заступника голови ХОДА Юрія Сапронова у Зміївскому районі до нього звернулася жінка, яка не могла влаштувати свою дитину до дитячого садка, тому що завідуюча натякала на хабар. Юрій Сапронов дав доручення розібратися в ситуації із завідуючою та негайно вирішити питання з влаштуванням дитини у дитсадок.

Міст стратегічного значення у Змійові перебуває в аварійному стані

До заступника голови ХОДА Юрія Сапронова на особистому прийомі звернувся житель Змійова Олександр Воронько. За його словами, міст, яким проходить траса Балаклія-Харків, нині перебуває в аварійному стані та не підлягає експлуатації, про що є необхідні висновки. Кілька років тому міст вже ремонтували, однак проблеми це не вирішило. Необхідна капітальна реконструкція, на що може знадобитися близько 15 млн. грн. Наразі мостом продовжує рухатись транспорт, а це становить загрозу життю та здоров’ю людей. Юрій Сапронов пообіцяв детально вивчити цю проблему та знайти шляхи її вирішення.

Юрій Сапронов провів виїзний прийом у Зміївському районі

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов у рамках робочої поїздки Зміївським районом провів виїзний прийом громадян. Зі своїми проблемами до Юрія Анатолійовича звернулися десятеро мешканців району. Троє громадян, які прийшли на прийом, переймалися газифікацією населених пунктів району. Так, Лідію Ракітіну турбує газифікація с. Борова. Загальна протяжність цього села – 27 км і підведення газопроводу високого тиску у 2006 р. коштувало 4,2 млн. грн. "Ще за часів СРСР в навколишні населені пункти провели газ, а наше село обійшли", - бідкається жінка. Юрій Сапронов взяв питання підведення газу до Борової під свій особистий контроль.

"Ми ні в якій мірі не перешкоджаємо жодному журналісту, який хоче отримати інформацію", - заявила сьогодні на прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Вікторія Маренич. Вона повідомила, що всі чиновники облдержадміністрації відкриті для надання будь-якої інформації, яка знаходиться в їх компетенції.

7 червня буде презентовано новий офіційний сайт Харківської облдержадміністрації

7 червня буде презентовано новий офіційний сайт Харківської облдержадміністрації, - повідомила сьогодні на прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Вікторія Маренич. "Поточний сайт обласної державної адміністрації був розроблений ще в 2002 році, і на сьогоднішній день вже морально застарів як для користування, так і для адміністрування, тобто наповнення його інформацією, - сказала Вікторія Михайлівна. - Новий сайт буде зручнішим в роботі, зрозумілішим, доступнішим і позбудеться зайвої інформації, якою ніхто ніколи не користувався".

У Харківській області планується створення комплексної програми підтримки видавництв та засобів масової інформації на 2011-2015 роки. Про це повідомила сьогодні на прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич. "Ця програма буде розроблена після чіткого аналізу стану справ на місцях", - зазначила Вікторія Михайлівна.

Як повідомив сьогодні під час селекторної наради заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, в області планується створити єдиний реєстр хворих на цукровий діабет. Його створенню передуватиме жорстка перевірка існуючих реєстрів хворих у районах міста та області. "Обласний реєстр має складатися з реєстрів усіх адміністративно-територіальних одиниць, а персональну відповідальність за своєчасність та достовірність інформації нестимуть місцеві органи влади та особисто головні лікарі центральних районних і міських лікарень", - підкреслив Ігор Шурма.

Ми починаємо будувати наш новий дім, чистими та прозорими вікнами якого станe свобода слова та інформації. Віктор Янукович

"Зараз ми починаємо будувати наш новий дім, чистими та прозорими вікнами якого станe свобода слова та інформації. Вони дозволять нам дивитися на світ і бачити наші досягнення", - з такими словами звернувся сьогодні Президент України Віктор Янукович на прес-конференції, присвяченій 100 дням перебування на посаді Глави держави майже до 400 представників регіональних, київських та закордонних засобів масової інформації.

Харківська область буде забезпечена інсулінами на 100%. Ігор Шурма

Як повідомив сьогодні під час селекторної наради заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, всі інсулінозалежні мешканці Харківської області будуть повністю забезпечені інсулінами.

Футбольний турнір за участю студентських команд міст, які прийматимуть матчі Євро-2012, планується провести в Харкові цього року. Про це під час зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Яцек Ключковські.

У Харківській області відбудуться виставки-ярмарки книг харківських видавців

У Харківській області планується відновити пересувні з виставки-ярмарки, на яких жителі всіх районів зможуть придбати за собівартістю книги харківських книговидавців. Про це на прес-конференції повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

Вступне слово Президента України на прес-конференції, присвяченій 100 дням перебування Віктора Януковича на посаді Глави держави

Доброго дня, шановні друзі! Приємно з вами зустрітися в черговий раз. Наші зустрічі інколи бувають гострими, але ми вже до цього звикли. Сьогодні, коли виповнилося сто днів від часу, як я почав працювати на посаді Президента України, я готовий з вами поділитися своїми думками, як завжди щиро відповісти на всі ваші запитання, що будуть вас цікавити.

Місія Посольства Французької Республіки в Україні презентувала бізнес-можливості, пов’язані з підготовкою до Євро-2012

3 червня 2010 року в Малій залі Харківської міської ради відбулась спільна зустріч бізнес-місії Посольства Французької Республіки в Україні з керівниками профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради та Харківської обласної державної адміністрації, задіяних до підготовки та проведення у місті Харкові чемпіонату з футболу "Євро-2012".

У приміщенні Харківської облдержадміністрації буде відкрито потужний сучасний прес-центр, - повідомила сьогодні на прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. За її словами, роботи йдуть повним ходом, усе обладнання вже замовлене, і прес-центр планується відкрити до Дня міста.

Вікторії Маренич присвоєно звання "Заслужений журналіст України"

Начальнику управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації, авторові і ведучій ток-шоу "Без кольору" товариства "Телерадіокомпанія "Регіон" Вікторії Маренич присвоєно звання "Заслужений журналіст України". Відповідний Указ підписав Президент України Віктор Янукович.

У Харкові відкрився польський освітній центр

Сьогодні в рамках святкування 15-річчя створення сучасного Консульства Республіки Польща в Харкові в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна відкрився польський освітній центр. Про це під час зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Яцек Ключковські.

Архів документів