Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Ремонту дорожнього покриття в Харківській області приділяється значна увага. Михайло Добкін

«Ремонту дорожнього покриття в Харківській області приділяється значна увага, так як зараз дороги перебувають у катастрофічному стані і є небезпечними для життя водіїв і пасажирів», - заявив сьогодні на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

У Харківській області складено рейтинг міст і районів за всіма показниками за 2009 рік

Всі міста обласного значення та райони Харківської області розподілили за рейтинговими місцями згідно з їхніми досягненнями в різних галузях. Таким чином обласній владі буде простіше здійснювати контроль за роботою нових керівників районів і міст.

17 червня в Харкові відбудеться нарада комітету з економічних реформ

Харківська область активно підключилася до розробки своїх пропозицій економічних реформ. Вже призначено попередню дату наступного засідання створеного в регіоні спеціального комітету.

Рівень розрахунків Харківської області за спожитий газ складає 72%

«На початку квітня рівень розрахунків Харківської області за спожитий газ становив 14%. Область перебувала на одному з останніх місць за цими показниками і піддавалася заслуженій критиці. Сьогодні рівень розрахунків складає 72%, що є вище середнього показника по країні. Зараз ми працюємо над тим, щоб знайти компенсатори для списання з області заборгованості, яка виникла через різницю в тарифах як для населення, так і для організацій», - повідомив сьогодні на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

У структуру Харківської облдержадміністрації внесено низку змін

Як повідомив сьогодні на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, до структури Харківської облдержадміністрації внесено низку змін. Зокрема, в єдине головне управління об'єднані управління у справах сім'ї та молоді, а також управління з питань фізкультури і спорту. «Ми зробили це першими в Україні, і вже відчуваємо перевагу такого об'єднання, бо головне управління тепер працює безпосередньо з профільним міністерством, що дає можливість більш чітко взаємодіяти. Зараз йде розмова про те, чи є необхідність поширювати цей досвід на інші області України», - підкреслив голова ХОДА.

Структури, через які буде здійснюватися управління областю, практично повністю сформовані. Михайло Добкін

Як повідомив сьогодні на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, вже практично на 100% сформовані структури, через які буде здійснюватися управління областю та районами: повністю сформована команда заступників голови ХОДА,призначені всі голови райдержадміністрацій,начальники Головних управлінь ХОДА. «Команда істотно оновилася. З усіх голів РДА колишнє місце роботи зберіг тільки один. Серед заступників голів РДА на своїх посадах залишилися близько 50% людей, що працювали раніше. Спадкоємність влади, можливість продовжувати все хороше, що було почато раніше, збережена. Крім того, ми обов'язково врахуємо всі промахи, які були у попереднього керівництва, і залишимо їх у минулому», - зазначив Михайло Добкін.

Облдержадміністрація розробляє програму підтримки районних ЗМІ

Сьогодні управлінням у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації було проведено урочистий прийом представників районних ЗМІ з нагоди професійного свята - Дня журналіста. У невимушеній обстановці найбільш гідним членам трудових колективів були вручені грамоти управління.    

Директор телерадіокомпанії «Надія» Павло Сухарєв нагороджений Подякою Прем'єр-міністра України Миколи Азарова

Почесну нагороду за високий професіоналізм та творчі успіхи керівнику районної телерадіокомпанії вручив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін під час прес-конференції 9 червня.  

Якщо підприємство чесно працює на ринку обігу металобрухту, проблем в нього не буде. Юрій Сапронов

Саме чесна робота за встановленими правилами та дотримання всіх чинних вимог є умовами отримання ліцензії на право прийому лому чорних металів. Таку відповідь надав під час прямої телефонної лінії в редакції газети «Слобідський край» заступник голови ХОДА Юрій Сапронов на запит товариства «Донецк-Уголь-Торг» про умови отримання ліцензії на такий вид діяльності.     

Майбутнє українського авіапрому – в тісній співпраці з російським літакобудуванням. Юрій Сапронов

«Без спільного українсько-російського підприємства чи концерну у галузі літакобудування Україна не зможе втриматися в числі тих країн, які виробляють літаки», - таку думку озвучив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, відповідаючи на запитання кореспондента газети «Слобідський край» щодо майбутнього українського авіапрому.  

На місці закритого фаянсового заводу в Будах можливо створення туристичного комплексу

Таку ініціативу жительки селища Буди Тетяни Безрукової, висловлену під час прямої телефонної лінії в редакції газети «Слобідський край», підтримав заступник голови ХОДА Юрій Сапронов: «До Євро-2012 планується розробити кілька нових туристичних маршрутів Харківською областю.   

Відкрито другу чергу Свято-Олександрівського скверу

Сьогодні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін та виконуючий обов'язки Харківського міського голови Геннадій Кернес прийняли роботу з благоустрою другої черги зеленої зони Свято - Олександрівського скверу (вул. Другої П'ятирічки - пр. Московський).   

Харківщина відзначить Всесвітній День донора

14 червня з нагоди Всесвітнього Дня донора Харківський обласний центр служби крові проведе урочисте вручення посвідчень «Почесного донора України». Також центром передбачені заходи: вручення «Карток донорів України» у відділеннях трансфузіології; організація виставки плакатів та наглядної агітації з питань донорства; виступи фахівців служби крові у внз з метою пропаганди донорства серед молоді; виступи провідних фахівців служби крові в ЗМІ; розповсюдження наглядної агітації серед населення; святковий концерт для донорів та працівників служби крові.

Фахівці легкої промисловості - це люди, які роблять економіку нашої країни. Валентин Дулуб

У Малому залі харківської обласної державної адміністрації відбувся урочистий прийом на честь Дня працівників легкої промисловості. З професійним святом гостей привітав заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Валентин Дулуб.

До уваги журналістів! Змінено час наради

10 червня 2010 року в Харківську область з візитом прибуває Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, який відвідає ряд підприємств регіону і візьме участь у нараді з вирішення актуальних питань розвитку Харківської області. Реєстрація представників ЗМІ для участі у нараді відбудеться з 13:45 до 14:15 у фойє великої зали ХОДА (вул. Сумська, 64, 4 поверх).   

Держслужбовці постійно підвищують свій кваліфікаційний рівень

Для підвищення фахового рівня держслужбовців в облдержадміністрації є система підвищення кваліфікації на базі регіонального інституту академії державного управління при Президентові України.    

Ми робимо все, щоб підняти престиж державної служби. Василь Хома

При формуванні нових команд фахівців облдержадміністрації та райдержадміністрацій апарат ХОДА керувався трьома основними принципами – професійність кандидата на посаду, творчий підхід до вирішення питань і вміння працювати в колективі. Про це в ефірі програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» розповів заступник голови ХОДА – керівник апарату Василь Хома:  

Головне при вирішенні кадрового питання – правонаступність поколінь. Василь Хома

«Якщо відсутня правонаступність - втрачається передача досвіду, тому що немає живого спілкування, і новій людині досить важко професійно увійти в свою посаду і займатися справою», - таку точку зору на кадрові питання висловив під час ефіру програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови ХОДА – керівник апарату Василь Хома.  

Увага! Пряма лінія

Сьогодні, 9 червня, з 14:30 до 15:30 в редакції газети "Слобідський край" відбудеться пряма телефонна лінія за участю заступника голови ХОДА Юрія Сапронова. Свої запитання ви можете поставити за телефоном (057) 392-09-68.

Події дня

Сьогодні, 9 червня, о 12:00 в малому залі Будинку Рад (Сумська, 64, 2 пов.) відбудеться урочистий прийом з нагоди Дня працівників легкої промисловості. О 14:00 в малому залі Будинку Рад (вул. Сумська, 64, 2 пов.) розпочнеться прес-конференція голови ХОДА Михайла Добкіна. О 18:30 у прес-центр КП «Обласний спортивний комплекс "Металіст" відбудеться дискусія на тему "Футбол і рівність: всі кольори красиві ".  

Проект реконструкції аеропорту, який реалізується у Харкові, є яскравим прикладом успішного та взаємовигідного державно-приватного партнерства

Про це заявив у своєму виступі «Розвиток аеропортового бізнесу як фактор розвитку економіки Харківської області» на Всесвітньому форумі авіаперевізників і аеропортів заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юрій Сапронов. «На сьогоднішній день на території України - це найуспішніший проект у сфері аеропортового бізнесу.

Замість збагаченого урану Харків отримає нові технології

У рамках програми по заміні українського збагаченого урану на низькозбагачений Харків отримає не тільки еквівалентну кількість дорогого металу, а й новітні технології.

У Харкові може зявитися Центр ядерної медицини

Після того, як запрацює новітня наукова установка, про яку йшла мова на переговорах між представниками американської делегації та керівництвом Харківської області, в Харкові з'явиться можливість для розвитку ядерної медицини.

У Харкові з'явиться новітня наукова установка, яка стане прообразом найбезпечнішого ядерного реактора майбутнього

У рамках харківських переговорів про заміну високозбагаченого урану на низькозбагачений сторони домовляються про встановлення у Харкові унікального устаткування, яке відкриває величезні перспективи в енергетичній та медичній сферах.

Урочистий концерт з нагоди 35-річчя творчої діяльності

У кінці травня 2010 року в залі Валківського районного народного дому «Іскра» відбувся творчий звіт самодіяльної народної чоловічої хорової капели ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці ім. О.Масельського «Піснями житимемо у віках» з нагоди 35-річчя творчої діяльності.

У Харкові зроблено ще один крок з реалізації домовленостей між Віктором Януковичем і Бараком Обамою

8 червня з візитом у Харкові перебуває делегація зі Сполучених Штатів Америки на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джоном Теффтом. Американські дипломати і чиновники зустрілися з керівництвом Харківської області, а також відвідали ННЦ «Харківський фізико-технічний інститут».

Мистецтво з’єднує народи

9 червня 2010 року о 17.30 в Українському культурному центрі «Юність» відбудеться літературно-музичний вечір «Мистецтво з’єднує народи» про творчий шлях української письменниці Наталії Кобринської (від дня народження якої минає 155 років) та польського композитора Фредеріка Шопена (200 років від дня народження). З біографічним та творчим нарисом про митців виступить краєзнавець Г. Столярова. Уривки з творів письменниці «Брати», «Виборець», «Передчуття любові» прочитають учасники театральної студії Українського культурного центру «Юність». Музичні твори композитора пролунають у виконанні викладача дитячої музичної школи № 9 м. Харкова композитора Л.Донник, її учнів, а також учнів ліцею № 133.

Відбудеться урочистий прийом з нагоди Дня працівників легкої промисловості

9 червня о 12.00 в малому залі Будинку Рад відбудеться урочистий прийом з нагоди Дня працівників легкої промисловості. Почесні грамоти і Подяки обласної державної адміністрації та обласної ради працівникам галузі вручать перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв та голова обласної ради Сергій Чернов. 

Створено організаційний комітет та затверджено персональний склад організаційного комітету з підготовки та проведення в Харкові Євро 2012

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін підписав розпорядження про утворення організаційного комітету та затвердження персонального складу організаційного комітету з підготовки та проведення в м. Харкові фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

У Дитячій школі мистецтв № 6 відкрилася художня галерея «Чарівна мелодія фарб»

У Харківській області відбулося урочисте відкриття другої в регіоні дитячої художньої галереї, в якій представлені найкращі картини учнів художнього відділення Дитячої школи мистецтв № 6.

Архів документів