Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Подорожчання вартості проїзду в Харківському метрополітені найближчим часом не передбачається. Михайло Добкін

«Від керівництва харківського метрополітену не надходило звернень з проханням узгодити і розрахувати новий тариф на проїзд в метро. Я знаю ситуацію не з чуток і можу сказати, що підприємство може обійтися з існуючим тарифом - всередині підприємства ще не вичерпані всі ресурси. Тому подорожчання вартості проїзду в Харківському метрополітені найближчим часом не передбачається », - заявив під час ефіру програми «Зворотній зв'язок» на обласному державному радіо голова ХОДА Михайло Добкін.  

Україна здатна протягом 10 років увійти до числа провідних 20-ти країн світу

Для цього в країну обов'язково має увійти іноземний капітал у вигляді інвестицій. «Зняти всі перешкоди повинна революція в податковому законодавстві. Але запрошуючи сьогодні капітал в наш регіон, ми вже зараз зобов'язані забезпечити йому комфортні умови, - зазначив в ефірі програми обласного державного радіо «Зворотний зв'язок» голова ХОДА Михайло Добкін.- Будь-який інвестор притягне інших інвесторів, що підвищить нашу оцінку в різних рейтингових агентствах».  

Якщо ставити легкі цілі та завдання, не досягнеш серйозного успіху. Михайло Добкін

"Всі завдання, поставлені перед нашою державою в Посланні Президента до народу України, дуже амбітні, але цілком реальні.Тому що всі вони - це результат роботи регіональних комітетів економічних реформ, це пропозиції, висунуті вченими, спеціалістами в різних сферах народного господарства, для реалізації і проведення економічних перетворень в масштабах всієї країни",- так під час ефіру програми обласного державного радіо «Зворотний зв'язок» голова ХОДА Михайло Добкін оцінив майбутню роботу нашої країни щодо виходу зі складної економічної ситуації.

Події дня

Сьогодні, 8 червня, о 12:00 в ДШМ №6 Дзержинського р-ну (вул. Архітекторів, 30-а) відбудеться відкриття дитячої художньої галереї «Чарівна мелодія фарб». О 14:00 в малому залі ХНАТОБу розпочнеться гала-концерт лауреатів обласного фестивалю самодіяльної народної художньої творчості "Овація" обласної профспілки медичних працівників.  

У Харківській області буде проведена ревізія медичного устаткування

"Дисбаланс в системі охорони здоров'я ми повинні ліквідовувати за рахунок правильного менеджменту. Сьогодні ми проводимо серйозний аналіз ситуації, пов'язаної з сучасним медичним обладнанням, яке поступило у віддалені села, де зовсім немає фахівців, які б могли працювати на ньому. Тоді як центральні, районні і обласні лікарні мріють про таке обладнання, але отримати його не можуть тому, що чинне законодавство не може врегулювати це питання. Ми все проаналізуємо і в обов'язково направимо це медичне обладнання туди, де з його допомогою зможуть надавати медичні послуги безкоштовно", - констатував голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Без закону про медичне страхування складно буде навести лад в системі охорони здоров'я. Михайло Добкін

Про необхідність впровадження обов'язкового державного медичного страхування як складової частини багатоканального фінансування медичної галузі сьогодні в ефірі Обласного державного радіо говорив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін : «Без закону про медичне страхування складно буде навести ідеальний лад в системі охорони здоров'я в країні.

Займатися нелегальною торгівлею кольоровими і чорними металами в Харківській області стане небезпечно

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін заявив про те, що буде особисто контролювати сферу торгівлі металом до тих пір, поки не переконається, що вона може працювати без пильної уваги влади.  

Сільське господарство стане однією з стратегічних галузей української економіки

Українську економіку потрібно орієнтувати на кілька стратегічних галузей, яким буде приділятися максимальна увага з боку держави. Сільське господарство може стати одним з таких локомотивів національної економіки.

Відсутність системи спільних дій та відповідальності органів виконавчої влади всіх рівнів, правоохоронних органів і прокуратури - причина неефективності боротьби з незаконною торгівлею ломом металів

За інформацією заступника голови ХОДА Юрія Сапронова, на сьогодні в Харківській області функціонує 77 діючих підприємств, які здійснюють заготівлю, переробку металобрухту кольорових і чорних металів. Причому 14 з них зареєстровані на території інших областей.  

У Посланні Віктора Януковича до українського народу були враховані харківські особливості

У створенні послання Президента України Віктора Януковича до українського народу брали участь усі регіони країни. Харківщина не стала винятком. Про це в ефірі програми «Зворотний зв'язок» повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Команда з підготовки Харківського регіону до Євро 2012 демонструє добрі результати. Маркіян Лубківський

Міжнародний аерофорум є дуже важливим етапом у підготовці до Чемпіонату світу з футболу Євро 2012. Унікальністю майбутньої першості є те, що він буде проводитися у найвіддаленішій країні за усю історію змагань, що робить авіаційний транспорт основним видом транспорту, яким будуть користуватися гості Харкова. Тому аеропорти, та авіаційні перевезення – це фундамент УЄФА Євро 2012.

Дитячий оздоровчий сезон у Харківській області йде повним ходом

Як розповів заступник голови ХОДА Євген Савін, створення в цьому році обласного штабу з оздоровлення дітей і відкриття гарячих ліній виявилося дуже корисним нововведенням і сприяє оперативному реагуванню на будь-які ситуації в таборах області.  

Ситуація з обігом брухту чорних і кольорових металів на Харківщині прийняла загрозливу форму

На сьогоднішній день ситуація з обігом брухту чорних і кольорових металів на Харківщині прийняла загрозливу для народного господарства форму, оскільки розкрадання металів на об'єктах електро-і водопостачання, зв'язку, транспорту, меліорації, а також на підприємствах і у населення з кожним роком не зменшуються, а збільшуються.

У Харкові буде створено авіаційний хаб

У Харкові планується створити великий авіаційний хаб, який стане перевалочним пунктом між східною Європою та Азією.

До дня запуску нового терміналу ми підійдемо в повній організаційній готовності. Олександр Ярославський

"Сподіваємося, що відкритий сьогодні Міжнародний аерофорум принесе позитивні результати. Усе це сприятиме розвитку харківського регіону. Аерофорум дає можливість заздалегідь встановити контакти з ключовими компаніями в цій галузі, укласти контракти з авіаперевізниками, постачальниками устаткування і послуг, і до дня запуску в експлуатацію нового терміналу підійти в повній організаційній готовності", - сказав Президент DCH, генеральний інвестор і координатор підготовки Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський.  

У залі нового пасажирського терміналу Харківського аеропорту відкрився Міжнародний аерофорум

Сьогодні в новому терміналі аеропорту "Харків" відбулося відкриття Міжнародного аерофоруму. Високий рівень події відкриває Харкову унікальну можливість продемонструвати всьому світу прогрес в підготовці до чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.  

У Зміївському районі відбудуться навчання  по гасінню великих лісових пожеж

11 червня 2010 року у Зміївському районі Харківської області буде проводитись навчання Зміївської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Харківської області по гасінню великих лісових пожеж. Тема навчань: «Дії органів управління та сил Зміївської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Харківської області під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із виникненням пожеж в природних екосистемах». 

У Харківській області буде створено «Книгу інвестора»

У рамках кроків щодо поліпшення інвестиційного клімату в Харківській області для підприємців буде створена «Книга інвестора», до якої увійде детальна інформація про стратегічні інвестиційні проекти регіону.  

В Харківській області створений регіональний антикорупційний комітет

Сьогодні у Будинку Рад під головуванням Михайла Добкина відбулося перше засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету з питань обстеження спеціалізованих підприємств, що здійснюють заготівлю, переробку, металургійну переробку металобрухту кольорових і чорних металів.  

В Харкові презентували квітковий логотип Євро-2012

На Пролетарській площі в Харкові відкрито клумбу з квітковим зображненням логотипу Євро-2012.

В одному з мікрорайонів Змійова вміст заліза у питній воді в 20 разів перевищує норму

Житель Змійова Роман Лотиш звернувся до заступника голови Харківської облдержадміністрації Юрія Сапронова через проблему з питною водою. Кілька місяців тому вміст заліза в ній раптово виріс у 30 разів і зараз перевищує норму в 20 разів. Таку воду не можна не тільки пити, але й використовувати у побутових цілях.  

Майбутнє України – за високотехнологічним виробництвом. Юрій Сапронов

Сприяти поверненню близько 2,7 млн грн. ПДВ ЗАТ «Завод ЕЛОКС» - таке рішення озвучив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов під час відвідин підприємства в рамках робочої поїздки Зміївським районом.    

Юрій Сапронов побував на восьмому енергоблоці Зміївської ТЕС

В рамках робочої поїздки Зміївським районом заступник голови ХОДА Юрій Сапронов оглянув ВАТ «Центренерго» Зміївська ТЕС. На цьому підприємстві в повну силу працює 10 енергоблоків, що забезпечує роботою близько 3 тис. людей.    

Михайло Добкін запросив до Харкова бізнесменів з Великобританії

Під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні паном Лі Тернером голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін запросив до Харкова бізнесменів з Великобританії для знайомства з інвестиційними перспективами регіону.

Президент нагородив двох харківських журналістів на честь професійного свята

З нагоди Дня журналіста голову правління – генерального директора акціонерного товариства «Регіональна телемовна компанія «Тоніс-Центр» Олександра Марченка нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня, начальнику управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації, авторові і ведучій ток-шоу "Без кольору" товариства "Телерадіокомпанія "Регіон" Вікторії Маренич присвоєно звання "Заслужений журналіст України".

Золочівський район Харківської області отримав диплом Курського Коренського ярмарку в номінації «Найкраща експозиція районів-побратимів»

Золочівський район Харківської області нагороджено дипломом 10-го ювілейного міжрегіонального універсального оптово-роздрібного ярмарку «Курський Коренський ярмарок - 2010» в номінації «Найкраща експозиція районів-побратимів».

Відбулася зустріч Михайла Добкіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні паном Лі Тернером, який прибув до Харкова з дводенним візитом, щоб ознайомитися з економічним, науково-технічним та освітньо-культурним потенціалом регіону.

Харківська облдержадміністрація стала лауреатом 10-го Курського Коренського ярмарку

За результатами участі у 10-му ювілейному міжрегіональному універсальному оптово-роздрібному ярмарку "Курський Коренський ярмарок - 2010" експозиція Харківської облдержадміністрації була нагороджена вищою нагородою – Дипломом лауреата в номінації "Виставкова діяльність - краща експозиція".   

Еліна Світоліна виграла Ролан Гаррос

15-річна харків'янка Еліна Світоліна стала переможницею Відкритого чемпіонату Франції серед юніорів. У фіналі українська тенісистка обіграла свою однолітку з Тунісу Онс Жебер: 6-2 7-5. Завдяки успіху в Парижі Еліна цього тижня увійде до числа п'яти найсильніших юніорів світу у віковій категорії 18 років і молодше.  

Делегація Харківської області взяла участь у Курському Коренському ярмарку

Офіційна делегація Харківської області на чолі із заступником голови облдержадміністрації Юрієм Сапроновим, начальниками галузевих управлінь облдержадміністрації та керівниками підприємств Харківської області 5 червня взяла участь в офіційному відкритті десятої ювілейного Міжрегіонального оптово-роздрібного ярмарку «Курський Коренський ярмарок-2010», який тривав з 3 по 6 червня в містечку Свобода Золотухінського району Курської області.

Архів документів