Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося засідання третього круглого столу з обговорення проекту «Стратегія соціально - економічного розвитку Харківської області до 2020 року»

Відбулося засідання третього круглого столу з обговорення проекту «Стратегія соціально - економічного розвитку Харківської області до 2020 року»

Сьогодні в Харківській національній академії міського господарства відбувся третій круглий стіл з обговорення проекту «Стратегія соціально - економічного розвитку Харківської області до 2020 року». У ході засідання були порушені актуальні для розвитку регіону питання та пропозиції, що стосуються розвитку сфери міського господарства в Харківському регіоні.

У круглому столі взяли участь: заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, перший заступник голови Харківської облради Микола Тітов, ректор Харківської національної міського господарства Леонід Шутенко, начальники управлінь ХОДА, керівники комунальних підприємств міста і області,представники підприємств будівельної галузі,а також вчені.

Як зазначив ректор Харківської національної академії міського господарства Леонід Шутенко, до роботи круглого столу з обговорення проекту «Стратегії соціально - економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року» була проведена серйозна підготовка з боку професорсько - викладацького складу ВНЗ.

«Розглянутий сьогодні проект є дуже серйозним документом, від якого залежить розвиток усього регіону на найближчі 10 років. Усі практики та вчені, що знаходяться на даному засіданні уявляють, з яким відповідальним завданням їм довелося зіткнутися.

По завершенню обговорення ми повинні всі пропозиції і програми гармонійно вписати в «Стратегію соціально - економічного розвитку області», щоб мати можливість розвивати її до 2020 року.

Ми повинні пропонувати конкретні шляхи для вирішення ключових проблем Харківської області, які зацікавлять як державу, так і інвесторів», - підкреслив у ході засідання круглого столу заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Під час засідання були вислухані доповіді присутніх. Особливу увагу було приділено розвитку ЖКГ, розвитку будівництва в Харківській області, програмі «Доступне житло», і програмі підготовки до Євро-2012.