Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Сьогодні під час зустрічі керівників прикордонних областей Росії та України голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і Губернатор Бєлгородської області Євген Савченко домовилися про проведення напередодні Дня Перемоги транскордонного туристичного маршруту "Ратні поля Росії і України на Слобожанщині". В рамках маршруту планується познайомити спільну групу бєлгородської та харківської молоді з трьома знаковими місцями подвигу радянського народу - Барвінківським котлом, Прохорівським полем і Висотою маршала Конєва.

"Сподіваюся, що криза у стосунках між Росією і Україною, яку вони переживали в останні роки, буде подолана. Символічно, що спілкування проходить напередодні 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Ми разом кували її, разом відновлювали народне господарства радянської держави, і жодні деструктивні політичні сили не зможуть перекреслити того, що пов'язує нас", - заявив під час зустрічі керівників прикордонних областей України і Росії Губернатор Бєлгородської області Євген Савченко.

Сьогодні під головуванням заступника голови ХОДА Ігоря Шурми відбулася нарада з питання організації оплачуваних громадських робіт в Харківській області. В ній взяли участь начальник Головного управління праці та соціального захисту населення ХОДА Ігор Балута, в.о. директора Департаменту охорони здоров’я та соціальних питань Харківської міськради Світлана Горбунова-Рубан та директор обласного центру зайнятості населення Володимир Міненко.

У Харкові стартував чемпіонат Європи з панкратіону

Сьогодні в Харківському палаці спорту відбулася урочиста церемонія відкриття чемпіонату Європи з панкратіону. У церемонії відкриття взяли участь віце-президент Національного олімпійського комітету, президент федерації панкратіону України Віктор Корж, заступник голови ХОДА Євген Савін, представники федерації панкратіону, обласної, міської та районної влади.

Завтра в малій залі Харківського міськвиконкому (пл. Конституції, 7, 2 пов.) відбудеться зустріч керівників прикордонних областей України та Автономної республіки Крим і прикордонних областей Російської Федерації. Початок о 9:00. Планується обговорення питань прикордонного співробітництва та підписання низки документів.

За інформацією заступника голови ХОДА Ігоря Шурми, 15 квітня на рахунок Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації надійшли 40,63 млн.грн. для виплати разової грошової допомоги до Дня Перемоги.

Харківський театр ляльок представить трагедію "Король Лір" за твором В. Шекспіра

23, 25 та 29 квітня 2010 року о 18.00 у Харківському академічному театрі ляльок ім. В.А. Афанасьєва відбудуться прем’єрні вистави трагедії В. Шекспіра "Король Лір". Колектив театру представить оригінальне трактування відомого твору.

"Я акцентував увагу своїх заступників на тому, що ми зобов'язані працювати над розвитком інфраструктури села. Людина, яка займається нелегкою селянською працею, має право отримати можливість відпочити, прийшовши у відремонтований клуб, сходити в кінотеатр, звернутися за кваліфікованою медичною допомогою і т.п. Сьогодні умови для мешканців міст і сіл абсолютно не рівні. Наше першочергове завдання - зробити усе, щоб цю різницю максимально скоротити"- заявив у ефірі програми обласної державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

"За останні роки ті події, які відбувалися в країні, посіяли повну недовіру до державної влади. Сьогодні це все потрібно змінити. Необхідно якісною роботою повернути довіру людей до влади. Потрібно створити такі умови, щоб кожна людина чітко розуміла, що вона захищений, що закони виконуються всіма, і якщо людина обрала для себе нормальний і законний спосіб життя, ніхто і ніщо не має права заважати йому реалізовувати себе",- заявив в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

В Харкові відбудеться XII Міжнародний фестиваль "С. Рахманінов та українська культура"

З 22 по 25 квітня 2010 року в Харкові проходитиме XII Міжнародний фестиваль "С. Рахманінов та українська культура". Відкриття відбудеться 22 квітня 2010 року о 18.30 в концертній залі Харківської обласної філармонії. Після урочистої частини вперше у Харкові відбудеться концерт-реставрація останнього виступу С.В. Рахманінова у 1917 році в Большому театрі у Москві.

Як повідомив в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, зараз розробляються критерії оцінювання роботи агропромислового комплексу, за якими буде складатися думка про професіоналізм тих чиновників, які відповідають у регіонах за сільське господарство.

"Зараз необхідно ліквідувати всі ті негативні явища, які з'явилися особливо в минулому році в процесі взаємин центральних органів влади та органів місцевого самоврядування. Перш за все, необхідно зробити все, щоб уникнути ручного управління бюджетом та економікою в цілому", - заявив вчора в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

"Вперше за довгі роки у нас з'явилася унікальна можливість працювати однією командою. І Президент, і Кабінет міністрів, і органи центральної влади на місцях працюють в єдиному ключі. Тому у нас дуже великі позитивні очікування на наше найближче майбутнє. Думаю, що перші наші кроки будуть спрямовані на зупинку всіх кризових явищ в економіці. Наступного року ми можемо вийти на середньострокове планування і планувати бюджет і програму соціально економічного розвитку хоча б на найближчі 3-5 років", - заявив вчора в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Для нас велика честь приймати у себе Президентів України та Росії. Михайло Добкін

"Для нашого регіону велика честь приймати у себе Президентів України та Російської Федерації. Харків завжди вважався столицею дружби України та Росії, тому вибір місця проведення зустрічі двох президентів невипадковий. Сподіваюся, що підсумки переговорів будуть максимально позитивними для обох держав", - заявив сьогодні в ефірі програми обласного державного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Володимир Бабаєв зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом В’єтнаму в Україні

Сьогодні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв та заступник голови обласної ради Вікторія Казакова зустрілися з Надзвичайним і Повноважним послом Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні Хо Дак Мінь Нгует. В ході зустрічі сторони обговорили перспективи налагодження двосторонніх стосунків.

ХОДА розробить систему рейтингового оцінювання роботи голів райдержадміністрацій

В облдержадміністрації буде розроблена рейтингова система оцінювання діяльності голів райдержадміністрацій та їх команд. Про це під час представлення активу Чугуївського району нового голови РДА сказав голова ХОДА Михайло Добкін.

У змаганнях з боксу серед ВНЗ перемогла команда Харківської академії фізичної культури

В спортивному комплексі "Харківський енергетик" (смт. Солоницівка, вул. Пушкінська, 5а) відбулися змагання з боксу за програмою ХVІІ Спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, присвячені 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. В них взяли участь 180 боксерів з 14 вищих навчальних закладів Харківської області, з них: 2 майстри спорту міжнародного класу, 12 майстрів спорту України.

Михайло Добкін представив активу Чугуївського району нового керівника (доповнено)

Голова ХОДА Михайло Добкін представив активу Чугуївського району вновпризначеного голову РДА Володимира Лобойченка.

21 квітня о 13:00 в рамках заходів, присвячених 24-й річниці Чорнобильської катастрофи, у приміщенні Палацу культури міліції (вул. Раднаркомівська, 13) відбудеться День пам’яті "Квітневе полум’я весни".

Заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук представив активу Зачепилівського району нового голову райдержадміністрації Лідію Кобильську.

Сьогодні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін візьме участь у програмі обласного державного радіо "Зворотний зв’язок", яка розпочнеться у прямому ефірі о 18:20.

Михайло Добкін привітав Митрополита Харківського і Богодухівського Никодима

Вчора голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистому заході, присвяченому святкуванню дня народження Митрополита Харківського і Богодухівського Никодима.

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук представив активу Красноградського району нового голову райдержадміністрації Миколу Муригіна.

В.о. заступника голови Харківської облдержадміністрації Вадим Ландсман представив активу Краснокутського району нового голову райдержадміністрації Сергія Кушнарьова.

Тиждень охорони праці відбудеться з 22 по 28 квітня

Як повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Шурма, з 22 по 28 квітня відбудеться Тиждень охорони праці під гаслом "Управління ризиками та профілактика у сфері праці в нових умовах". Тиждень охорони праці приурочений до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

Вікторія Лукашова представлена трудовому колективу газети "Слобідський край"

Сьогодні начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич та заступник голови обласної ради Микола Тітов представили трудовому колективу газети "Слобідський край" нового головного редактора Вікторію Лукашову.

Держава планує надавати 1 000 грн дотації на кожен посіяний гектар буряків

"Сьогодні Кабінет Міністрів розглядає питання, щоб виплачувати по 1 000 грн дотації за 1 га посіяних буряків - це та дотація, яка надасть можливість хоч якось поліпшити фінансовий стан виробників цукрових буряків, - сказав в коментарі журналістам по закінченні наради з питань відновлення цукрової галузі області заступник голови ХОДА з питань АПК Віталій Алексейчук.

Харківський регіон відіграє значну роль у створенні позитивного іміджу України за кордоном. Євген Савін

"Значну роль у створенні позитивного іміджу України за кордоном відіграє Харківський регіон. Попри відсутність морських пляжів і високих гір область приваблює до себе значними рекреаційними ресурсами: мінеральними джерелами з цілющою водою, чудовими ландшафтами, ріками, озерами.

У 2010 році ми плануємо отримати 100 тис т цукру харківського виробництва. Віталій Алексейчук

Сьогодні заступник голови ХОДА з питань АПК Віталій Алексейчук провів нараду з власниками та керівниками цукрових заводів з питання прогнозованого посіву цукрового буряка в 2010 році,де були обговорені можливості зацікавити товаровиробників у збільшенні площі посівів цукрового буряка.

21 квітня буде проводитись планова перевірка засобів оповіщення населення

Шановні Громадяни! 21 квітня 2010 року о 14 годині 25 хвилин проводиться планова комплексна технічна перевірка Харківської обласної централізованої системи оповіщення з включенням електросирен. Під час перевірки зберігайте спокій та продовжуйте свої справи.

Архів документів