Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Михайло Добкін зустрівся з послом Польщі в Україні Яцеком Ключковські

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Польща в Україні Яцеком Ключковські.

Те, що Ви зробили для України, я можу назвати подвигом. Євген Савін

Сьогодні заступник голови Харківської обласної адміністрації Євген Савін зустрівся з чемпіонами, призерами, тренерами, учасниками Х зимових Паралімпійських ігор у м.Вакувер (Канада).

ЗМІ будуть працювати при обласній державній адміністрації без акредитації. Про це сьогодні повідомила на прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Вікторія Маренич. "Ми розпочинаємо абсолютно нову роботу. На сьогоднішній день для того, щоб журналісти могли вільно пройти в будівлю обладміністрації, відвідати прес-конференцію, брифінг, взяти участь у прес-турі, акредитації не потрібно. Це вимога часу", - підкреслила вона.

Аваківські 5 років державні та комунальні ЗМІ Харківської області не отримували фінансування. Вікторія Маренич

Відповідно до державної програми "Журналіст", з 2004 по 2008 рік було виділено 100 млн. грн. з державного бюджету на підтримку комунальних державних ЗМІ і повністю переоснащено 19 телерадіокомпаній України. Харківська область стала однією з небагатьох, де на програму не звертали уваги, і вона не реалізовувалася, - повідомила сьогодні на прес-конференції начальник управління преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. "В області аваківські п'ять років зовсім не було фінансування для підтримки державних та комунальних засобів масової інформації", - заявила Вікторія Маренич.

В м.Ізюм розпочався круглий стіл на тему "Основні напрямки співпраці Державної служби зайнятості з місцевими органами державної влади, соціальними партнерами та роботодавцями щодо підвищення рівня зайнятості населення Ізюмського району". Участь в круглому столі беруть: заступник голови Харківської облдержадміністрацію Ігор Шурма, голова Ізюмської райдержадміністрації Михайло Зубко, директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко, керівники структурних підрозділів Ізюмської РДА, голови сільських рад, представники роботодавців.

4 червня о 10.30 начальник управління преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторії Маренич візьме участь у прес-конференції на тему: "Реалізація державної програми "Журналіст". Прес-конференція відбудеться в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" (вул. Артема, 46, 4 поверх).

Послання Президента України Віктора Януковича до українського народу

Шановні співвітчизники! Шановні учасники зібрання! 16 липня 2010 року Україна відзначатиме 20-річчя Декларації про державний суверенітет. Цілі та цінності, проголошені в Декларації, були підтримані народом України на Всеукраїнському референдумі 1991 року. Так розпочиналося будівництво незалежної України. Складний шлях пройшли ми за цей час. Багато було зроблено, але й чимало важливих справ виявилися нереалізованими. І ось, можливо вперше за всю новітню історію, ми з вами отримали шанс спокійно, безконфліктно взятися за роботу і почати нарешті будувати Україну для людей, а не для влади.

Одним з головних підсумків перших 100 днів перебування Віктора Януковича на посаді Президента є ефективно збудована вертикаль влади. Михайло Добкін

Одним з головних підсумків перших 100 днів перебування Віктора Януковича на посаді Президента є ефективно збудована вертикаль влади, - заявив у інтерв'ю УНІАН голова Харківської державної обласної адміністрації Михайло Добкін. "На сьогодні я б одним словом оцінив це як добре виконана робота, тому що сформована за короткий строк вертикаль влади, яка сьогодні забезпечує життєдіяльність держави", - сказав Михайло Добкін.

Мета програми реформ – розбудова заможного суспільства, конкурентоздатної економіки та ефективної держави. Віктор Янукович

Як повідомив у посланні до українського народу Президент України Віктор Янукович, вчора під час засідання Комітету економічних реформ був схвалений проект Програми реформ, який буде покладений в основу подальших дій. Мета програми – розбудова заможного суспільства, конкурентоздатної економіки та ефективної держави.

"Сьогодні наше головне завдання полягає в тому, щоб повернути людям їх віру у сильну, розвинуту і сучасну Україну, де кожен відчуває себе активним учасником національного розвитку", - заявив президент України Віктор Янукович, виступаючи з посланням до українського народу.

"Ми маємо перші позитивні тенденції в національній економіці. Поступово зростає ділова активність і промислове виробництво, спадає напруженість у фінансовому секторі, відновлюється ринок праці, збільшується кількість робочих місць", - заявив Президент України Віктор Янукович, виступаючи з посланням до українського народу.

Харківські бандуристки отримали диплом Всеукраїнського фестивалю кобзарського мистецтва "Дзвени, бандуро"

Ансамбль бандуристок "Конвалія" Українського культурного центру "Юність", яким керує Наталія Роман отримав диплом ХІХ Всеукраїнського фестивалю кобзарського мистецтва імені М. Лисенка "Дзвени, бандуро" у м. Ялта. Бандуристок було запрошено у якості почесних гостей на ювілейний, двадцятий фестиваль, який відбудеться у травні наступного року.

Солістка харківської студії естрадного співу "Рута" отримала Гран-прі двох конкурсів

У травні солістка студії естрадного співу "Рута" Українського культурного центру "Юність", півфіналістка телепроекту "Україна має таланти" Валерія Сімулік отримала Гран-прі ХХІІ міжнародного конкурсу дитячої творчості "Захід - ХХІ століття", який відбувся у м. Івано-Франківську та Гран-прі Всеукраїнського конкурсу естрадної пісні "Джерело талантів", що проходив у м. Донецьк.

Відкрилася перша виставка учнів шкіл естетичного виховання Харківській області "Надія Слобожанщини"

Сьогодні в Обласній художній галереї відкрилася перша художня виставка учнів художніх шкіл, музичних шкіл та шкіл мистецтв Харкова та Харківської області "Надія Слобожанщини". На виставці представлено понад 100 робіт, виконаних у різних художніх техніках учнями віком від 7 до 16 років.

Про польську дипломатію на Сході – на міжнародній конференції

У п’ятницю, 4 червня, о 09:00 в Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна (площа Свободи, 4) відбудеться урочисте відкриття Міжнародної наукової конференції "Польська дипломатія на Сході XX — початку XXI ст.".

Зібрання з нагоди виголошення Президентом України послання до Українського народу

Сьогодні делегація Харківської області на чолі з головою ХОДА Михайлом Добкіним візьме участь у Зібранні з нагоди виголошення Президентом України Віктором Януковичем послання до Українського народу, яке відбудеться о 16:00 в Національному палаці мистецтв "Україна" (Київ).

Розглядається питання про введення в школах Харківської області уроків православ'я

"Введення уроків православ'я в школах Харківської області розглядається, як факультатив, а також у релігієзнавчому форматі", - зазначив сьогодні на прес конференції заступник голови ХОДА Вадим Ландсман.

Валентин Дулуб провів особистий прийом громадян

Сьогодні заступник голови ХОДА Валентин Дулуб провів особистий прийом громадян, під час якого були розглянуті проблеми жителів Харкова, Зміївського, Первомайського і Балаклійського районів області. Питання стосувалися проблем ЖКГ.

Ми не дамо втягнути медицину в політичні протистояння. Ігор Шурма

"Жінка, яка була госпіталізована в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. Мещанінова з місця будівництва нової дороги в Лісопарку з підозрою на травму хребта, пройшовши рентгенологічне обстеження, глибинне обстеження на магнітно-резонансному томографі та УЗД, самостійно покинула лікарню. Якщо у людини є травма хребта, чи здатна вона самостійно піти додому з лікарні?" - заявив сьогодні заступник голови ХОДА Ігор Шурма, коментуючи звинувачення у неналежному ставленні персоналу лікарні швидкої допомоги до пацієнтки.

"На сьогоднішній день боргу з виплат заробітної плати вчителям немає.Незважаючи на те, що нам довелося зіткнутися із загальною бюджетною ситуацією і боргом, який нам залишили наші попередники, нам вдалося вирішити цю проблему ", - заявив сьогодні заступник голови Харківської обласної адміністрації Вадим Ландсман.

"В період боротьби з грипом було ухвалено багато авантюрних рішень, від яких тепер почали потерпати люди. На задекларовані бюджетні кошти планувалося закупати обладнання, медикаменти і, в тому числі, пошити захисні маски. Медустанови, які були замовниками цих послуг, заключили угоди і взяли на себе фінансові зобов’язання, що зареєстрували в казначействі, а воно не виконало свої обов’язки. Зокрема, в Дзержинському районі Харкова людям не заплатили за роботу в поліклініках в період грипу, міський лікарні №18 не виділено 5 млн.грн. на придбання медичного обладнання. Крім того, в Харківській області досі не розрахувалися з підприємствами, які пошили захисні маски", - повідомив сьогодні заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

Сьогодні всі пункти Зовнішнього незалежного тестування відкрилися вчасно

"Усі пункти тестування відкрилися вчасно. Всі інструктора обслуговують тестування також прибули вчасно.Служба спецзв'язку доставила всі необхідні для ЗНО матеріали сьогодні рано вранці і передала на зберігання Державній службі охорони до офіційного початку Зовнішнього незалежного оцінювання. Сьогодні 86,3% всіх зареєстрованих абітурієнтів з'явилися до початку тестування.Тести були розкриті без порушень ", - зазначив заступник голови ХОДА Вадим Ландсман.

Між районами Курської та Харківської області будуть підписані Угоди про співробітництво

У рамках "Курського Корінського ярмарка-2010" будуть підписані Угоди про співробітництво між Чугуївським районом Харківської області та Льговським і Горшеченським районами Курської області. Про це на брифінгу розповів заступник голови Харківської обласної державної адміністрації з питань економіки Юрій Сапронов.

Делегація Харківської області візьме участь в Курському Корінському ярмарку

З 3 по 6 червня 2010 року в містечку Свобода Золотухінського району Курської області відбудеться Десятий ювілейний Міжрегіональний оптово-роздрібний ярмарок "Курський Корінський ярмарок-2010". У ньому беруть участь товаровиробники з більшості регіонів Росії, ближнього і далекого зарубіжжя.

Ігор Шурма візьме участь в прямій телефонній лінії газети "Слобідський край"

2 червня з 13-00 до 14-00 заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма візьме участь в прямій телефонній лінії газети "Слобідський край" за телефоном (057) 392-09-68.

Прес-конференція заступника голови Харківської облдержадміністрації Вадима Ландсмана

2 червня о 14-00 у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" (вул. Артема, 46, 4 поверх) відбудеться прес-конференція заступника голови Харківської облдержадміністрації Вадима Ландсмана на тему: "Особливості вступної кампанії 2010 р".

Своєю творчою діяльністю ви змінюєте світ на краще. Вадим Ландсман

Сьогодні у малому залі Будинку Рад відбулося вручення стипендій голови обласної державної адміністрації учням шкіл естетичного виховання "Надія Слобожанщини". Почесну місію виконав заступник голови ХОДА Вадим Ландсман.

В обласній художній галереї відкриється перша художня виставка "Надія Слобожанщини"

3 червня о 14:00 в обласній художній галереї "Мистецтво Слобожанщини" відкриється перша художня виставка учнів художніх шкіл, художніх відділень музичних шкіл і шкіл мистецтв Харкова та Харківської області "Надія Слобожанщини". На виставці буде представлено понад 100 робіт, виконаних учнями віком від 7 до 16 років у різних художніх техніках.

В академії державного управління – кадрові зміни

Директор Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Віктор Говоруха подав заяву про звільнення з займаної посади за власним бажанням.

Формат єдиного медичного простору дозволить виробити єдиний підхід в інсулінозабезпеченні. Ігор Шурма

Сьогодні під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Шурми відбулася нарада, присвячена питанням забезпечення інсулінами мешканців Харкова та області, хворих на цукровий діабет, та виробленню єдиних підходів у їх лікуванні та діагностиці. У нараді взяли участь начальник Головного управління охорони здоров’я ХОДА Олександр Галацан, начальник управління охорони здоров’я Харківської міської ради Юрій Сороколат, директор Інституту проблем ендокринної патології АМН України Юрій Караченцев, позаштатні фахівці.

Архів документів