Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Схему планування території Харківської області розгляне найближча сесія облради

Схему планування території Харківської області розгляне найближча сесія облради

На найближчу сесію Харківської обласної ради буде винесена «Схема планування території Харківської області». Про це під час третього круглого столу з обговорення проекту «Стратегія соціально - економічного розвитку Харківської області до 2020 року» повідомив начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головний архітектор області Михайло Рабинович.

«15 числа відбулися громадські слухання «Обговорення схеми планування території Харківської області». Це дуже серйозна робота, завершується велика дворічна робота облдержадміністрації, облради та великого числа фахівців. На найближчу сесію виноситься «Схема планування території Харківської області». У ній відображені всі напрямки розвитку регіону», - зазначив він.

За його словами, повністю розроблені і будуть передані на розгляд сесії 3 ключових програми: будівництва доступного житла на 2010 - 2017 рік, розвитку будівельного комплексу в цілому, куди входить будівництво не лише житла, але й інфраструктури, і впровадження енергозберігаючих технологій.