Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

18 травня у великому залі ХНАТОБу відбулася церемонія нагородження переможців другого Міжнародного кінофестивалю "Харьковкая сирень".

У вирішенні проблем районів ми спиратимемося на думку мешканців конкретних населених пунктів. Михайло Добкін

"Ми вивчимо всі проблеми, які існують в кожному районі. Потрібно на все подивитись власними очима, поговорити з тими, хто мешкає в конкретних населених пунктах, і з'ясувати реперні точки, за якими ми будемо рухатись далі, і, вирішуючи одну проблему, братися потім за інші. Ми спиратимемося на думку тих людей, які живуть на конкретній території і мають невирішені проблеми, при чому, не завжди через відсутність фінансування, а часто через недбале ставлення тієї або іншої гілки влади", - зазначив під час робочої поїздки в Зачепилівський район голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

На нараді в Зачепилівському районі голова ХОДА звернувся до працівників прокуратури. "Я вивчаю всі скарги, які пов'язані з роботою цього відомства. Там, де є серйозні проблеми, необхідно розбиратися з кадровою політикою", - зазначив Михайло Добкін.

Для підтримки сільгоспвиробника необхідно перекрити канали, які вбивають сільські господарства. Михайло Добкін

Голова ХОДА провів нараду з начальниками структурних підрозділів Зачепилівської райдержадміністрації та керівниками підприємств району. Михайло Добкін підкреслив, що сільське господарство в області - це той локомотив, який здатний реанімувати життя великих і малих населених пунктів області.

Після вивчення всіх проблем Зачепилівського району буде розроблено перелік заходів, на які підуть кошти з обласного бюджету

Про це сказав голова ХОДА Михайло Добкін на нараді з начальниками структурних підрозділів Зачепилівський райдержадміністрації та керівниками підприємств району."У нас є можливість скористатися шансом єднання влади - Кабінету міністрів, Президента, Верховної Ради, силових структур, які сьогодні представляють єдиний організм, що працює на благо країни", - підкреслив він.

Питання виділення грошей на реконструкцію дитячого садка у с. Миколаївка буде вирішено

Голова ХОДА Михайло Добкін оглянув приміщення колишнього дошкільного навчального закладу "Вишенька" у с. Миколаївка Зачепилівського району, який не працює з жовтня 2002 року і сьогодні потребує повної реконструкції.

Михайло Добкін оглянув тваринницький комплекс, посіви сільськогосподарських культур, та техніку тракторної бригади приватного сільськогосподарського підприємства ім. Фрунзе.

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін знаходиться з робочою поїздкою в Зачепилівському районі. На кордоні району його зустріли голова РДА Лідія Кобильська та голова Зачепилівської районної ради Микола Бєжанов.

В облдержадміністрації створять рейтинг районів і міст Харківської області

"25 травня на засіданні господарського активу Харківської області ми говоритимемо про механізми залучення інвесторів. Буде продемонстрований рейтинг районів і міст Харківської області. Це зроблено для того, щоб чиновник не розслаблявся. Прийшов новий глава райадміністрації – він повинен чітко розуміти необхідність економічно ефективної роботи", - заявив відповідальний секретар Харківського регіонального Комітету з економічних реформ Юрій Сапронов під час засідання круглого столу в рамках діяльності робочої групи "Стійкий економічний розвиток, бізнес-клімат і інвестиції".

Інвестор не повинен боятися держави. Юрій Сапронов

Учасники засідання круглого столу "Що треба інвестору?" - представники бізнесу, наукових кіл та громадських організацій - обговорили шляхи залучення інвестицій до регіону та окреслили основні причини, чому нині інвестори оминають Харківщину. Зокрема, представник інвестиційної групи MELON Сергій Пірожніков однією з основних причин такого явища вважає відсутність бази даних інвестиційних проектів Харківської області.

Відбулась світова прем’єра ораторії Володимира Дашкевича "Солдатський реквієм"

Сьогодні в рамках кінофестивалю "Харьковская сирень" у великому залі Харківського академічного театру опери і балету відбулася світова прем'єра ораторії композитора, члена журі фестивалю Володимира Дашкевича "Солдатський реквієм". Твір виконав Симфонічний оркестр Харківської філармонії під управлінням диригента Юрія Янко, хор філармонії ім. Палкіна і соліст Московського театру "Нова опера", лауреат міжнародних конкурсів, лауреат премії "Золота маска" Ілля Кузьмін (баритон) та заслужена артистка України Марина Чиженко.

Засідає "круглий стіл" групи "Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції" регіонального комітету з економічних реформ

В малому залі Харківської облдержадміністрації розпочалося засідання "круглого столу" у рамках діяльності робочої групи "Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції" регіонального Комітету з економічних реформ під головуванням заступника голови облдержадміністрації, керівника робочої групи Юрія Сапронова. Тема засідання - "Що потрібно інвестору".

Харківська наука зробить ще не одне гучне відкриття. Вадим Ландсман

Сьогодні в малому залі Харківської облдержадміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня науки України. Заступник голови ХОДА Вадим Ландсман і заступник голови Харківської облради Вікторія Казакова привітали присутніх з професійним святом і вручили їм Почесні грамоти ХОДА та обласної ради, Подяки голови ХОДА і сертифікати на отримання наукових стипендій.

Гуманітарна допомога пологовому будинку – результат першого кінофестивалю "Харьковская сирень". Ігор Шурма

Сьогодні французькі актори П'єр Рішар, Мілен Демонжо, Катя Ченко, а також французька співачка українського походження Уляна Чайковська побували в Харківському міському клінічному пологовому будинку з неонатологічним стаціонаром. У грудні минулого року вони передали в цей пологовий будинок медичне обладнання, і сьогодні побачили, як реалізована їх гуманітарна допомога. Гості подивилися палату з встановленим обладнанням, а також побували у відділенні реанімації.

У Харкові відкрилася меморіальна дошка польському фотограф Альфреду Федецькому

Сьогодні відбулася урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки польському фотографу Альфреду Федецькому, який народився в Харкові. Дошка розміщена на будівлі Харківської філармонії. Відкрили меморіальну дошку знаменитий французький актор П'єр Рішар та Почесний президент кінофестивалю "Харьковская сирень" Мілен Демонжо. У церемонії відкриття також взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, представники Генерального консульства Польщі в Харкові, Генеральний консул Росії в Харкові Всеволод Філіпп.

Сьогодні в саду ім. Шевченко (біля ХНАТОБу) відбулася урочиста церемонія відкриття Алеї почесних гостей кінофестивалю "Харьковская сирень". В церемонії взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес, Почесний президент кінофестивалю, французька кіноакторка Мілен Демонжо, почесні гості – актор П’єр Рішар, народна артистка Росії Наталя Фатєєва, кінорежисер Алла Сурікова, композитор Володимир Дашкевич, кінорежисер Володимир Фокін.

У Харківському національному театрі опери та балету проходить урочиста церемонія відкриття II Міжнародного кінофестивалю "Харьковская сирень". Під звуки фанфар і шалені оплески Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін оголосив кінофестиваль відкритим.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в представленні нового начальника управління Держдепартаменту з питань виконання покарань в Харківській області Анатолія Слипченко.

У Харківській обласній державній адміністрації відбулася селекторна нарада, на якій був розглянутий стан розрахунків в області за спожиті енергоресурси, хід весняно-польових робіт і підготовки до проведення літньої оздоровчої кампанії та Дню захисту дітей.

Голова ХОДА Михайло Добкін провів у Краснограді особистий прийом громадян

Голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін провів у Краснограді особистий прийом громадян. На прийом записалися 3 людини.

Призначено нового начальника Головного управління земельних ресурсів в Харківській області

Про це 14 травня повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін під час робочої поїздки до Красноградського району. Начальником управління земельних ресурсів став Михайло Клепач, який до цього був в.о. начальника управління.

Губернатор ознайомився з роботою передового сільского господарства Красноградського району

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з роботою ТОВ "Агрофірма "Піщанська". Губернатор взяв участь у висадці фруктового саду і посадив черешневе дерево. Усього сад налічує 115 фруктових дерев.

Як сьогодні зазначив під час відвідування Красноградського району голова ХОДА Михайло Добкін, під час останнього засідання Ради регіонів у Києві було заявлено, що в цьому році в Україні буде відмінена система тендерів у зв'язку з пізнім терміном ухвалення державного бюджету. Це дозволить спростити багато процедур.

Наведення порядку у власному домі має починатися з дотримання виконавської дисципліни

"Завдання, яке перед нами поставив Президент України Віктор Янукович, - про досягнення Україною через 10 років рівня розвинених європейських держав - на місцях будемо вирішувати ми з вами, - сказав під час відвідування Красноградського району голова ХОДА Михайло Добкін.

Фінансова підтримка буде надаватися тим, хто вміє і хоче працювати. Михайло Добкін

У ході робочої поїздки до Красноградського району голова ХОДА Михайло Добкін на місці ознайомився з проблемами району, відвідавши ключові підприємства району.

Губернатор оглянув Красноградську центральну районну лікарню

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав Красноградську центральну районну лікарню, оглянув реанімаційний, хірургічний і гінекологічний блоки та ознайомився з матеріально-технічним оснащенням.

Не можна упустити унікальну можливість залучення до регіону інвестицій. Юрій Сапронов

"Малий і середній бізнес мають посісти гідне місце в комерціалізації наукових розробок НДІ та університетів", - заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов під час засідання регіонального Комітету з економічних реформ. Як зазначив Юрій Анатолійович, розвиток підприємництва нерозривно пов'язаний з інвестиційною діяльністю. А Харківська область у цьому напрямку хоч і посідає третє місце серед регіонів України із залучення іноземних інвестицій, але все ж таки значно програє сусіднім країнам.

Харківська та Курська області створять спільну базу даних підприємств

Сьогодні відбулася зустріч заступника Харківської облдержадміністрації Юрія Сапронова та заступника Губернатора Курської області Російської Федерації Геннадія Плохіх. Під час зустрічі сторони обговорили встановлення побратимських відносин між Чугуївським районом Харківської області та Горошеченським і Льговським районами Курської області.

Для інвесторів регіону створять "дорожню карту"

Відповідальний секретар Харківського регіонального Комітету з економічних реформ Юрій Сапронов у своєму виступі на засіданні комітету порушив питання про необхідність зниження адміністративних бар'єрів і знищення корупції для залучення інвестицій в країну і в Харківську область зокрема. "Сьогодні кількість дозвільних документів така, що у мене складається враження, ніби це спеціально зроблено для того, щоб вода була каламутніше, ліс - частіше, і загубитися в цьому лісі і що-небудь впіймати - в першу чергу чиновнику - було набагато легше", - заявив Юрій Сапронов.

Стратегію економічного розвитку області потрібно не розглядати, а затверджувати. Юрій Сапронов

На засіданні Харківського регіонального Комітету з економічних реформ заступник голови ХОДА, відповідальний секретар комітету Юрій Сапронов заявив, що зростання економіки України і Харківської області зокрема сповільнилося не лише внаслідок світової економічної кризи. Уповільнення зростання стало закономірним результатом помилкових та згубних змін у структурі економіки і прорахунків в економічних програмах колишнього керівництва області та країни в цілому.

Архів документів