Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Усі спортивні довгобуди області будуть завершені

Завдяки існуючій сьогодні в нашому регіоні єдиній згуртованій команді у вигляді керівництва обладміністрації, облради, міської ради та виконкому і райдержадміністрацій Михайло Добкін упевнений в успішному вирішенні питання інвестицій коштів в здоров'я населення нашої області: «В першу чергу ми будемо вкладати гроші в спортивні об'єкти з високим ступенем готовності, щоб вони не залишалися недобудовами і довгобудами, і щоб рівень масового спорту в районах області бодай трохи наблизити до рівня обласного центру, адже не секрет, що навіть у районних центрах він абсолютно незадовільний».  

Через масовий спорт - до здоров'я нації

Президент НОК України Сергій Бубка висловив повну згоду з позицією голови ХОДА Михайла Добкіна про необхідність розвитку масового спорту та створення і зміцнення спортивної інфраструктури регіону: «Через масовий спорт і розвиток спортивної інфраструктури буде зміцнюватися здоров'я нації,і на цьому тлі обов'язково будуть виявлятися талановиті діти - наша перспектива в спорті вищих досягнень. Ця талановита молодь буде гідно представляти нас на європейських чемпіонатах, світових та інших спортивних змаганнях».  

У 2011 році малі Олімпійські ігри стануть всеукраїнськими

Як заявив під час зустрічі з головою ХОДА Михайлом Добкіним президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, з наступного року Харківський проект малі Олімпійські ігри «Діти Харкова» ,створений два роки тому за ініціативи тоді ще Харківського міського голови Михайла Добкіна,буде поширений Національним олімпійським комітетом на територію всієї нашої країни. «Цей проект, який ви реально створили і втілили в життя, показав всій Україні, що так має бути в кожному місті, в кожному регіоні. Щоб діти, починаючи з малого віку, дружили зі спортом і відчували себе впевненіше фізично », - відзначив Сергій Назарович.  

Михайло Добкін обраний головою Харківського обласного відділення НОК України

У ході засідання позачергової асамблеї Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України головою відділення було обрано голову Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна.  

Харківська область буде вкладати гроші в розвиток спортивної інфраструктури

У цьому голова ХОДА Михайло Добкін бачить шлях вирішення проблем, що накопичилися в спортивній сфері області: «Без створення потужної інфраструктури, без відродження повноцінних тренувань для професійних спортсменів неможливо буде представляти нашу країну на чемпіонатах Європи, світу,олімпійських іграх і будь-яких інших змаганнях». Про це він заявив під час зустрічі з президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою.  

До уваги журналістів!

У вівторок, 29 червня, о 10:00 у малій залі Будинку рад (вул. Сумська, 64, 2 поверх) розпочнеться засідання колегії обласної державної адміністрації.

До Харкова прибув президент НОК України Сергій Бубка

У залі прийому офіційних делегацій Будинку Рад відбулася зустріч президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки з головою Харківської обласної державної адміністрації Михайлом Добкіним, головою обласної ради Сергієм Черновим та в.о.Харківського міського голови Геннадієм Кернесом.  

Жнива на Харківщині розпочнуться 15 липня

Вже зараз збір ранніх зернових розпочався у деяких господарствах південних районів нашої області, а масові жнива на Харківщині розпочнуться з 15 липня. Провести їх планується за 10 робочих днів. Про це після завершення семінару-наради з питань підготовки до збирання ранніх зернових врожаю 2010 року заявив заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук.  

Умови діяльності комерційних фірм, які існують при заводі імені Шевченка, будуть переглянуті

Комерційні підприємства, які утворилися при заводі імені Шевченка, чекає серйозна перевірка, яка визначить, наскільки законна їхня діяльність. Про це в ході наради з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП «Харківський приладобудівний завод імені Т.Г. Шевченка» повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. «Усі фірми, які були створені при заводі і безбідно існують абсолютно автономно, ми перевіримо. Не можна все погане залишати на державному підприємстві, а все хороше і ліквідне забирати собі. Я не хочу, щоб там люди погано жили - нехай ті, хто працюють поряд у комерційних структурах, заробляють стільки, щоб вистачило на життя. Але тільки не за рахунок державних підприємств», - підкреслив він.

Обласна влада зробить все, щоб не дати розікрасти майна заводу ім.Шевченка

Сьогодні в ході наради з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП «Харківський приладобудівний завод імені Т.Г.Шевченка» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив, що зробить все, щоб не дати розікрасти майно заводу.

Завод імені Шевченка буде виробляти електрообладнанні для танка «Оплот»

Завод імені Малишева замовив заводу імені Шевченка виробництво електроустаткування для танків «Оплот». Якщо контракт буде виконаний вчасно, то шевченківці зможуть укласти ще ряд контрактів з заводом імені Малишева.

Юрій Сапронов обіцяв керівництву «Великобурлуцького сироробного заводу» підтримку Харківської облдержадміністрації

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов ознайомився з роботою ПАТ «Великобурлуцький сироробний завод». Голова правління заводу Михайло Ситніков повідомив, що підприємство зараз знаходиться у стадії реконструкції і модернізації. Проектна потужність заводу складає 300 т молока на добу, зараз в цехах переробляється 120 т молока на добу, виробляється 19 різних видів сиру та інша молочна продукція. Завод - один з основних роботодавців району, тут зайнято близько 280 місцевих жителів.

Виробничий процес на Приколотнянському олійноекстракційному заводі організований на європейському рівні. Юрій Сапронов

Заступник голови ХОДА Юрій Сапронов під час робочої поїздки Великобурлуцьким районом оглянув ТОВ «Приколотнянський олійноекстракційний завод». Юрій Анатолійович був приємно здивований європейською організацією виробничого процесу на заводі. Він закликав керівництво і надалі дотримуватись високих стандартів у розвитку підприємства.

«Протон» і завод імені Шевченка можуть об'єднатися

Деякі харківські підприємства можуть об'єднатися, щоб простіше було отримувати великі замовлення. Але в нинішніх умовах можна обійтися і без формального об'єднання, обмежившись простим співробітництвом, - вважає голова ХОДА Михайло Добкін.

Після реструктуризації завод імені Шевченка буде працювати так само успішно, як «Турбоатом» і «Електроважмаш». Михайло Добкін

Завод імені Шевченка очікує серйозна реструктуризація.Як і всякі реформи, вона буде складною для підприємства, але в результаті підніме його на якісно новий рівень, - упевнений голова Харківської області Михайло Добкін. 

Юрій Сапронов провів особистий прийом громадян у Великобурлуцькому районі

В рамках робочої поїздки Великобурлуцьким районом заступник голови ХОДА Юрій Сапронов провів виїзний прийом громадян. Шестеро жителів району, які записалися на прийом, зверталися до віце-губернатора переважно з питаннями матеріальної допомоги на лікування та газифікації населених пунктів.

«Турбоатом» готовий протягом п'яти років укласти з заводом імені Шевченка контрактів на суму близько 60 мільйонів доларів

У рамках дій з відновлення внутрішньої регіональної кооперації між великими промисловими підприємствами Харківської області «Турбоатом» вже найближчим часом збирається перерахувати 1 мільйон гривень передоплати заводу імені Шевченка за одним із контрактів. Протягом наступних п'яти років спільних контрактів планується укласти на 60 мільйонів доларів.

Протягом I півріччя 2010 року в Харківській області у прийомні родини та дитячі будинки сімейного типу влаштовано 73 дитини

«Протягом I півріччя 2010 року місцевими органами влади Харківської області були взяті зобов’язання по влаштування до прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу 79 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки. На даний час вже влаштовано 73 дитини. Готуються розпорядження Дворічанською, Золочівською, Валківською РДА про поповнення до кінця червня прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу. Таким чином, прогнозовані зобов’язання будуть виконані областю у повному обсязі», - повідомила сьогодні на селекторній нараді начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Тетяна Печерських.

Збірна команда Харківської області з водного поло серед дівчат посіла перше місце у V літніх спортивних іграх молоді України

25 червня 2010 р. в м. Харкові в басейні НТУ «ХПІ» відбулися V літні спортивні ігри молоді України з водного поло серед дівчат. У змаганнях взяли участь 90 осіб (6 команд) з 5 регіонів України: Донецької, Харківської (2 команди), Миколаївської, Дніпропетровської областей та міста Києва. 1 місце зайняла збірна команда Харківської області.  

Обсяг підписки на газету «Слобідський край» на II півріччя 2010 року склав майже 17 тис. екземплярів

Обсяг підписки на газету «Слобідський край» на II півріччя 2010 року склав майже 17 тис. екземплярів. Про це сьогодні на селекторній нараді повідомила начальник управління у справах преси та інформації обласної державної адміністрації Вікторія Маренич.

Заводу імені Шевченка повернуть оздоровчий табір, проданий за корупційними схемами при попередньому керівництві

Дитячий оздоровчий табір, який знаходився на балансі заводу імені Шевченка, був проданий за ціною 25 доларів за сотку при реальній вартості в кілька десятків разів вище. Керівництво Харківської області має намір за допомогою прокуратури повернути фактично вкрадене майно в руки держави.

На відшкодування втрат доходів від перевезення громадян пільгових категорій Харківській області цього року потрібно 425 млн.грн.

Мінімальна потреба відшкодування втрат доходів від перевезення громадян пільгових категорій (загальна кількість - 746 тис. чол.) у 2010 році складає 425,15 млн. грн., в т.ч.: Південна залізниця в межах Харківської області – 41,2 млн. грн., автомобільний транспорт – 77,29 млн. грн., метрополітен – 95,36 млн. грн., міськелектротранспорт – 211,3 млн. грн. Про це сьогодні на селекторній нараді повідомив заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв’язку облдержадміністрації Сергій Дульфан.

Сьогодні в прямому ефірі ОТБ відбудеться перший молодіжний телемарафон «Харків молодіжний»

25 червня 2010 року з 17.00 до 19.30 год. в прямому ефірі Харківського обласного державного телебачення відбудеться перший молодіжний телемарафон «Харків молодіжний». Протягом двох з половиною годин представники органів виконавчої влади, активісти молодіжного руху області, лідери молодіжних громадських організацій, волонтери та студентство обговорюватимуть питання працевлаштування молоді, підтримки молодіжного громадського руху, формування здорового способу життя в молодіжному середовищі, патріотичного виховання та підтримки творчо обдарованої молоді.

За 5 місяців поточного року автомобільним транспортом Харківської області перевезено 62,2 млн. пасажирів

За 5 місяців поточного року автомобільним транспортом загального користування перевезено 62,2 млн. пасажирів або 93,8 % у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Перевезення пасажирів в Харківській області виконувалися на 831 маршруті, у тому числі: на 290 міських, на 383 приміських, на 158 міжміських. Про це сьогодні на селекторній нараді повідомив заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв’язку облдержадміністрації Сергій Дульфан.

Нинішній керівник заводу імені Малишева не здатний адекватно реагувати на сучасну  кон'юнктуру. Михайло Добкін

Найближчим часом зміниться керівництво на заводі імені Малишева. Кандидатура майбутнього директора вже визначена, і в області чекають тільки узгодження з Міністерства промислової політики.

У заводу імені Шевченка намагаються вкрасти архів

Багаторічний архів розробок заводу імені Шевченка опинився під загрозою - з боку деяких колишніх керівників підприємства робляться спроби відібрати ці документи у заводу. Керівництво області має намір не допустити розкрадання інтелектуальної власності трудового колективу підприємства.

Повернувши кооперацію всередині області, можна буде врятувати і ХЕМЗ, і завод Шевченка. Михайло Добкін

В останні роки порушилася система кооперації між великими промисловими підприємствами Харківської області, що негативно позначилося на фінансовому становищі деяких з них. Керівництво регіону має намір відродити колишні зв'язки.

Співробітники заводу імені Шевченка почнуть отримувати зарплату з 29 червня

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін повідомив, що з вівторка 29 червня почнеться виплата заборгованості по заробітній платі співробітникам заводу імені Шевченка. Джерела фінансування для цього вже знайдені.

Ми з Маркіяном Лубківським не обмінюємося листами через Інтернет. Михайло Добкін

Директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський не писав відкритого листа на ім'я голови ХОДА Михайла Добкіна. Про це він особисто повідомив голові Харківської області по телефону.

На полях богодухівського та Краснокутського районів очікується один з кращих в області врожаїв. Віталій Алексейчук

Черговим пунктом у програмі відвідувань обласного семінару - наради з прибирання ранніх зернових культур стали поля ТОВ "Козіївське" Краснокутського району. Це поля з посівами озимої пшениці, за різними технологіями вирощування, з різними термінами посіву, сортами, способами і нормами вирощування. Учасники семінару також відвідали поля технічних сільськогосподарських культур. У цьому районі поля знаходяться у відмінному стані, рослини відповідаю агротехнічним нормам, очікується гарний урожай.  

Архів документів