Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває всеукраїнська кампанія «16 днів проти ґендерного насильства»

Триває всеукраїнська кампанія «16 днів проти ґендерного насильства»

Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту за підтримки Представництва Європейського Союзу та Представництва ООН в Україні проводять щорічну Всеукраїнську кампанію «16 днів проти ґендерного насильства». В рамках кампанії 22-26 листопада відбувається акція «Українське телебачення проти насильства», під час якої на каналі «Перший національний» виходить в ефір серія телепрограм, присвячених питанням насильства в сім’ї та його подоланню.

Зокрема, у четвер о 19:00 на «Першому національному» вийде в ефір ток-шоу «Про головне». Гостями програми стануть заступник міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова та президент Інституту ліберального суспільства Оксана Кисельова. Учасниці програми говоритимуть про проблему насильства в українському суспільстві та систему сімейних цінностей.

26 листопада в п’ятницю о 19:00 відбудеться телемарафон, який завершить телетиждень. Ведучі програми «Легко бути жінкою» підсумують разом з гостями студії ті теми, про які йшлося у програмі протягом тижня (кожного дня о 10:00), а на паралельному майданчику підтримуватимуть своїми піснями Кампанію «16 днів проти ґендерного насильства» українські виконавці – як вже відомі артисти, так і молоді таланти. Прямий ефір триватиме 2 години.