Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Спільними зусиллями ми вирішимо всі проблеми, що накопичилися в житлово-комунальному господарстві. Михайло Добкін

«Мені дуже приємно, що в систему житлово-комунального господарства повернулася команда, яка здатна адекватно оцінювати проблеми галузі та ефективно вирішувати їх. Думаю, якщо не в цьому, то в наступному бюджетному році ми повернемося до серйозного фінансування вирішення всіх проблем, що накопилися за багато років у житлово-комунальному господарстві, будемо максимально професійно працювати, заощаджуючи кожну бюджетну копійку, і зробимо все можливе для вирішення проблемних питань. Впевнений, якими б складними не були проблеми житлово-комунальної сфери, ми неодмінно вирішимо їх спільними зусиллями», - заявив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін на засіданні виїзної колегії Міністерства ЖКГ України.

Харківська облдержадміністрація та Міністерство з питань ЖКГ підписали Меморандум про співпрацю

У залі засідань вченої ради Харківської національної академії міського господарства триває засідання виїзної колегії Міністерства з питань житлово-комунального господарства України. Робота колегії розпочалася з підписання Меморандуму про співробітництво між Міністерством з питань ЖКГ і Харківською обласною державною адміністрацією.    

Досвід КП «Харківміськліфт» повинен бути поширений на всю країну. Сергій Зімін

Заступник міністра з питань житлово-комунального господарства України Сергій Зімін, ознайомившись з виставкою обладнання та новітніх технологій, які використовуються в житлово-комунальному господарстві Харкова, відзначив, що досвід КП "Харківміськліфт" повинен бути поширений на всю Україну".

Заява заступника голови Харківської обласної державної адміністрації  Юрія Сапронова

31 мая 2010 года неправительственная организация «Национальный экологический центр Украины», расположенная по улице Симона Петлюры в г.Киеве, и 04 июня Центр транспорта и энергетики Чешской республики (подпись Андрей Пашек) и Ассоциация экологического контроля Болгарии (подпись Тодор Тодоров) направили обращения на имя Президента УЕФА господина Мишеля Платини о «якобы» подавлении властями Харькова акций протеста при строительстве автодороги в Лесопарке, которое, кстати, ведется в строгом соответствии с генеральным планом развития города Харькова и решениями городского совета и городского исполнительного комитета. Считаю необходимым сделать заявление как заместитель председателя областной государственной администрации, в ведении которого работает управление по подготовке ЕВРО-2012:

Харківська область отримає 57 млн.грн. на реалізацію державних програм в сфері ЖКГ (уточнено)

Харківська область отримає 57 млн.грн. на реалізацію державних програм в сфері ЖКГ, зокрема на реформування господарства області, на об"єкти водопостачання та водовідведення, на доочищення питної води в дошкільних установах, лікарнях та інших бюджетних закладах і виконання програми "Питна вода". Про це сьогодні в Харкові повідомив заступник міністра з питань житлово-комунального господарства України Сергій Зімін.

Відбулася презентація Інтернет сторінки «Культурна Столиця»

На відкритті обласного навчального центру у приміщенні Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася презентація Інтернет сайту «Культурна Столиця», створеного за підтримки Управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації та Департаменту культури Харківської міської ради.   За допомогою цієї Інтернет сторінки жителі і гості Харкова та області зможуть знайти всю необхідну інформацію щодо культурних заходів, що проходять в Харківському регіоні. Також в рамках Інтернет порталу «Культурна Столиця» був створений віртуальний інформаційно - туристичний центр. Головним завданням якого буде висвітлення діяльності туристичної галузі регіону, яка набуває все більшого значення для економічного та соціально - культурного розвитку Харківської області.   http://culture.kharkov.ua/    

До уваги журналістів!

Завтра 25 червня о 09:30 на заводі ім. Шевченка (вул. Жовтневої Революції, 99) відбудеться нарада з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП «Харківський приладобудівний завод ім. Шевченка». Від'їзд журналістів о 08:30 від Будинку Рад з вул. Іванова. Акредитація за тел.700-03-31 до 18:00 24 червня 2010 року. О 15:00 в малому залі Будинку Рад (вул. Сумська, 64, 2 поверх) відбудеться обласна селекторна нарада з порядком денним: "Про стан перевезення громадян автомобільним транспортом на маршрутах загального користування у Харківській області" 

Харків є лідером країни з очищення каналізаційних стоків і води. Сергій Зімін

Як підкреслив сьогодні після відвідування комплексів біологічного очищення "Диканівський" і "Безлюдівський", заступник Міністра з питань житлово-комунального господарства Сергій Зімін, Харків є лідером з очищення каналізаційних стоків і води: «Ми побачили сучасні технології очищення на грабельних решітках, аеробного очищення і найголовніше - сучасну техніку, яка дозволяє висушувати осад, а потім утилізувати його методом спалювання. Така технологія дозволяє звільняти землі, які зайняті муловими полями, і використовувати їх у сільському господарстві. Тому технологічні нововведення, які впроваджуються в Харкові, ідуть на благо харків'ян і покращують екологічну ситуацію в області».

В Харківській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулося відкриття обласного навчального центру, створеного рамках програми «Бібліоміст»

Сьогодні в приміщенні Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулося урочисте відкриття обласного навчального центру для навчання бібліотекарів і користувачів бібліотек комп'ютерної грамотності, пошуку інформації в мережі Інтернет, використання сучасних комп'ютерних технологій. Цей тренінговий центр входить до мережі бібліотек, обладнаних сучасними технологіями, створеної в рамках програми "Бібліоміст.  

Ми виконаємо всі домашні завдання УЄФА. Юрій Сапронов

«Ми виконаємо всі домашні завдання УЄФА. Існуючі зауваження УЄФА будемо усувати швидко і якісно. Для всіх Харків'ян довіра УЄФА провести в нашому рідному місті матчі чемпіонату Європи з футболу величезна честь, величезна довіра, і ми не підведемо ні УЄФА, ні міжнародне співтовариство. Міська і обласна влада регіону завжди відкриті для конструктивного діалогу з будь-якими громадськими організаціями», - заявив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. На підтвердження цих слів Юрій Анатолійович передав офіційне запрошення панові Андрію Пашеку з Центру транспорту та енергетики Чеської республіки і пану Тодору Тодорову з Асоціації екологічного контролю Болгарії за рахунок ХОДА в будь-який зручний для них час відвідати Харків, щоб побачити наше місто, - «місто-трудівник, місто студентства, місто науки, саме зелене і чисте місто України, місто,в якому всі шари громадянського суспільства об'єднані сьогодні однією загальною національною ідеєю - показати Світу найкращий ЄВРО в історії чемпіонатів з футболу. Щоб панове Пашек і Тодоров побачили Харків і Харків'ян власними очима, а не очима пана Авакова та націонал-патріотів».

Багатьом не подобається стабільність у суспільстві, яка наступила при Президентові Вікторі Януковичі. Юрій Сапронов

«Успішна підготовка Харківщини до ЄВРО-2012, зростання авторитету міської та обласної влади,які щоденно займаються вирішеннями насущних проблем харків'ян, стабільність у суспільстві, яка наступила при Президентові України Вікторі Федоровичі Януковичі,багатьом не подобаються напередодні виборів до місцевих Рад, - заявив сьогодні заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. - Листи продиктовані ВИКЛЮЧНО пошуком політичної вигоди й організовані націонал-патріотичними силами спільно з керівником обласної організації БЮТ, колишнім губернатором Харківської області, нині «глибоко ображеним» паном Аваковим. Однопартійці пана Авакова, який очолив сьогодні рух «зелених стрічок» - це ті ж люди, його соратники по НСНУ, які дружно перейшли в БЮТ і поміняли помаранчеві стрічки на зелені. Політтехнології і політичні прийоми НСНУ мені добре відомі зсередини. Їх методи сьогодні - це провокації, організація заворушень, барикади, дестабілізація суспільства та звернення до міжнародної громадськості. До УЄФА вони не мають ніякого відношення. Тексти, направлені на адресу Президента УЄФА пана Мішеля Платіні чеською та болгарською організаціями АБСОЛЮТНО ідентичні, мають однакові граматичні та орфографічні помилки, і написані вони, на мій погляд, в офісі ТОВ «Інвестор».

Обласна, міська влада і приватні інвестори сьогодні згуртовані як ніколи. Юрій Сапронов

Сьогодні заступник голови ХОДА Юрій Сапронов зробив заяву з приводу звернення до Президента УЄФА Мішеля Платіні низки громадських організацій із звинуваченнями на адресу влади Харкова як міста, що приймає Чемпіонат Євро-2012. У заяві, зокрема, говориться: «Вважаю за необхідне зробити заяву як заступник голови обласної державної адміністрації, у віданні якого працює управління з підготовки ЄВРО-2012, – ми дуже цінуємо і щиро дякуємо УЄФА і особисто пана Платіні за надану місту Харкову високу довіру у проведенні матчів ЄВРО-2012. Обласна, міська влада і приватні інвестори сьогодні згуртовані як ніколи у вирішенні всіх без винятку питань, пов'язаних з підготовкою, будівництвом, ремонтом та реконструкцією об'єктів інфраструктури міста, стадіону, аеропорту, готельного господарства, доріг. Листи спотворюють сенс що відбуваються в місті Харкові щогодинних, щоденних робіт всієї міської громади щодо підготовки міста до ЄВРО-2012».

Учасники виїзної колегії Міністерства з питань житлово-комунального господарства ознайомилися з роботою очисних споруд Харківщини

24 червня виїзна колегія Міністерства з питань житлово-комунального господарства відвідала комунальне підприємство “Харківкомуночиствод”. В рамках програми відвідування підприємства колегія ознайомилась з комплексами біологічної очистки “Диканівський” та “Безлюдівський”.

До уваги ЗМІ!

Сьогодні о 14:00 в малому залі Будинку Рад (вул. Сумська, 64, 2 пов.) заява заступника голови ХОДА Юрія Сапронова «Хто не зацікавлений у проведенні Євро-2012 у Харкові».

Події дня

Сьогодні, 24 червня, в Харкові працюватиме виїзна колегія Міністерства житлового господарства України з розгляду питання «Про реалізацію виконання Загальнодержавної програми «Питна вода України на 2006-2020 роки» та відповідних регіональних програм у 2009 році». О 12:00 в Харківській обласній універсальній науковій бібліотеці (вул. Кооперативна, 13/2) відбудеться урочисте відкриття обласного навчального центру, створеного в рамках програми “Бібліоміст”.  

Сьогодні у Харкові відбувається виїзне засідання колегії Міністерства з питань житлово-комунального господарства

Сьогодні, в четвер, 24 червня в Харкові відбувається виїзне засідання колегії Міністерства з питань житлово-комунального господарства України, на якому буде розглянуте питання «Про реалізацію виконання Загальнодержавної програми «Питна вода України на 2006-2020 роки» та відповідних регіональних програм у 2009 році». О 10.00 в Харківській національній академії міського господарства (вул. Маршала Бажанова, 17) учасники колегії оглянуть виставку обладнання, новітніх технологій, пов’язаних з поліпшенням якості питної води. О 10:30 розпочнеться об’їзд об’єктів, на яких застосовуються сучасні технології очищення, контролю та поліпшення якості води. Збір акредитованих журналістів о 10:15 біля центрального входу в Харківську національну академію міського господарства (вул. Революції, 12). О 15:00 у залі засідань вченої ради Харківської національної академії міського господарства (вул. Революції, 12) з доповіддю з питання «Про організацію роботи щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку використання у 2010 році коштів Стабілізаційного фонду, передбачених для реалізації Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки та Загальнодержавної програми «Питна вода України» на 2006 – 2020 роки» виступить заступник міністра з питань житлово-комунального господарства Руслан Крамаренко. О 16:00 у залі засідань вченої ради Харківської національної академії міського господарства відбудеться засідання колегії та підписання Меморандуму про співробітництво між Міністерством з питань житлово-комунального господарства та Харківською обласною державною адміністрацією. Пряма трансляція цього заходу відбуватиметься на телеканалі «ОТБ».

Юрій Сапронов привітав ПАТ «Мегабанк» з 20-річчям

На урочистому зібранні з нагоди 20-річчя ПАТ «Мегабанк» заступник голови ХОДА Юрій Сапронов привітав всіх працівників установи та побажав їм успіхів у роботі, професійного зростання, здоров'я і благополуччя.  

Володимиру Бабаєву присвоєно звання «Почесний громадянин міста Харкова»

Першому заступнику голови Харківської обласної державної адміністрації Володимиру Бабаєву присвоєно звання «Почесний громадянин міста Харкова». Таке рішення ухвалили сьогодні депутати Харківської міської ради.

24 червня відбудеться урочисте відкриття обласного навчального центру, створеного в рамках програми “Бібліоміст”

24 червня 2010 року о 12.00 у приміщенні Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки (вул. Кооперативна, 13/2) відбудеться урочисте відкриття обласного навчального центру, створеного в рамках програми “Бібліоміст”. Під час заходу буде проведено презентацію проекту “Бібліоміст”, інформаційного Інтернет-порталу “Культура Харківщини”, віртуального туристичного інформаційного центру та тренінг “Інтернет, як додатковий засіб спілкування людей похилого віку”.

Стартував Міжнародний конкурс інноваційних проектів «Харківські ініціативи»

За рішенням Голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна в області буде проведено Міжнародний конкурс інноваційних проектів «Харківські ініціативи», в якому зможуть взяти участь не тільки українські, але й закордонні автори проектів, які готові реалізувати свої ідеї на Харківщині.

Для вирішення проблем на ринку чорних і кольорових металів в Харківській області до співпраці будуть покликані найбільші структури цієї сфери. Юрій Сапронов

«У рамках антикорупційного комітету, який очолює голова Харківської облагосадміністраціі Михайло Добкін, мені було доручено проаналізувати ринок металобрухту в Харківській області. Ми провели на минулому тижні раптовий рейд, не попередивши нікого, у тому числі силові структури. В результаті цього рейду в районі ХТЗ, ми перевірили три майданчики, на яких знайшли величезну кількість порушень.  

Ситуація на ринку чорних і кольорових металів в Харківській області повинна кардинально змінитися. Юрій Сапронов

Як повідомив в ході радіопрограми "Ранковий ексклюзив" заступник голови Харківської обласної державної адміністрації з економічних питань Юрій Сапронов,ситуація на ринку кольорових і чорних металів в Харківській області незабаром кардинально зміниться внаслідок створення в області антикорупційного комітету,який очолив губернатор Михайло Добкін.  

Методика зубопротезування потребує новітніх технологій. Ігор Шурма

«Одним с сегментів соціального захисту пенсіонерів є державна програма з зубопротезування. На жаль, методики, якими проводиться зубопротезування, зараз вже віджили свій вік. Тому вони потребують новітніх технологій, і однією з таких технологій є зубопротезування хірургічним способом із застосуванням імплантів», - повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

Соціальний захист, конкурентоспроможна економіка, ефективне державне управління: три основних блоки Програми економічних реформ

Одна з головних цілей Програми економічних реформ, яка була представлена 2 червня 2010 року, - максимально убезпечити незахищені верстви населення України від ризиків, які супроводжують будь-які серйозні реформи, - пояснив під час програми "Ранковий ексклюзив" на обласному радіо заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

Події дня

Сьогодні, в середу, 23 червня, о 10:00 в Харківській національній академії міського господарства (вул. Маршала Бажанова, 17) розпочне роботу виставка в межах програми "Питна вода України". Продовжить роботу виставки засідання всеукраїнської асоціації "Питна вода України". Об 11:00 у Харківському державному академічному театрі російської драми ім. А.С. Пушкіна (вул. Чернишевського, 11) відбудеться звітно-виборна конференція Харківської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».  О 14:00 у виставковому залі Харківського обласного центру народної творчості (вул. Пушкінська, 62) відкриється персональна виставка живопису Євгена Варибруса "Мій Мальовничий край".  О 17:30 в Українському культурному центрі «Юність» (вул. Університетська, 25) розпочнеться святковий вечір до Дня Конституції України «Живи, розцвітай незалежна держава».

Ігор Шурма провів особистий прийом громадян

Сьогодні заступник голови ХОДА Ігор Шурма провів особистий прийом громадян. На прийом записалися 20 мешканців міста і області. Звернення стосувалися питань працевлаштування, виплати пенсій, надання соціальної та медичної допомоги тощо. Усі питання взяті на контроль.

У Харківській області переглянуто більше 180 договорів про оренду водойм

За дорученням голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна в регіоні переглядаються всі договори про оренду водойм.У документ включаються відразу два нових пункти - про відповідальність орендарів за безпеку на воді та про впорядкування дамби.

У Харківській області обладнуються нові місця для купання

У Харківській області йде робота по збільшенню кількості обладнаних місць для купання. У кожному районі обладнуються нові місця.

З початку року в Харківській області потонуло 45 осіб

У 2010 році в Харківській області значно збільшилася кількість загиблих на воді людей. Якщо в 2009 році за цей період в регіоні потонуло 27 людей, троє з яких - діти, то в цьому році потопельників вже 45. З них четверо - неповнолітні.

Боєприпаси, що залишилися на 61-му арсеналі в м. Лозова, будуть повністю утилізовані протягом 3 років

Як повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій ХОДА Володимир Росоха, згідно з державною програмою боєприпаси, що залишилися на 61-му арсеналі в м. Лозова, будуть повністю утилізовані протягом 3 років. Ця робота доручена підрозділам МНС.

Архів документів