Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав Геннадія Кернеса з обранням на посаду голови Харківського регіонального відділення Асоціації міст України

Михайло Добкін привітав Геннадія Кернеса з обранням на посаду голови Харківського регіонального відділення Асоціації міст України

30 листопада під час Загальних зборів Харківського регіонального відділення Асоціації міст України його головою був одноголосно обраний Харківський міський голова Геннадій Кернес. Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, який раніше обіймав посаду голови регіонального відділення АМУ, привітав Геннадія Кернеса і зазначив: «Можливості Харкова не можна порівняти з можливостями інших населених пунктів, що входять до регіонального відділення АМУ. Ми завжди надавали їм юридичну допомогу, тому що деякі селищні та сільські ради навіть не мають у штаті юристів, і я прошу вас і надалі так робити.

Ще одне завдання, яке потрібно буде вирішувати на рівні всеукраїнської організації АМУ, це відстоювання інтересів малих міст, тому що питання, пов'язані з ними, завжди вирішувалися по вторинному принципом, і треба змінювати цю ситуацію».

Михайло Добкін також підкреслив, що сьогодні в умовах консолідації влади у АМУ є можливість працювати поза політичними війнами, і займатися виключно відстоюванням інтересів територіальних громад.

Теги