Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Шановні колеги! Передусім, я хочу висловити слова глибокої поваги та вдячності Кабінетові Міністрів України та Президентові України Віктору Федоровичу Януковичу за виявлену довіру. Бути керівником такого регіону, як Харківщина, в надзвичайно скрутні часи для всієї країни – для мене велика честь і відповідальність. Я докладу всі зусилля для того, щоб діяльність державних органів Харківської області повністю відповідала головній суті Програми нашого Президента – УКРАЇНА ДЛЯ ЛЮДЕЙ.

Михайлу Добкіну надходять вітання із призначенням його на посаду голови Харківської облдержадміністрації. Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в м. Донецьку пан Клаус Ціллікенс привітав Михайла Добкіна та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Генеральний консул Чеської Республіки в Донецьку Антонін Мургаш привітав голову Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна із призначенням на високу посаду. "Від усього серця щиро поздоровляю з призначенням на нову відповідальну посаду! Бажаю багатьох нових досягнень. Пишаюся Вашим успіхом", - говориться у вітальній телеграмі.

Про це наголосив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. "Це данина глибокої поваги до справжніх героїв Великої Вітчизняної – тих, хто ще поруч з нами, і тих, хто віддав життя за Велику Перемогу. Свято Великої Перемоги стане потужною протидією намаганням тих, хто хоче переписати нашу історію", - підкреслив Михайло Добкін.

Для розвитку регіону вкрай важливі ділові відносини всіх органів місцевої і державної влади

"Як Харківський міський голова протягом останніх чотирьох років, а нині глава обласної державної адміністрації, я чітко усвідомлюю, наскільки важливими для розвитку нашого регіону є нормальні, ділові відносини всіх органів місцевої і державної влади. І тому хочу заявити – з боку державної вертикалі не буде перешкод для продуктивної співпраці з представницькими органами місцевого самоврядування, розумного та ефективного розподілу повноважень і ресурсів", - зазначив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Однакові стандарти для міста, райцентра та села

Особлива увага на Харківщині буде приділена проблемам села. Про це сьогодні заявив Михайло Добкін під час його представлення на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

Малий та середній бізнес потребує реальної підтримки для виведення його із сфери тіньових відносин

Про це наголосив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Боротьба з бідністю і соціальною несправедливістю – це пріоритетний напрямок у діяльності облдержадміністрації, зазначив сьогодні Михайло Добкін під час його представлення на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

Про це сьогодні заявив Михайло Добкін під час його представлення на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

Господарському активу області представлений новий голова обласної адміністрації

18 березня 2010 року Президент України В.Ф.Янукович підписав Указ № 379/2010 "Про призначення Михайла Добкіна головою Харківської обласної державної адміністрації". Сьогодні новопризначеного голову обласної адміністрації під час наради з адміністративно-господарським активом Харківської області представив Віце-прем'єр-міністр України Володимир Семиноженко.

Голову одного з райсудів Харківщини засуджено за хабарництво

Набув чинності обвинувальний вирок стосовно судді районного суду Харківщини, який вимагав та отримав хабара.

Пішов із життя Олег Максимов

Музичне мистецтво Харківщини зазнало великої втрати – 18 березня 2010 року раптово пішов із життя Олег Миколайович Максимов, заслужений артист України, соліст-вокаліст Харківської обласної філармонії.

Архів документів