Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Джерелом Харківських ініціатив є розуміння необхідності постійного самовдосконалення. Юрій Сапронов

Джерелом Харківських ініціатив є розуміння необхідності постійного самовдосконалення. Юрій Сапронов

Як зазначив сьогодні під час пленарного засідання «Харківські ініціативи - системний підхід до підвищення конкурентоспроможності регіону» заступник голови Харківської облдержадміністрації, відповідальний секретар Харківського регіонального Комітету з економічних реформ Юрій Сапронов, в основі Харківських ініціатив лежить не тільки жага знань, але й прагнення до самореалізації. Джерелом цих ініціатив є розуміння необхідності постійного самовдосконалення в умовах глобальної конкуренції та висока відповідальність за майбутнє нашого регіону.  

«Харків'яни сміливо розробляють проекти індустріальних та наукових парків; працюють над створенням державно - приватних партнерств; впроваджують кластерну модель підвищення конкурентоспроможності регіону; розширюють географію «єдиного вікна» для інвесторів!

Я вважаю, що саме Харківські ініціативи будуть тим третім доданком нашого успіху у відповіді на питання «Що потрібно інвесторам» - тим стимулом, який приведе інвесторів до нас в регіон. Коли не тільки ми, а й інвестори, вирішуючи зазначену вище завдання, дадуть чітку відповідь: що потрібно інвесторам - Харківська область! », - Підкреслив Юрій Сапронов.
 

Теги