Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін направив на адресу Генерального Консула Російської Федерації в місті Харкові Всеволода Філіппа, Надзвичайного і Повноважного Посла Російської Федерації в Україні Михайла Зурабова і мера Москви Юрія Лужкова телеграми із співчуттями з приводу терактів в Московському метрополітені, які забрали та покалічили багато життів. "Харків'яни розділяють біль і гіркоту втрати із сім'ями загиблих, бажають швидкого одужання всім постраждалим", - йдеться в посланнях.

Будемо шукати резерви і покажемо інші результати розрахунків за енергоносії. Михайло Добкін

"Це перша серйозна нарада по розрахункам за газ за останній час. Звідси і результати: як колишнє керівництво країни вимагало, так і платили", - відмітив голова Харківської ОДА Михайло Добкін на Всеукраїнській селекторній нараді, присвяченій оплаті за енергоносії. Він запропонував вважати цю нараду стартом і доводити рівень оплати до необхідного.

Цього року починається великомасштабна реформа житлово-комунального господарства

Про це сказав сьогодні на всеукраїнській селекторній нараді по розрахункам за газ і електроенергію міністр житлово-комунального господарства Олександр Попов. "Ми активно працюватимемо зі всіма регіонами в наданні фінансової допомоги і будемо підтримувати їх ініціативи. Необхідною умовою співпраці стане відсутність заборгованості за спожиті енергоносії і стабільна стабільна фінансово-економічна ситуація на підприємствах житлово-комунальної сфери", - підкреслив міністр.

В Україні склалася надзвичайна ситуація з розрахунками за газ

Сьогодні відбулася всеукраїнська селекторна нарада, на якій обговорювалася надзвичайно складна ситуація з розрахунками за газ і електроенергію у 1 кварталі 2010 року. У нараді в онлайні-режимі взяли участь перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, міністр з питань палива і енергетики України Юрій Бойко, міністр житлово-комунального господарства Олександр Попов, керівник НАК "Нафтогаз України" Євген Бакулін, голови облдержадміністрацій і мери міст України.

На вулиці Лермонтовській з'явилася Алея Слави

Сьогодні на вул. Лермонтовськой за ініціативою в Харківського гуманітарного університету "Народна українська академія" відбулася урочиста церемонія закладки Алеї Пам'яті на честь 65-ліття Перемоги радянського народу над фашистською Німеччиною. Участь в заході взяв голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Серій Чернов.

Продовжують поступати вітання з нагоди призначення Михайла Добкіна на пост голови ХОДА

Вітальні телеграми надійшли від голови Державної пограничної служби України, голови Харківського окружного адміністративного суду, голови Об'єднання організацій працедавців Харківщини, надзвичайних і повноважних послів іноземних держав, священнослужителів, профспілкових і суспільних організацій, працівників культури. У всіх поздоровленнях разом з побажаннями успіхів висловлюється глибока впевненість в успішному вирішенні найважливіших завдань розвитку області і підвищення авторитету Слобожанщини.

До уваги журналістів!

Завтра, 27 березня, о 9:00 відбудеться селекторна нарада за участю голови ХОДА Михайла Добкіна. Буде розглянуто питання про розрахунок споживачів за використаний газ та електроенергію у 1 кварталі 2010 року. Акредитуватися можна до 17:00 за телефоном: (096) 234 96 49.

Вважаю візит Блаженнійшого Володимира благословенням на добрі справи для Харківщини. Михайло Добкін

Під час зустрічі з Предстоятелем УПЦ Митрополитом Київським і Всієї України Блаженнійшим Володимиром голова ХОДА Михайло Добкін підкреслив величезну роль церкви в становленні нашої держави.

До Харкова прибув Блаженнійший Володимир

Сьогодні з плановим робочим візитом до Харкова прибув Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і Всієї України Блаженнійший Володимир. Він візьме участь в торжествах з нагоди 20-ліття священицького служіння і 10-ліття Архієрейської хиротонії Архієпископа Ізюмського Вікарія Харківської єпархії Онуфрія.

Харківщина готова до інновацій у вищій школі

"На пост губернатора прийшла людина, яка розуміє роль освіти в державі, здатна багато що змінити і любить науку", - зазначив ректор Харківського національного університету ім. Каразіна, голова Ради ректорів вузів Харківського регіону Віль Бакіров на зустрічі з головою ХОДА Михайлом Добкіним. Він відзначив, що в Харкові упроваджено і працює багато освітніх програм, і виразив надію, що Михайло Добкін як губернатор допоможе реалізувати нові творчі завдання і на рівні області.

Голова ХОДА провів зустріч з Радою ректорів Харківського регіону

Михайло Добкін повідомив про те, що 22 квітня в Харкові відбудеться виїзна колегія Міністерства освіти і науки України, у якій буде близько 1000 учасників. Подібний масштабний захід не проводився в Україні з 2002 року і має дуже велике значення, оскільки на ньому будуть прийняті знакові для вищої освіти документи. Він також повідомив про те, що в Україні вже прийнято рішення про тестування на мові навчання.

У підборі кадрів я керувався професіоналізмом людей, їх здібностями, можливостями і життєвим досвідом. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін прокоментував сьогоднішні призначення на посади заступників ХОГА. Він виразив упевненість, що кожен з них найближчим часом приступить до виконання свої обов'язків без приставки в.о, і відзначив професійні якості кожного з них:

Вітання новому начальнику Управління СБУ в Харківській області

Керівництво Харківської області та м. Харкова привітало Олександра Полковниченка з призначенням на посаду начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області. "Упевнені, Ваш високий професіоналізм, вірність обов’язку, бажання виправдати високу довіру керівництва країни сприятимуть справі захисту національних інтересів держави. Користуючись нагодою, вітаємо з професійним святом. Бажаємо здоров’я, щастя, благополуччя",- йдеться у вітальній телеграмі.

До 9 Травня ветерани отримають матеріальну допомогу

Всі учасники бойових дій і інваліди Другої світової війни, що проживають на території Харківської області, до 9 Травня отримають матеріальну допомогу у розмірі 500 гривень. Таке рішення депутати прийняли в ході пленарного засідання позачергової LV сесії обласної ради.

У мегаполісі потрібно розвивати громадський транспорт

Харківській міській раді і ХОДА треба зробити дуже багато для розвитку транспортної системи Харкова, але вже сьогодні міський електротранспорт і метро займають важливі позиції в транспортній мережі Харкова, а автобусні перевізники допоможуть зробити цю мережу гнучкішою. Про це сказав Генеральний секретар Міжнародного союзу громадського транспорту (МСГТ) Ганс Рат (Бельгія) на Міжнародній науково-практичній конференції "Транспортні системи мегаполісів і крупних міст. Концепція перспективного розвитку транспортної системи Харкова".

Про призначення виконуючими обов’язки заступників Голови облдержадміністрації

Голова Харківської обласної державної адміністрації М.М. Добкін видав розпорядження про призначення виконуючими обов’язки своїх заступників: Бабаєва Володимира Миколайовича – в.о. першого заступника, Дулуба Валентина Григоровича – в.о. заступника з питань життєзабезпечення, Сапронова Юрія Анатолійовича – в.о. заступника з питань економіки, Шурми Ігоря Михайловича – в.о. заступника з соціальних питань, Алексейчука Віталія Володимировича - в.о. заступника з питань АПК, Савіна Євгена Євгеновича - в.о. заступника з питань внутрішньої політики та комунікацій, Хоми Василя Васильовича – в.о. заступника з організаційно-правових питань-керівником апарату.

Сьогодні професійне свято у працівників СБУ

Голова облдержадміністрації Михайло Добкін привітав працівників Управління Служби безпеки України з професійним святом і побажав успіхів у роботі та особистому житті. "У нас з вами спільне завдання – забезпечити мир і єдність на рідній землі, темпи та глибину демократичних, економічних і соціальних перетворень у державі. Я глибоко переконаний, що вірність службовому обов’язку, прагнення керуватися в своїй діяльності принципами справжнього патріотизму, державних інтересів, професійної честі і справедливості завжди будуть притаманні вам" – відзначається у вітанні.

Я буду добиватись державної підтримки транспортної системи, яка відповідала б європейським стандартам. Михайло Добкін

"Резолюція, яка буде прийнята сьогодні на науково-практичній конференції, дасть можливість мерії спільно з облдержадміністрацією розробити зручну, безпечну, взаємодоповнюючу транспортну систему в Харкові", - сказав голова облдержадміністрації Михайло Добкін на Міжнародній науково-практичній конференції "Транспортні системи мегаполісів і крупних міст. Концепція перспективного розвитку транспортної системи Харкова".

Губернатор Курської області висловив упевненість у взаємовигідній співпраці

Губернатор Курської області Олександр Міхайлов привітав Михайла Добкіна з новою відповідальною посадою. "Уверен, что Ваша деятельность на этом ответственном посту будет способствовать укреплению дружественных российско-украинских отношений и дальнейшему развитию взаимовыгодного сотрудничества в рамках заключенного Соглашения между Администрацией Курской области и Харьковской облгосадминистрацией о торгово-экономическом, научно-техническом и культурном сотрудничестве", - зазначено у вітальній телеграмі.

Голова Адміністрації Президента України привітав Михайла Добкіна

Голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін привітав Михайла Добкіна з призначенням на пост голови Харківської облдержадміністрації. "Нехай Ваш професіоналізм і багатий досвід служать на благо українського народу, сприяють розбудові нашої демократичної держави та процвітанню Слобожанщини", - зазначено у вітальній телеграмі.

Вітальні телеграми поступили від голів облдержадміністрацій інших регіонів України, заступників міністрів, народних депутатів України, заступника прокурора України, Генерального Консула Російської Федерації в м. Харкові, голів профільних комітетів, національних об'єднань, громадських організацій, районних рад Харківщини, ректорів вузів. У всіх поздоровленнях висловлюється упевненість в прогресивних змінах та втіленні нових стратегічних проектів, направлених на благополуччя і процвітання Харківського регіону.

Про це сказав перший заступник голови ХОГА Володимир Бабаєв, відкриваючи дводенну Міжнародну науково-практичну конференцію "Транспортні системи мегаполісів і крупних міст. Концепція перспективного розвитку транспортної системи Харкова".

9 Травня у всіх райцентрах Харківської області у всіх заходах до 65-річчя Перемоги обов’язково братимуть участь діти та молодь як символ зв’язку поколінь

"Підростає покоління, яке знає про Велику Вітчизняну війну дуже мало. Наше завдання – виправити це", - відзначив Михайло Добкін під час проведення засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 65-річниці Перемоги. Голова ОДА доручив першому заступнику Володимиру Бабаєву взяти під особистий контроль виконання всіх доручень, що були озвучені під час наради.

Всі заходи до 65-річчя Великої Перемоги відбудуться на найвищому організаційному рівні. Михайло Добкін

Питання щодо відзначення свята Великої Перемоги та вшанування ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни розглядалися під час проведення засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 65-річниці Перемоги. Голова Харківської облдержадміністрації заявив про те, що вперше всі заходи до свята Перемоги будуть проводитися спільно із облдержадміністрацією, обласною радою і Харківською міською радою.

Сьогодні дуже важливо здолати застійні явища, які довгий час спостерігалися в Україні. Михайло Добкін

Під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки паном Пятрасом Вайтєкунасом голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відзначив, що сьогодні дуже важливо здолати застійні явища в українській економіці. Для цього існує два шляхи – інвестиції в інновації, створення на території Харківщини продукту з високою додатковою вартістю, а також підйом аграрного сектору за рахунок переходу від первинного продукту до переробки сировини.

До Харкова прибула делегація з Литовської Республіки

На Харківщину з дводенним візитом прибула делегація Посольства Литовської Республіки в Україні та ділові кола Литви на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом паном Пятрасом Вайтєкунасом. Це перший візит пана Вайтєкунаса до Харкова. Під час зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним пан Посол відзначив, що Литва зацікавлена в розширенні стосунків між литовськими і українськими регіонами.

Екіпаж корабля "Костянтин Ольшанський" привітав Михайла Добкина

На ім'я Михайла Добкина надійшло поздоровлення з призначенням на посаду голови Харківської облдержадміністрації від імені командування і екіпажа підшефного великого десантного корабля "Костянтин Ольшанський". "Бажаємо Вам флотського здоров'я, добра, благополуччя, нових вагових досягнень в благородній справі служіння Українському народові", - пише у вітальній телеграмі командир корабля, капітан 2 ранги Олексій Доскато.

Вітальні телеграми із призначенням на високу і відповідальну посаду надійшли із Посольства України в Грецькій Республіці, Посольства Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні, Посольства України в Республіці Польща, Посольства Республіки Білорусь в Україні, Посольства Держави Ізраїль в Україні. У всіх телеграмах виражається впевненість у продуктивної співпраці і надалі на благо держав.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, вітаючи нового керівника УМВС України в Харківській області М.Д. Мартинова, відзначив, що "харківська міліція має позбутися всього, що заважає їй в роботі. І, передусім, корупції серед працівників правоохоронних органів. Попереду перед нами разом із особовим складом УМВС України в Харківській області стоять чималі завдання. І немає ніяких сумнівів в тому, що вони виконуватимуться професійно".

УМВС України в Харківській області очолив М.Д.Мартинов

Особовому складу УМВС України в Харківській області представили нового керівника, полковника міліції Михайла Даниловича Мартинова. "Президент України В.Ф.Янукович накреслив дуже важливі завдання для української міліції. І я впевнений, що харківська міліція їх обов’язково виконає", - зазначив під час представлення перший заступник міністра Внутрішніх справ Сергій Попков.

Архів документів