Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщину запросили до участі у наступній виставковій акції «Барвиста Україна»

Харківщину запросили до участі у наступній виставковій акції «Барвиста Україна»

Керівництво Національного комплексу «Експоцентр України» висловило вдячність Харківській області за участь у виставковій акції «Барвиста Україна» та запросила взяти участь в виставці у наступному році. Також у листі висловлено подяку особисто голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну за високий рівень організаційної підготовки експозиції області.

«Харківська область - постійний учасник виставкової акції «Барвиста Україна», який гідно представляє потенціал свого регіону. Серед регіональних експозицій загальнодержавної виставкової акції експозиція Харківської області відрізнялась своєю масштабністю та змістовністю. Відвідувачі виставки відмітили оригінальний дизайн та унікальність експонатів.
Висловлюємо вдячність області за участь у цьогорічній загальнодержавній виставці та запрошуємо у наступному році взяти участь у «Барвистій Україні», яка відбудеться до ювілею Незалежності України.
За останній час виставкова акція здобула широкий авторитет і участь областей у виставці набула важливого іміджевого значення. Щиру подяку висловлюємо особисто Вам, шановний Михайле Маркевичу, за високий рівень організаційної підготовки експозиції області до участі у виставці та конкурсі, на якому Харківська область була вкотре визнана регіоном-лідером з виробництва кращих вітчизняних товарів», - наголошується у листі.

Довідково.
Відповідно до Указу Президента України та доручення Кабінету Міністрів України з 17 до 20 серпня 2010 р. у Національному комплексі «Експоцентр України» була проведена щорічна загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна» та заключний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки «Кращий вітчизняний товар 2010 року», участь у яких взяло понад 1000 підприємств, фірм, установ різних форм власності Автономної Республіки Крим, більшості областей України та міст Києва і Севастополя.