Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У будівництві окружної дороги задіяно 17 напрямів народного господарства. Михайло Добкін

У будівництві окружної дороги задіяно 17 напрямів народного господарства. Михайло Добкін

Всі, від кого залежало виконання першої частини будівництва окружної дороги, успішно впоралися зі своєю роботою, - зазначив голова ХОДА Михайло Добкін під час брифінгу за підсумками огляду робіт на окружній дорозі. Також він підкреслив, що в роботах задіяні понад півтора десятка галузей народного господарства.

«За останній час було задіяно понад півтори тисячі залізничних вагонів. Працює фактично 17 напрямків народного господарства, які так чи інакше задіяні в будівництві даної дороги. Це і нафтохімія, і кар'єри, де добувається щебінь, і залізниця, і виробники допоміжних матеріалів», - повідомив Михайло Добкін.

Також голова області підкреслив, що в період економічної кризи будівництво доріг є одним з найбільш прибуткових заходів.

«Таким шляхом йшли Сполучені Штати Америки, таким шляхом йшла Європа. Основна кількість сучасних доріг в Америці і Європі були побудовані в такі найбільш складні з економічної точки зору часи, оскільки від будівництва доріг йде дуже велика економічна віддача», - сказав михайло Добкін.