Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На допомогу інвесторам в Харківській області розроблено 3 серйозних документа

На допомогу інвесторам в Харківській області розроблено 3 серйозних документа

За результатами тривалої роботи Харківської облдержадміністрації розроблено 3 серйозних документа. Перший - це Економічний атлас Харківської області, який постійно оновлюється, другий - «Основи стабільного розвитку Харківської області до 2020 року» і третій - «Книга інвестора». Про це повідомив на брифінгу голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.   

За його словами, на базі «Основ стабільного розвитку Харківської області до 2020 року» буде розроблено стратегію розвитку регіону. «Це серйозна праця харківських вчених, які більш ніж на 600 сторінках докладно дають пояснення, за рахунок чого ми будемо виходити з тієї економічної ями, в якій перебуваємо. Тут дуже багато статистики та порівняльні характеристики Харківської області на протязі тривалих часових періодів», - поінформував Михайло Добкін. 
Говорячи про «Книзі інвестора», голова ХОДА зазначив: «Як будь-який завершений документ, вона має одну складність: життя не стоїть на місці і в цій книзі не можна врахувати все. Але тут представлені основні фундаментальні пропозиції регіону разом з корисною для інвесторів інформацією: від адміністративного устрою області, до прізвищ поточних керівників з адресами і телефонами, контактними даними організацій». 
Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов додав, що «Книга інвестора» перевидаватиметься кожен рік. Книга написана у двох мовах - російською та англійською - і існує також в електронному варіанті.