Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Володимир Бабаєв представив активу Краснокутського району нового голову райдержадміністрації

10 вересня перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв представив активу Краснокутського району нового голову районної адміністрації Ечкенко Віктора Михайловича, який замінив на цій посаді Сергія Петровича Кушнарьова. «Ечкенко Віктор Михайлович людина дуже принципова, я просив би підтримати його на посаді голови районної адміністрації. Багато чого вже зроблено тут попередниками Віктора Михайловича, в тому числі Сергієм Петровичем Кушнарьовим. Я впевнений, що все досягнуте буде збережено, а прийнятий курс - підтриманий як новим керівником району, так і обласною адміністрацією та її головою Михайлом Марковичем Добкіним особисто», - підкреслив Володимир Бабаєв.

Час демагогів і руйнівників минув. Михайло Добкін

"Час демагогів і руйнівників минув", - про це під час засідання Національних зборів Партії регіонів "Будуємо нову країну!" сказав голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. "Бути готовим до будь-яких сучасних викликів можна лише при повній консолідації зусиль усіх гілок державної та місцевої влади. Таку консолідацію демонструють сьогодні всьому цивілізованому світу Президент України, уряд і парламент.

В Харківській облдержадміністрації привітали переможців загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна", Всеукраїнського конкурсу "Кращий вітчизняний товар року" та Національного Сорочинського ярмарку

Сьогодні в малій залі Будинку Рад відбувся урочистий прийом  з нагоди підсумків участі підприємств Харківської області у загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна", Всеукраїнському конкурсі "Кращий вітчизняний товар року" та Національному Сорочинському ярмарку. 

Я думаю, що з новим керівником Валківський район увійде до числа кращих в області. Володимир Бабаєв

Сьогодні перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв на зборах активу Валківського району представив нового голову районної державної адміністрації Миколу Олексійовича Малявіна. «Ми знайомі з Миколою Олексійовичем майже 20 років. Він людина професійно грамотна, толерантна і досвідчена, тому я впевнений, що необхідні рішення будуть прийматися швидко. Я думаю, що всі напрямки роботи, прийняті ще його попередником Олександром Анатолійовичем Нікітенко, будуть підтримані новим керівником, і Валківський район буде одним з перших в області», - підкреслив Володимир Бабаєв.

Реалізація ґендерної політики в системі державного управління

9 вересня 2010 р. у Харківському регіональному інституті Національної Академії державного управління за участі Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації відбувся тематичний семінар «Реалізація ґендерної політики в системі державного управління» для керівників та спеціалістів управлінь, відділів та інших структурних підрозділів Харківської обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій Харківської області.  

Успіхи наших спортсменів мають сприяти залученню дітей до здорового способу життя. Євген Савін

Сьогодні у малій залі Будинку рад відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Савіна з переможцями та призерами чемпіонатів світу та Європи 2010 року, їх тренерами, представниками фізкультурно-спортивного активу з нагоди Дня фізичної культури та спорту. В ході зустрічі спортсмени та їх тренери були нагороджені Почесними грамотами ХОДА, подяками голови облдержадміністрації, нагородами Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту і грошовими винагородами.

В ефірі програма «Час влади»

Повтор програми «Час влади» за участю голови ХОДА Михайла Добкіна, яка відбулася 9 вересня 2010 року, харків’яни та мешканці нашої області зможуть побачити на телеканалі «ОТБ» сьогодні, 10 вересня о 12:30, 11 вересня - о 17:40 та 12 вересня - о 10:30.

«Печенізьке поле» стане ще однією європейською традицією, яка зародилася на Слобожанщині. Михайло Добкін

Говорячи в ефірі програми «Час влади» про проведення фестивалю «Печенізьке поле», голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив: «Йде робота, робота дуже велика, дуже багато талановитих людей задіяно у підготовці цього заходу. Я впевнений, що весь їх талант, все те добро, яке вони вкладають у підготовку цього фестивалю, дозволить нам говорити, що це ще одна європейська традиція, яка зародилася в нашому рідному регіоні. Ця традиція дасть зрозуміти всім, що на Слобожанщині Україну люблять, шанують традиції своїх батьків і предків, що ми абсолютно відкриті для всього світу і прямуємо до Європи».  

90% підприємств ЖКГ налагодили зв'язок з соціальними службами. Валентин Дулуб

На сьогодні в Харківській області 90% підприємств ЖКГ налагодили зв'язок з соціальними службами. Про це повідомив в ефірі програми «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, у 77,5% підприємств організований електронний документообіг, і ведеться робота з тим, щоб збільшити обсяг охоплення електронною інформацією. «На селекторній нараді, яку проводило Міністерство ЖКГ, Харківська область відзначена як одна з кращих за цим напрямком роботи, - зазначив Валентин Дулуб. - Вже є деяка впевненість у тому, що при оформленні субсидій у населення буде небагато претензій до наших служб».  

5 теплопостачальних підприємств Харківської області передали тарифи на затвердження НКРЕ

З 19 підприємств Харківської області, які надають послуги теплопостачання, 5 передали узгоджені тарифи на затвердження в Національну комісію регулювання електроенергетики. Про це повідомив в ефірі програми «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.  

Протягом місяця окружна дорога буде перекрита

Після того, як вирівнюючий шар асфальтобетону буде укладено по всій окружній, дорога буде перекрита і почнеться укладання завершального шару. Про це повідомив в ефірі програми «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, укладання першого шару планується завершити 15-16 вересня. «Я звертаюся до всіх харків'ян і жителів Харківської області: з 16 числа і протягом місяця треба бути дуже уважними на дорогах, стежити за знаками, тому що в цей час окружна дорога практично повністю буде перекрита», - заявив Валентин Григорович.  

Події дня

Сьогодні, 10 вересня, о 10:00 в малому залі Будинку Рад (вул. Сумська, 64, 2 пов.) відбудеться зустріч з переможцями, призерами чемпіонатів світу та Європи та їх тренерами з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні. О 12:00 в малому залі Будинку Рад (вул. Сумська, 64, 2 пов.) розпочнеться урочистий прийом за підсумками участі підприємств області у загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна" та Національному Сорочинському ярмарку. О 13:00 в Харківському гуманітарному університеті "Народна українська академія" (вул. Лермонтовська, 27) розпочнуться заняття для нового набору слухачів "Школи 50+" (навчання людей третього віку). О 14:00 в Палаці Спорту (пр. Маршала Жукова, 2) розпочнеться спортивно-театралізоване свято на честь Дня фізичної культури та спорту України. О 15:00 в малому залі Будинку Рад (вул. Сумська, 64, 2 пов.) відбудеться обласна селекторна нарада з порядком денним: 1. Про початок нового 2010-2011 навчального року та основні проблеми щодо забезпечення навчального процесу. 2. Про стан укладання районними державними адміністраціями договорів з районними комунальними засобами масової інформації на висвітлення своєї діяльності (у порядку контролю). 3. Про стан виявлення, зберігання та знешкодження непридатних пестицидів у Харківській області (планове питання). О 18:30 в органному залі Харківської обласної філармонії (вул. Університетська, 11) урочисто відкриється І Міжнародний фестиваль камерної музики "Харківські музичні вечори - 2010".

Будівництво харківської окружної дороги йде з випередженням графіка. Валентин Дулуб

Будівництво харківської окружної дороги йде з випередженням графіка: на сьогоднішній день з 83 км перекладено першим шаром асфальту 50,1 км. Про це повідомив в ефірі програми «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, укладання вирівнюючого шару буде закінчена до 15-16 вересня, і тоді Харківський облавтодор приступить до укладання другого шару асфальтобетону.  

Протягом світлового дня вантажівки зможуть відстоятися на окружній

В Харкові планується дозволити вантажному транспорту доступ на міські дороги лише у вечірній час. Протягом світлового дня, коли жарко і асфальт практично розплавлений, вантажівки зможуть відстоятися в спеціальних «кишенях» на окружній дорозі. Будівництво таких стоянок планується передбачити після закінчення будівництва кільцевої дороги. Про це заявив в ефірі програми «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  

Для відновлення харківської окружної дороги застосовуються найбільш передові технології

За словами голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, для відновлення харківської окружної дороги використовується та ж технологія, яка застосовувалася при ремонті дороги Київ - Бориспіль. «Київська дорога служить вже більше семи років і сьогодні знаходиться в дуже хорошому стані. Такої якості дорожнього покриття досягаємо і ми», - підкреслив Михайло Добкін. На ремонтні роботи харківської кільцевої дороги передбачено 350 млн.грн. «Це дуже вартісний об'єкт, тому я сподіваюся, що всі технології будуть витримані, і відкрита дорога буде приносити радість любителям їзди та гостям нашого міста багато років», - зазначив голова ХОДА.  

Я впевнений, що кільцева дорога буде відкрита до Дня працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Михайло Добкін

«Я дуже задоволений тим, як сьогодні організована робота з відновлення харківської кільцевої дороги. Можу відзначити високий рівень організації робочого процесу.Я впевнений, що до Дня працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства дорога буде відкрита », - підкреслив в ефірі телепрограми« Час влади »голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. На думку голови ХОДА, єдину корективу в роботу з відновлення кільцевої дороги може внести погода. Якщо будуть дуже складні погодні умови, велика кількість опадів, з'явиться необхідність призупинити ремонтні роботи.  

Державний архів Харківської області потребує нове приміщення. Василь Хома

Як заявив сьогодні в ефірі телепрограми «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Василь Хома, Державний архів Харківської області потребує нове приміщення. «Будівля Державного архіву Харківської області ще кілька років тому було визнано аварійним. Перебувати в приміщенні архіву небезпечно для життя, як працівників, так і відвідувачів установи. Наступного тижня голові Харківської облдержадміністрації буде представлено кілька варіантів вирішення цієї проблеми. Однозначно можу сказати, що архів необхідно перенести в інше приміщення. Зараз ми працюємо над підбором варіантів переселення архіву, після чого вони будуть передані на розгляд і затвердження голові ХОДА », - повідомив Василь Хома.  

Антикорупційний комітет допоможе зробити більш прозорим механізм надання земельних ділянок. Василь Хома

Головним юридичним управлінням ХОДА та Головним управлінням Держкомзему у Харківській області була проведена робота, в ході якої стало відомо, що в Харківській області є серйозні порушення з розподілом земельних ділянок.    

Ми крок за кроком наводимо порядок на ринку обігу металобрухту. Михайло Добкін

У  Харківській області триває робота з впорядкування ринку вторинного металу. Уже до кінця року будуть створені прозорі для всіх учасників ринку правила, за якими можна буде легально працювати в цій сфері. Про це в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.  

Питання про ситуацію в сфері земельних відносин буде розглянуто на засіданні обласного антикорупційного комітету

На засіданні обласного антикорупційного комітету, яке відбудеться 1 жовтня, буде розглянуто питання про ситуацію в сфері земельних відносин. Про це в ефірі програми «Час влади» на телеканалі «ОТБ» повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Потрібно детально проаналізувати ситуацію, тому що сьогодні є багато скарг, які говорять про те, що в цій сфері не все гладко і потрібно навести в ній порядок», - підкреслив голова ХОДА.  

Робота з оснащення лікарень Харкова і області медичною технікою триває

Завдяки налагодженій співпраці між Харківською областю та урядом регіон отримує змогу вирішити ряд важливих соціальних питань. Зокрема, з державного бюджету фінансується покупка нового медичного обладнання для лікарень міста і області. Про це в ході програми «Час влади» 9 вересня повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.  

Представники районної влади повинні залучати соціально активних людей до вирішення проблем територіальної громади. Михайло Добкін

У кожному з районів Харківської області є і свої унікальні питання, які потребують швидкого рішення, і загальні для всього регіону проблеми. При неповному фінансуванні швидко вирішити їх можна лише в тому випадку, якщо влада здатна знаходити нестандартні рішення та підключати до роботи соціально активних підприємців, - вважає голова ХОДА Михайло Добкін.  

Я переконаний, що вибори в Харківській області відбудуться  чесно і законно. Михайло Добкін

Виборча кампанія на Харківщині відбудеться спокійно, а самі вибори будуть чесними і законними, - переконаний голова ХОДА Михайло Добкін. Також він припустив, взявши до уваги соціологічні дослідження, що склад місцевих рад за підсумками виборів буде схожий з Верховною Радою.  

«Школа 50 +» відкриває новий сезон

10 вересня 2010 року о 13.00 у Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія» за підтримки німецького фонду «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» та Всеукраїнського благодійного фонду «Турбота про літніх в Україні» розпочнуться заняття для нового набору слухачів «Школи 50 +» (навчання людей третього віку).  

Наступного тижня медичні заклади Харкова та області отримають нове обладнання

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, медичне обладнання на 4,8 млн.євро, придбане за кошти державного бюджету, вже почало надходити до Харківської області. Протягом двох днів воно надійде повністю. Після проведення відповідних технічних процедур обладнання буде передано медичним закладам Харкова та області. Процедура передачі обладнання відбудеться наступного тижня на базі Обласної клінічної лікарні.

Потрібно готувати Харків до Євро-2012 таким чином, щоб городянам було комфортно жити в ньому. Володимир Бабаєв

Основні питання, які необхідно вирішити Харкову в ході підготовки до Євро-2012 - це проблеми житлово-комунального господарства, а також ремонт і будівництво доріг, - підкреслює перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

В ефірі – «Час влади»

Сьогодні о 19:30 на телеканалі «ОТБ» в ефір вийде програма «Час влади» за участю голови ХОДА Михайла Добкіна. Також у програмі візьмуть участь заступники голови облдержадміністрації Василь Хома та Валентин Дулуб. Повтор програми харків’яни та мешканці нашої області зможуть подивитися сьогодні о 21:50 на «7 каналі», а також на телеканалі «ОТБ»: 10 вересня - о 12:30, 11 вересня - о 17:40 та 12 вересня - о 10:30.

Програма етнофестивалю «Печенізьке поле - 2010»

12 вересня біля відбудеться IX етнічний фестиваль «Печенізьке поле». Для гостей та глядачів працюватимуть «Чудо-місто», де пройдуть майстер-класи з різних видів народних умінь, інтерактивні майданчики, відбудуться відбудуться тематичні конкурси, гала-концерт і феєрверк. Курсуватимуть комфортабельні автобуси, які доставлять бажаючих на берег Печенізького водосховища.  Більш докладно з планом заходів можна ознайомитися в програмі фестивалю.

18 вересня у м.Красноград відбудеться Великий Слобожанський ярмарок

18 вересня у м.Красноград в рамках святкування Дня Харківської області відбудеться Великий Слобожанський ярмарок. Місце проведення – площа перед будівлею Красноградської райдержадміністрації. Початок – о 10:00. У ярмарку візьмуть участь підприємства Харкова та області, а також інших регіонів України. Протягом дня на головній сцені ярмарку виступатимуть творчі колективи районів та міст області, а ввечері на відвідувачів чекає концерт, святковий феєрверк та дискотека.

Харкову і області потрібні довгострокові інвестиції. Володимир Бабаєв

«Якщо інвестор заходить для того, щоб заробити на Євро-2012, я думаю, що у нас не знайдеться спільного інтересу, крім питань безпеки. Якщо ж він заходить працювати з нами на тривалий термін, тоді ми можемо говорити і про готелі, адже у нас уряд зробив великі знижки для тих, хто будує їх. Також це питання транспортних розв'язок, транспортні магістралі, які можна передати в концесію, наприклад, Харків-Щербаківка. Ще ми зацікавлені в спільному вирішенні проблем культурних об'єктів. Робить нам німецька фірма за наші гроші орган, чому б їй не взяти участь у фінансуванні самого об'єкта і потім разом експлуатувати органний зал», - зазначив перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв під час брифінгу за підсумками зустрічі з офіційною німецькою делегацією 9 вересня.  

Архів документів