Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За підсумками робочого візиту до Харківської області Віктор Янукович дав низку доручень

За підсумками робочого візиту до Харківської області Віктор Янукович дав низку доручень

За підсумками робочого візиту до Харківської області Президент України Віктор Янукович дав низку доручень. Зокрема, доручення стосуються роботи оборонного комплексу, підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, виробництва електронних підручників, створення єдиного реєстраційного вікна та ін.

Віктор Янукович наголосив на необхідності посилення кооперації в оборонному секторі економіки та систематизації державного управління у цій сфері. Президент України також дав доручення розглянути питання ефективного використання земельних ділянок, звільнених Міністерством оборони України.

Президент України також підкреслив, що міжнародних контракти з виробництва та поставок танків Т-64, «Булат» і «Оплот» повинні бути виконані на 100%. «Це не тільки справа Харкова, це прапор держави», - зазначив Віктор Янукович.

Також президент України дав доручення Міністерству освіти і науки, молоді та спорту підтримати харківську регіональну ініціативу з виробництва електронних підручників та долучитися до реалізації цього проекту.

Крім того, президент України підкреслив, що будівництво станції «Перемога» Харківського метрополітену повинно бути завершене до Євро-2012, а реконструкція автомобільного пункту пропуску «Плетенівка» у Вовчанському район - до кінця 2011 року.

Теги