Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

До уваги журналістів!

Завтра, 27 березня, о 9:00 відбудеться селекторна нарада за участю голови ХОДА Михайла Добкіна. Буде розглянуто питання про розрахунок споживачів за використаний газ та електроенергію у 1 кварталі 2010 року. Акредитуватися можна до 17:00 за телефоном: (096) 234 96 49.

Вважаю візит Блаженнійшого Володимира благословенням на добрі справи для Харківщини. Михайло Добкін

Під час зустрічі з Предстоятелем УПЦ Митрополитом Київським і Всієї України Блаженнійшим Володимиром голова ХОДА Михайло Добкін підкреслив величезну роль церкви в становленні нашої держави.

До Харкова прибув Блаженнійший Володимир

Сьогодні з плановим робочим візитом до Харкова прибув Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і Всієї України Блаженнійший Володимир. Він візьме участь в торжествах з нагоди 20-ліття священицького служіння і 10-ліття Архієрейської хиротонії Архієпископа Ізюмського Вікарія Харківської єпархії Онуфрія.

Харківщина готова до інновацій у вищій школі

"На пост губернатора прийшла людина, яка розуміє роль освіти в державі, здатна багато що змінити і любить науку", - зазначив ректор Харківського національного університету ім. Каразіна, голова Ради ректорів вузів Харківського регіону Віль Бакіров на зустрічі з головою ХОДА Михайлом Добкіним. Він відзначив, що в Харкові упроваджено і працює багато освітніх програм, і виразив надію, що Михайло Добкін як губернатор допоможе реалізувати нові творчі завдання і на рівні області.

Голова ХОДА провів зустріч з Радою ректорів Харківського регіону

Михайло Добкін повідомив про те, що 22 квітня в Харкові відбудеться виїзна колегія Міністерства освіти і науки України, у якій буде близько 1000 учасників. Подібний масштабний захід не проводився в Україні з 2002 року і має дуже велике значення, оскільки на ньому будуть прийняті знакові для вищої освіти документи. Він також повідомив про те, що в Україні вже прийнято рішення про тестування на мові навчання.

У підборі кадрів я керувався професіоналізмом людей, їх здібностями, можливостями і життєвим досвідом. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін прокоментував сьогоднішні призначення на посади заступників ХОГА. Він виразив упевненість, що кожен з них найближчим часом приступить до виконання свої обов'язків без приставки в.о, і відзначив професійні якості кожного з них:

Вітання новому начальнику Управління СБУ в Харківській області

Керівництво Харківської області та м. Харкова привітало Олександра Полковниченка з призначенням на посаду начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області. "Упевнені, Ваш високий професіоналізм, вірність обов’язку, бажання виправдати високу довіру керівництва країни сприятимуть справі захисту національних інтересів держави. Користуючись нагодою, вітаємо з професійним святом. Бажаємо здоров’я, щастя, благополуччя",- йдеться у вітальній телеграмі.

До 9 Травня ветерани отримають матеріальну допомогу

Всі учасники бойових дій і інваліди Другої світової війни, що проживають на території Харківської області, до 9 Травня отримають матеріальну допомогу у розмірі 500 гривень. Таке рішення депутати прийняли в ході пленарного засідання позачергової LV сесії обласної ради.

У мегаполісі потрібно розвивати громадський транспорт

Харківській міській раді і ХОДА треба зробити дуже багато для розвитку транспортної системи Харкова, але вже сьогодні міський електротранспорт і метро займають важливі позиції в транспортній мережі Харкова, а автобусні перевізники допоможуть зробити цю мережу гнучкішою. Про це сказав Генеральний секретар Міжнародного союзу громадського транспорту (МСГТ) Ганс Рат (Бельгія) на Міжнародній науково-практичній конференції "Транспортні системи мегаполісів і крупних міст. Концепція перспективного розвитку транспортної системи Харкова".

Про призначення виконуючими обов’язки заступників Голови облдержадміністрації

Голова Харківської обласної державної адміністрації М.М. Добкін видав розпорядження про призначення виконуючими обов’язки своїх заступників: Бабаєва Володимира Миколайовича – в.о. першого заступника, Дулуба Валентина Григоровича – в.о. заступника з питань життєзабезпечення, Сапронова Юрія Анатолійовича – в.о. заступника з питань економіки, Шурми Ігоря Михайловича – в.о. заступника з соціальних питань, Алексейчука Віталія Володимировича - в.о. заступника з питань АПК, Савіна Євгена Євгеновича - в.о. заступника з питань внутрішньої політики та комунікацій, Хоми Василя Васильовича – в.о. заступника з організаційно-правових питань-керівником апарату.

Сьогодні професійне свято у працівників СБУ

Голова облдержадміністрації Михайло Добкін привітав працівників Управління Служби безпеки України з професійним святом і побажав успіхів у роботі та особистому житті. "У нас з вами спільне завдання – забезпечити мир і єдність на рідній землі, темпи та глибину демократичних, економічних і соціальних перетворень у державі. Я глибоко переконаний, що вірність службовому обов’язку, прагнення керуватися в своїй діяльності принципами справжнього патріотизму, державних інтересів, професійної честі і справедливості завжди будуть притаманні вам" – відзначається у вітанні.

Я буду добиватись державної підтримки транспортної системи, яка відповідала б європейським стандартам. Михайло Добкін

"Резолюція, яка буде прийнята сьогодні на науково-практичній конференції, дасть можливість мерії спільно з облдержадміністрацією розробити зручну, безпечну, взаємодоповнюючу транспортну систему в Харкові", - сказав голова облдержадміністрації Михайло Добкін на Міжнародній науково-практичній конференції "Транспортні системи мегаполісів і крупних міст. Концепція перспективного розвитку транспортної системи Харкова".

Губернатор Курської області висловив упевненість у взаємовигідній співпраці

Губернатор Курської області Олександр Міхайлов привітав Михайла Добкіна з новою відповідальною посадою. "Уверен, что Ваша деятельность на этом ответственном посту будет способствовать укреплению дружественных российско-украинских отношений и дальнейшему развитию взаимовыгодного сотрудничества в рамках заключенного Соглашения между Администрацией Курской области и Харьковской облгосадминистрацией о торгово-экономическом, научно-техническом и культурном сотрудничестве", - зазначено у вітальній телеграмі.

Голова Адміністрації Президента України привітав Михайла Добкіна

Голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін привітав Михайла Добкіна з призначенням на пост голови Харківської облдержадміністрації. "Нехай Ваш професіоналізм і багатий досвід служать на благо українського народу, сприяють розбудові нашої демократичної держави та процвітанню Слобожанщини", - зазначено у вітальній телеграмі.

Вітальні телеграми поступили від голів облдержадміністрацій інших регіонів України, заступників міністрів, народних депутатів України, заступника прокурора України, Генерального Консула Російської Федерації в м. Харкові, голів профільних комітетів, національних об'єднань, громадських організацій, районних рад Харківщини, ректорів вузів. У всіх поздоровленнях висловлюється упевненість в прогресивних змінах та втіленні нових стратегічних проектів, направлених на благополуччя і процвітання Харківського регіону.

Про це сказав перший заступник голови ХОГА Володимир Бабаєв, відкриваючи дводенну Міжнародну науково-практичну конференцію "Транспортні системи мегаполісів і крупних міст. Концепція перспективного розвитку транспортної системи Харкова".

9 Травня у всіх райцентрах Харківської області у всіх заходах до 65-річчя Перемоги обов’язково братимуть участь діти та молодь як символ зв’язку поколінь

"Підростає покоління, яке знає про Велику Вітчизняну війну дуже мало. Наше завдання – виправити це", - відзначив Михайло Добкін під час проведення засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 65-річниці Перемоги. Голова ОДА доручив першому заступнику Володимиру Бабаєву взяти під особистий контроль виконання всіх доручень, що були озвучені під час наради.

Всі заходи до 65-річчя Великої Перемоги відбудуться на найвищому організаційному рівні. Михайло Добкін

Питання щодо відзначення свята Великої Перемоги та вшанування ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни розглядалися під час проведення засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 65-річниці Перемоги. Голова Харківської облдержадміністрації заявив про те, що вперше всі заходи до свята Перемоги будуть проводитися спільно із облдержадміністрацією, обласною радою і Харківською міською радою.

Сьогодні дуже важливо здолати застійні явища, які довгий час спостерігалися в Україні. Михайло Добкін

Під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки паном Пятрасом Вайтєкунасом голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відзначив, що сьогодні дуже важливо здолати застійні явища в українській економіці. Для цього існує два шляхи – інвестиції в інновації, створення на території Харківщини продукту з високою додатковою вартістю, а також підйом аграрного сектору за рахунок переходу від первинного продукту до переробки сировини.

До Харкова прибула делегація з Литовської Республіки

На Харківщину з дводенним візитом прибула делегація Посольства Литовської Республіки в Україні та ділові кола Литви на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом паном Пятрасом Вайтєкунасом. Це перший візит пана Вайтєкунаса до Харкова. Під час зустрічі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним пан Посол відзначив, що Литва зацікавлена в розширенні стосунків між литовськими і українськими регіонами.

Екіпаж корабля "Костянтин Ольшанський" привітав Михайла Добкина

На ім'я Михайла Добкина надійшло поздоровлення з призначенням на посаду голови Харківської облдержадміністрації від імені командування і екіпажа підшефного великого десантного корабля "Костянтин Ольшанський". "Бажаємо Вам флотського здоров'я, добра, благополуччя, нових вагових досягнень в благородній справі служіння Українському народові", - пише у вітальній телеграмі командир корабля, капітан 2 ранги Олексій Доскато.

Вітальні телеграми із призначенням на високу і відповідальну посаду надійшли із Посольства України в Грецькій Республіці, Посольства Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні, Посольства України в Республіці Польща, Посольства Республіки Білорусь в Україні, Посольства Держави Ізраїль в Україні. У всіх телеграмах виражається впевненість у продуктивної співпраці і надалі на благо держав.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, вітаючи нового керівника УМВС України в Харківській області М.Д. Мартинова, відзначив, що "харківська міліція має позбутися всього, що заважає їй в роботі. І, передусім, корупції серед працівників правоохоронних органів. Попереду перед нами разом із особовим складом УМВС України в Харківській області стоять чималі завдання. І немає ніяких сумнівів в тому, що вони виконуватимуться професійно".

УМВС України в Харківській області очолив М.Д.Мартинов

Особовому складу УМВС України в Харківській області представили нового керівника, полковника міліції Михайла Даниловича Мартинова. "Президент України В.Ф.Янукович накреслив дуже важливі завдання для української міліції. І я впевнений, що харківська міліція їх обов’язково виконає", - зазначив під час представлення перший заступник міністра Внутрішніх справ Сергій Попков.

Шановні колеги! Передусім, я хочу висловити слова глибокої поваги та вдячності Кабінетові Міністрів України та Президентові України Віктору Федоровичу Януковичу за виявлену довіру. Бути керівником такого регіону, як Харківщина, в надзвичайно скрутні часи для всієї країни – для мене велика честь і відповідальність. Я докладу всі зусилля для того, щоб діяльність державних органів Харківської області повністю відповідала головній суті Програми нашого Президента – УКРАЇНА ДЛЯ ЛЮДЕЙ.

Михайлу Добкіну надходять вітання із призначенням його на посаду голови Харківської облдержадміністрації. Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в м. Донецьку пан Клаус Ціллікенс привітав Михайла Добкіна та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Генеральний консул Чеської Республіки в Донецьку Антонін Мургаш привітав голову Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна із призначенням на високу посаду. "Від усього серця щиро поздоровляю з призначенням на нову відповідальну посаду! Бажаю багатьох нових досягнень. Пишаюся Вашим успіхом", - говориться у вітальній телеграмі.

Про це наголосив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. "Це данина глибокої поваги до справжніх героїв Великої Вітчизняної – тих, хто ще поруч з нами, і тих, хто віддав життя за Велику Перемогу. Свято Великої Перемоги стане потужною протидією намаганням тих, хто хоче переписати нашу історію", - підкреслив Михайло Добкін.

Для розвитку регіону вкрай важливі ділові відносини всіх органів місцевої і державної влади

"Як Харківський міський голова протягом останніх чотирьох років, а нині глава обласної державної адміністрації, я чітко усвідомлюю, наскільки важливими для розвитку нашого регіону є нормальні, ділові відносини всіх органів місцевої і державної влади. І тому хочу заявити – з боку державної вертикалі не буде перешкод для продуктивної співпраці з представницькими органами місцевого самоврядування, розумного та ефективного розподілу повноважень і ресурсів", - зазначив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Однакові стандарти для міста, райцентра та села

Особлива увага на Харківщині буде приділена проблемам села. Про це сьогодні заявив Михайло Добкін під час його представлення на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

Архів документів