Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Держнагляд ДП "Харківстандартметрологія" виявив порушення в 60% перевіреної рибної продукції

Державним наглядом ДП "Харківстандартметрологія" протягом четвертого кварталу 2009 р. та першого кварталу поточного року проведено 9 перевірок якості риби та морепродуктів на підприємствах Харківської області. Порушення вимог нормативних документів і законодавчих актів при виробництві рибної продукції встановлені за результатами 7 перевірок.

Михайло Добкін продовжує отримувати привітання

На адресу голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна продовжують надходити вітальні телеграми з нагоди його призначення на високу державну посаду. Слова впевненості у відродженні колишньої слави Харківського регіону і надії на тісну співпрацю лунають з усіх куточків близького та далекого зарубіжжя, з різних регіонів нашої держави, від представників різноманітних державних, громадських організацій та релігійних конфесій.

Теплопостачальні підприємства області недоотримали 37 млн гривень, стягнутих за судовими рішеннями

Обласна державна адміністрація буде дуже щільно співпрацювати з виконавчою службою в питанні реалізації рішень судів, ухвалених по стягненню боргів теплопостачальним підприємствам. Про це сьогодні в коментарі журналістам заявив в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Валентин Дулуб.

Про розрахунки за спожитий газ – на нараді в облдержадміністрації

В опалювальному сезоні 2009-2010 років теплопостачальними підприємствами станом на 30 березня спожито природного газу на суму 1106 млн.грн, сплачено 606,1 млн.грн., або 55% від нарахованого, у тому числі з початку поточного року рівень розрахунків складає 60%. Але з урахуванням платежів, віднесених ДК "Газ України" оплати у сумі 232,4 млн.грн. в рахунок погашення заборгованості за 2009 рік, рівень зменшився за поточний рік до 18%.

Тарифи на виробництво тепла мають бути приведені до відповідності із собівартістю виробництва тепла

Першим кроком у вирішенні питання ліквідації всіх виниклих боргів має стати приведення тарифу на свої послуги для споживачів у відповідність з реальними витратами на виробництво тепла.Таке завдання перед усіма керівниками теплопостачальних підприємств поставив голова облдержадміністрації Михайло Добкін.

Рівень платежів за енергоносії в Харківській області збільшився у два рази

Після проведення першим віце-прем'єр-міністром України Андрієм Клюєвим всеукраїнської селекторної наради з питань розрахунку за спожиті газ та електроенергію в 1 кварталі 2010 року рівень платежів в Харківській області збільшився у два рази. Про це 31 березня на нараді з керівниками підприємств про рівень розрахунків за енергоносії сказав голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

Це не остання модернізація, яка зроблена на заводі. Михайло Добкін

"У найсучасне підприємство з обладнанням, яке дозволяє виробляти високоякісну продукцію, вкладено близько 10 млн. євро інвестицій, створені нові робочі місця. Думаю, це не остання модернізація, яка зроблена на заводі", - відзначив голова ХОДА Михайло Добкін під час ознайомлення з роботою технологічної лінії по виробництву дрібноштучної продукції на ТОВ "Кулиничівський хлібозавод".

Михайло Добкін ознайомився з роботою нової лінії Кулиничівського хлібозаводу

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін відвідав з робочим візитом ТОВ "Кулиничівський хлібозавод", де ознайомився з унікальною в Україні технологічною лінією виробництва. Автоматизований цех по виробництву дрібноштучної продукції відповідає кращим європейським стандартам.

У нас є всі можливості для того, щоб вивести Харківську область у лідери. Михайло Добкін

Тільки повна взаємодія всіх гілок державної влади, силових структур, місцевого самоврядування з вирішення питань, актуальних для кожного району, дозволить нашій області відновити втрачені позиції і зміцнити значущість в масштабах держави.

У пріоритеті роботи - питання санітарного стану районів області

Найголовніша задача, яку необхідно вирішувати в терміновому порядку, - це незадовільний санітарний стан Харківської області. Про це сьогодні заявив голова облдержадміністрації Михайло Добкін, підкресливши, що вже розробляється комплексний план заходів щодо наведення належного санітарного порядку.

Ми повинні зробити все, щоб зберегти спадкоємність державної влади. Михайло Добкін

У найближчі дні Президент України підпише відповідні Укази про призначення голів районних державних адміністрацій Харківської області. Про це сьогодні на нараді з кандидатами на ці посади і виконуючими обов'язки голів райдержадміністрацій сказав голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Губернатор Санкт-Петербурга привітала Михайла Добкіна з призначенням на посаду голови Харківської облдержадміністрації

Губернатор Санкт-Петербурга Валентина Матвієнко привітала Михайла Добкіна з призначенням на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

В СБУ Харківської області новий керівник

Голова ХОДА Михайло Добкін взяв участь у представленні особовому складу СБУ у Харківській області нового керівника Олександра Полковниченка. Михайло Добкін висловив впевненість у злагодженій взаємодії всіх силових структур з облдержадміністрацією.

На Харківщині буде створена модель єдиного медико-соціального простору

З приходом на посаду голови ХОДА Михайла Добкіна взаємини міста і області переходять в модель єдиного медико-соціального простору. Про це сказав в.о. заступника голови ХОДА з соціальних питань Ігор Шурма під час представлення колективу Державної санітарної служби в Харківської області нового керівника. "Віднині місто і область не будуть в плоскості протистояння", - підкреслив він.

9 Травня урочистості на Висоті маршала Конєва відбудуться в повному обсязі. Михайло Добкін

Сьогодні на висоті маршала Конєва (сел. Солоніцевка) відбулася робоча нарада з питань закінчення реконструкції цього меморіального комплексу. У нараді взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, в.о. першого заступника голови ОДА Володимир Бабаєв, в.о. заступника голови ОДА з питань внутрішньої політики і комунікацій Євген Савін, начальники профільних управлінь і підрядних організацій.

Головним санітарним лікарем області стала Тетяна Колпакова

В.о. заступника з соціальних питань Ігор Шурма представив колективу Державної санітарної служби в Харківської області нового керівника Тетяну Колпакову.

Варварський теракт в Москві викликав у харків'ян біль, тривогу і співчуття. Євген Савін

В.о. заступника з питань внутрішньої політики і комунікацій Євген Савін висловив співчуття в Книзі співчуття в Генеральному Консульстві РФ в м. Харкові з нагоди терактів в Московському метрополітені, які унесли і покалічили багато життів.

Харків буде однією з чотирьох вільних економічних зон України. Юрій Сапронов

Харків буде однією з чотирьох вільних економічних зон України, - про це повідомив сьогодні під час зустрічі з членами Міжнародного Трейд-клубу в.о. заступника голови облдержадміністрації з економічних питань Юрій Сапронов.

УМВД на Південній залізниці очолив Андрій Мельніченко

Заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк представив особовому складу управління МВС на Південній залізниці нового керівника, депутата Харківської обласної ради, генерал-майора Андрія Михайловича Мельніченко.

Відбулося засідання Міжнародного Трейд-клубу

Сьогодні в малому залі Харківської обласної державної адміністрації відбулася зустріч в.о. заступника голови обладміністрації з економічних питань Юрія Сапронова з членами Міжнародного Трейд-клубу. Звертаючись до присутніх, Юрій Анатолійович зазначив, що це вже третя подібна зустріч за останнє десятиліття. Результатом перших двох стала реалізація ряду інвестиційних проектів, найбільші з яких: - будівництво логістичного хабу компанії "Книжковий клуб"; - будівництво фабрики компанії "Амкор ренч".

Харківська область готує низку заходів, які дозволять їй значно поліпшити рівень розрахунків за спожитий газ

Про це сьогодні заявив голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін. "Ми обов'язково врахуємо всі вимоги профільного міністерства та інших керівників енергетичного комплексу, зістикуємо ці пропозиції з тими планами, які ми вже розробили, і помітно поліпшимо відсоток розрахунку області за спожитий газ.

Свою повагу голові Харківської обласної державної адміністрації засвідчили Почесний Консул Республіки Вірменія в Харківській і Сумській областях Армен Асланян, Надзвичайний і повноважний посол Республіки Казахстан в Україні і Молдові Амангельди Жумабаєв, Генеральний Консул України в Ростові-на-Доні Валерій Плохий.

Вітальні телеграми в адресу голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна прийшли від в.о. голови Антимонопольного комітету України Олександра Мельніченко, керівника апарату Верховної Ради України Валентина Зайчука, Міністра промислової політики України Дмитра Колєснікова, начальника Куп’янської митниці Сергія Макєєнко, генерального директора корпорації "Юристи України" Олександра Дроздова.

В адресу голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна продовжують поступати вітальні телеграми з нагоди його призначення на високий державний пост. Поздоровлення і побажання плідної і конструктивної роботи на благо незалежної України виразили голова Севастопольської міської ради Валерій Саратов і Київський міський голова Леонід Черновецький: "Упевнені, що Ваш досвід в сфері державного управління, високий професіоналізм, організаторський талант служитимуть стабільності і успішному соціально-економічному розвитку Харківської області, зміцненню взаємної співпраці наших регіонів".

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін направив на адресу Генерального Консула Російської Федерації в місті Харкові Всеволода Філіппа, Надзвичайного і Повноважного Посла Російської Федерації в Україні Михайла Зурабова і мера Москви Юрія Лужкова телеграми із співчуттями з приводу терактів в Московському метрополітені, які забрали та покалічили багато життів. "Харків'яни розділяють біль і гіркоту втрати із сім'ями загиблих, бажають швидкого одужання всім постраждалим", - йдеться в посланнях.

Будемо шукати резерви і покажемо інші результати розрахунків за енергоносії. Михайло Добкін

"Це перша серйозна нарада по розрахункам за газ за останній час. Звідси і результати: як колишнє керівництво країни вимагало, так і платили", - відмітив голова Харківської ОДА Михайло Добкін на Всеукраїнській селекторній нараді, присвяченій оплаті за енергоносії. Він запропонував вважати цю нараду стартом і доводити рівень оплати до необхідного.

Цього року починається великомасштабна реформа житлово-комунального господарства

Про це сказав сьогодні на всеукраїнській селекторній нараді по розрахункам за газ і електроенергію міністр житлово-комунального господарства Олександр Попов. "Ми активно працюватимемо зі всіма регіонами в наданні фінансової допомоги і будемо підтримувати їх ініціативи. Необхідною умовою співпраці стане відсутність заборгованості за спожиті енергоносії і стабільна стабільна фінансово-економічна ситуація на підприємствах житлово-комунальної сфери", - підкреслив міністр.

В Україні склалася надзвичайна ситуація з розрахунками за газ

Сьогодні відбулася всеукраїнська селекторна нарада, на якій обговорювалася надзвичайно складна ситуація з розрахунками за газ і електроенергію у 1 кварталі 2010 року. У нараді в онлайні-режимі взяли участь перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, міністр з питань палива і енергетики України Юрій Бойко, міністр житлово-комунального господарства Олександр Попов, керівник НАК "Нафтогаз України" Євген Бакулін, голови облдержадміністрацій і мери міст України.

На вулиці Лермонтовській з'явилася Алея Слави

Сьогодні на вул. Лермонтовськой за ініціативою в Харківського гуманітарного університету "Народна українська академія" відбулася урочиста церемонія закладки Алеї Пам'яті на честь 65-ліття Перемоги радянського народу над фашистською Німеччиною. Участь в заході взяв голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Серій Чернов.

Продовжують поступати вітання з нагоди призначення Михайла Добкіна на пост голови ХОДА

Вітальні телеграми надійшли від голови Державної пограничної служби України, голови Харківського окружного адміністративного суду, голови Об'єднання організацій працедавців Харківщини, надзвичайних і повноважних послів іноземних держав, священнослужителів, профспілкових і суспільних організацій, працівників культури. У всіх поздоровленнях разом з побажаннями успіхів висловлюється глибока впевненість в успішному вирішенні найважливіших завдань розвитку області і підвищення авторитету Слобожанщини.

Архів документів