Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємцям області пропонують взяти участь у конкурсі на отримання безвідсоткових кредитів

Підприємцям області пропонують взяти участь у конкурсі на отримання безвідсоткових кредитів

Представники малого та середнього бізнесу можуть отримати мікрокредити від 50 до 75 тис. грн строком до 1 року та від 75 до 200 тис. грн - строком до 2 років.

Конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту коштом обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого та середнього підприємництва проводиться з 10 квітня по 15 червня Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин ХОДА.

«Мікрокредити надаватимуться для виробництва, перероблення і збуту виробленої продукції, придбання техніки, обладнання, інноваційних та енергоощадних технологій, будівництва і реконструкції виробничих приміщень, надання послуг, у тому числі у сфері сільського зеленого туризму», - розповіли в Департаменті економіки і міжнародних відносин ХОДА.

З рекомендованою структурою бізнес-плану, який необхідно надати для участі в конкурсі, та іншими подробицями можна ознайомитися тут.

Заявки на отримання мікрокредиту приймаються до 15 червня Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва за адресою: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 1 під’їзд, 5 поверх, к.19-21. Довідки - за тел.: 757-42-32.