Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Такі конкурси відкривають можливості для кожної талановитої дитини. Юлія Світлична - про конкурс «Яскраві діти України»

Такі конкурси відкривають можливості для кожної талановитої дитини. Юлія Світлична - про конкурс «Яскраві діти України»

Голова ХОДА привітала учасників обласного фіналу конкурсу «Яскраві діти України».

Фінальний концерт проходить 10 жовтня на головній сцені ХНАТОБ ім. М.В. Лисенка – за підтримки голови ХОДА.

«Саме такі конкурси надають можливість кожній талановитій дитині представити свій рідний край на національному рівні, надають можливість талановитим дітям виступати далеко за межами нашої країни, - підкреслила керівник області, вітаючи учасників вокального змагання та їх уболівальників. - Є таке прислів’я: якщо ти хочеш бачити душу народу, послухай його пісні. Сьогодні ми будемо насолоджуватися золотими голосами наших юних талантів. Упевнена, що сьогодні ми отримаємо найяскравіший талант Харківщини. Такі конкурси відкривають можливості для кожної талановитої дитини».

Керівник області очолить журі обласного фіналу конкурсу «Яскраві діти України». До складу журі увійшли, зокрема, Народний артист України, Заслужений діяч мистецтв України, співак, поет, композитор Тарас Петриненко та Народний артист України, Заслужений діяч мистецтв України, поет, драматург Юрій Рибчинський.

Учасники конкурсу – діти з усіх районів та міст Харківської області. 41 юний співак представить 39 номерів (38 сольних та 1 тріо).

Переможців визначатимуть у трьох вікових категоріях: від 6 до 9 років, від 10 до 12 та від 13 до 14. Той з учасників, хто отримає Гран-прі, представлятиме область у фіналі національного відбору в Києві та матиме змогу здобути путівку на дитячий фестиваль у Сан-Ремо (Італія).

Більше фото

Дивитися повністю Обласний фінал конкурсу «Яскраві діти України»