Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Талановитих маленьких харків’ян запрошують позмагатися за Всеукраїнську премію «Диво-дитина 2016»

Талановитих маленьких харків’ян запрошують позмагатися за Всеукраїнську премію «Диво-дитина 2016»

До участі в конкурсі запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно).

Для того, щоб претендувати на отримання Всеукраїнської премії «Диво-дитина 2016», учаснику необхідно мати досягнення або відкриття у науково-технічній сфері, бути переможцем або призером  обласних, республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів. Також до участі запрошено дітей, що зробили героїчні вчинки або мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, чутливістю до енергетики тощо.

Позмагатися за премію талановиті діти можуть у п’яти номінаціях: найрозумніший, найтворчий, найспортивніший, найдивовижніший, найгероїчніший.

Для участі в конкурсі претенденти на премію повинні надіслати: правильно заповнену анкету,  копію свідоцтва про народження (завірену підписом батьків), матеріали, які свідчать про досягнення (дипломи, свідоцтва, грамоти, фото-, відеоматеріали , статті та додаткові матеріали, які свідчать про успіх учасника).

Анкети учасників та інші матеріали повинні бути надіслані на адресу організатора до 15 березня рекомендованим листом.

Більш детальна інформація - тут.

Довідка. Всеукраїнська премія «Диво-дитина» була започаткована у 2009 році. Щорічно вона проходила за підтримки Кабінету міністрів України, Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державного комітету телебачення і радіомовлення України та обласних державних адміністрацій.
Кожен рік участь у премії беруть близько 3000 талановитих та обдарованих дітей з усіх областей України.