Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Закінчується прийом документів на заміщення вакантних посад в районних органах юстиції

Закінчується прийом документів на заміщення вакантних посад в районних органах юстиції

Термін подання документів спливає 16 жовтня 2015 року.

Як повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції в Харківській області, нових начальників очікують в Близнюківському районному управлінні юстиції, Великобурлуцькому районному управлінні юстиції, Люботинському міському управлінні юстиції, Лозівському міськрайонному управлінні юстиції та Печенізькому районному управлінні юстиції.

Для того, щоб взяти участь в конкурсі на заміщення посад начальника районного, міського чи міськрайонного управління юстиції, достатньо мати вищу юридичну освіту і трирічний стаж роботи на державній службі або п'ятирічний стаж роботи в інших сферах.

У Богодухівському, Куп'янському, Нововодолазькому та Печенізькому управліннях юстиції вакантні посади заступників начальників управлінь з питань державної реєстрації. Кваліфікаційні вимоги для претендентів на цю посаду максимально прості - вища юридична освіта і стаж роботи за фахом не менше трьох років або на керівних посадах не менше одного року.

Для того, щоб обійняти посаду заступника начальника районного управління юстиції - начальника відділу державної виконавчої служби, достатньо мати вищу юридичну освіту і стаж роботи за фахом не менше трьох років. Посади заступників начальника районного управління юстиції - начальників відділу державної виконавчої служби наразі вакантні у Балаклійському, Барвінківському, Богодухівському, Великобурлуцькому, Люботинському, Кегичівському, Сахновщинському та Шевченківському районах Харківської області.

Запрошуємо юристів області спробувати свої сили на конкурсі.

За детальною інформацією можна звертатися до Управління кадрової роботи та державної служби Головного територіального управління юстиції в Харківській області за номером: 700-35-32.

Документи для участі у конкурсному відборі приймаються до 16 жовтня 2015 року включно за адресою: м Харків, вул. Петровського, 16, каб. №№ 5,6,11.