Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Департамент економіки і міжнародних відносин ХОДА оголошує конкурс

Департамент економіки і міжнародних відносин ХОДА оголошує конкурс

Конкурс проводиться для визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області.

Об’єктом конкурсу є виконання функцій з підготовки матеріалів для

проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в Харківській області, приймання документів на конкурс, перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.

Умови проведення конкурсу затверджені розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 29.04.09 №249 «Про визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу», зареєстровані в Головному управлінні юстиції у Харківській області 12 травня 2009 року за №20/1050 та опубліковані у газеті «Слобідський край» від 16 травня 2009 року і на офіційному web-сайті облдержадміністрації.

Документи для участі у конкурсі подаються за адресою: 61022 м.Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, кімната 503 (Управління транспортної інфраструктури і зв’язку Департаменту економіки і міжнародних відносин) до 18:00 12 листопада 2015 року.

Перелік документів для участі у конкурсі: заява за формою згідно з додатком 1 до умов проведення конкурсу; завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємства (організації); завірена копія Статуту (Положення) підприємства (організації); завірені копії документів, що підтверджують наявність фахівців у галузі автомобільного транспорту та їх освіту; завірені копії документів, що підтверджують наявність офісного приміщення, не менше ніж двох легкових автомобілів, комп’ютерної техніки, засобів зв’язку.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 13 листопада 2015 року об 11:00 за адресою: м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, зала засідань Департаменту економіки і міжнародних відносин облдержадміністрації.

За довідками звертатися до Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації (61022 м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, кімната 503, тел. 700-05-07).