Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область візьме участь у загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна»

Харківська область візьме участь у загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна»

За інформацією Головного управління економіки Харківської обласної державної адміністрації, з 17 по 20 серпня 2010 року у київському Національному комплексі «Експоцентр України» відбудеться загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна» за участю всіх регіонів України. 

Підприємства Харківської області візьмуть участь у основних заходах загальнодержавної виставкової акції: у виставці та у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року».

Виставкова експозиція області буде розміщена у павільйоні №7 на площі 350 кв.м. Свою продукцію, наукові розробки представлять на виставці біля 30 підприємств  Харківської області.

Центральним заходом акції буде підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар 2010 року» з урочистою церемонією нагородження лауреатів конкурсу.

Учасниками Всеукраїнського конкурсу у 2010 році стали 32 підприємства області.

На отримання золотої медалі та спеціального диплому конкурсу можуть претендувати підприємства, які представили на конкурс по 1-2 види продукції, послуг чи наукових розробок. 

Підприємства, які представили на конкурс три і більше видів продукції, послуг, розробок претендують на отримання вищої нагороди – "Золотого символу конкурсу" та спеціального диплому "Виробник кращих вітчизняних товарів 2010 року".