Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулася нарада з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міст обласного значення

Відбулася нарада з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міст обласного значення

23 липня за участю заступника голови облдержадміністрації Євгена Савіна, начальника управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Володимира Зінченка відбулася робоча нарада з заступниками голів райдержадміністрацій та начальниками відділів (секторів) з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міст обласного значення.

Під час зустрічі Євген Савін окреслив основні напрями роботи структурних підрозділів з питань внутрішньої політики, зокрема, зупинився на нагальній важливості щоденного моніторингу суспільно-політичної ситуації в районах області.

Фахівці з внутрішньої політики мають знати, чим живе регіон, район, село, селище, зазначив він. Мають працювати та постійно оновлюватися комунікації «громада – влада», поглиблюватися співпраця з інститутами громадянського суспільства. Вибори до органів місцевого самоврядування, що призначені на 31 жовтня 2010 року, вимагають посилення ролі структур внутрішньої політики райдержадміністрацій як координаційних та інформаційно-аналітичних структур держуправління.

Також під час наради обговорювалися питання виборчого законодавства, зокрема, Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», ухваленого Верховною Радою 10 липня поточного року.