Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон в області проходить стало – Олег Синєгубов

Опалювальний сезон в області проходить стало – Олег Синєгубов

Під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі Міністр енергетики України Герман Галущенко та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповіли про стан енергосистем в регіоні.

Як зазначив Герман Галущенко, на сьогодні є відповідні резерви в системі, які в разі необхідності можуть додатково забезпечити і генерувати електроенергію для потреб споживачів. 

«Відвідали в межах візиту як об'єкти генерації, так і об'єкти розподілу з передачі електроенергії. Ключове для нас – навіть під щоденними обстрілами забезпечити споживачів електроенергією та теплом. Завдяки роботі військової адміністрації, міської влади енергосистема Харкова та області працює стабільно», – сказав Міністр енергетики України.

Олег Синєгубов наголосив, що опалювальний сезон на Харківщині проходить стало. Окрім того, він відзначив, що актуальним питанням залишається розмінування критичної інфраструктури.

«Хочу подякувати особисто Міністру за ту увагу, яку він і його відомство приділяє Харківщині. Питання відновлення та захист об’єктів енергетики стоїть на особистому контролі у Президента України. Звичайно, що постійно працюємо з місцевими підприємствами над відновленням. Розуміємо, що ворог не втратив своїх терористичних намірів щодо нашого регіону, тому продовжуємо працювати над захистом об’єктів», – розповів начальник Харківської ОВА.

Нагадаємо, внаслідок збройної агресії рф на Харківщині знеструмлено приблизно 16 тисяч точок обліку, які розташовуються на прифронтових територіях.