Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

«Прикордонні міста для нас в пріоритеті щодо захисту неба», - Володимир Зеленський

Про це Президент України зазначив під час спільної прес-конференції з Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте в межах візиту на Харківщину.

Цього року нові винищувачі будуть у нашому небі – звернення Президента України
Володимир Зеленський і Марк Рютте відвідали метрошколу в Харкові

У Харкові Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте побували на уроках, які проводять у спеціально облаштованих класах на станції метро «Університет».

Президент України та Прем’єр-міністр Нідерландів оглянули будинки, пошкоджені внаслідок російських обстрілів Харкова, і вшанували пам’ять дітей, які загинули через агресію Росії

У Харкові Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Королівства Нідерланди Марк Рютте оглянули будівлі, пошкоджені внаслідок російських обстрілів.

Володимир Зеленський і Марк Рютте провели зустріч у Харкові й підписали угоду про безпекове співробітництво між Україною та Нідерландами

У Харкові Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте провели переговори у вузькому, розширеному форматах та у форматі засідання військового кабінету. А також підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Нідерландами.

Як призначається та виплачується одноразова грошова допомога у разі загибелі або інвалідності Захисників і Захисниць

За ініціативи Мінветеранів Урядом було спрощено подання заяви на призначення одноразової грошової допомоги (ОГД) у разі загибелі (смерті) чи інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Велосипедистка з Харківщини перемогла на міжнародних змаганнях у Швейцарії

Харків’янка Аріна Коротєєва здобула перемогу на міжнародних рейтингових змаганнях з велоспорту на треку, які відбулися 29 лютого в швейцарському місті Гренхен.

Вийшов Каталог інструментів з просування експорту

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» повідомила про вихід Каталогу інструментів з просування експорту, який допоможе дізнатися про інституції, що підтримують експортів на національному рівні та впровадити найкращі практики на регіональному.

Фонд державного майна відновлює приватизацію в Харківській області

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Харківській області пропонує до уваги Перелік 16 об'єктів малої приватизації, по яких найближчим часом планується проведення приватизаційних онлайн-аукціонів.

Громадам Харківщини презентували проєкт «Україна для кожної дитини»

У межах зустрічі начальника ХОВА Олега Синєгубова та керівниці Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей Ірини Тулякової з громадами обговорили розвиток соціальних послуг.

З 1 березня розпочинається прийом творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності

Держкомтелерадіо з 1 березня по 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

Харківщина отримала чергову гуманітарну допомогу від Німеччини

В партію гуманітарної допомоги увійшов спецтранспорт для будівельних робіт, потужні генератори, матеріали для аварійного ремонту тощо.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 1 березня

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Бологівка, Осинове, Митрофанівка та ін.

На Харківщині розглянули закупівлі Красноградської РВА

Про це йшлося під час засідання обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

Де отримати допомогу ВПО в Україні та біженцям за кордоном. Корисні контакти

Майданчик цифрової платформи безкоштовної юридичної допомоги для ВПО – Edopomoha.org, де можна отримати безкоштовну правову онлайн-допомогу, було розроблено представництвом Датської ради у справах біженців в Україні.

На Харківщині за тиждень знищили понад 1600 вибухонебезпечних предметів

З 22 до 28 лютого включно в Харківській області розмінували 92,5 гектара території.

Ветерани є потужною силою для розвитку української економіки

28 лютого відбувся ключовий Форум ветеранського бізнесу «Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи».

Спільно з міжнародними партнерами посилюємо спроможність соціальної сфери Харківщини – Віта Ковальська

Заступниця начальника ХОВА разом із головою Координаційного центру з розвитку сімейного виховання й догляду дітей Іриною Туляковою та представниками ЮНІСЕФ взяла участь у відкритті молодіжного центру «Салат» у Валківській громаді.

На Харківщині запрацював регіональний офіс декарбонізації та енергоефективності

Відкриття відбулося за участі голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Ганни Замазєєвої, начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова та очільниці облради Тетяни Єгорової-Луценко.

Кіберполіція запрошує жителів області долучитися до соціального проєкту «Брама»

Про те, як ефективно протидіяти сучасним проявам кіберзлочинності, розповіли офіцери Департаменту Кіберполіції Національної поліції України під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі.

Вакансії тижня у Харківській області

Станом на 29 лютого 2024 року, за даними обласної служби зайнятості, на Харківщині актуальні 1228 вакансій.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 29 лютого

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Западне, Синьківка, Іванівка, Котлярівка та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Плоске, Бударки, Варварівка, Куп’янськ, Синьківка та Кислівка та ін.

Родинам з сімейними формами виховання вручили сертифікати на 50 тисяч гривень

Виплати в сумі 50 тисяч гривень передбачені у межах Програми підтримки та розвитку сімейних форм виховання в Харківській області на 2023-2027 роки.

Чи потрібні бізнесу інженерні та технічні спеціалісти: долучайтеся до опитування

Мінцифра спільно з Київською школою економіки проводить опитування серед підприємців, щоб оцінити попит на інженерних та технічних спеціалістів.

Новий суспільний договір між бізнесом та Урядом – питання національної безпеки України

26 лютого 2024 року проведено презентацію Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», яка створена за ініціативи Президента України.

У Харкові відбудеться бізнес-семінар для молодих підприємців

Бізнес-семінар програми «Школа малого бізнесу» для молодих підприємців «Лабораторія успіху» на тему: «Управління персоналом: створення ефективної команди» заплановано на 29 лютого о 14:00.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 28 лютого

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Козача Лопань, Огірцеве, Гатище, Плетенівка, Синьківка та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Бологівка, Іванівка, Берестове та ін.

Більш як 80 жителів Харківщини придбали нове житло за програмою «єВідновлення»

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Взаємодія представників правоохоронних органів з ветеранами/ветеранками – читайте в «Довіднику безбар’єрності»

Представникам правоохоронних органів слід будувати свою взаємодію з ветеранами/ветеранками на основі справедливості, неупередженості, морально-етичних стандартів внутрішньої та зовнішньої комунікації — тоді багатьох конфліктних ситуацій вдасться уникнути.

Архів документів