Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

У ХОВА на засіданні групи «Прозорість та підзвітність» розглянули хід будівництва фортифікаційних споруд та систем невибухових загороджень

Наразі, за дорученням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, продовжується здійснюватись перевірка щодо зведення фортифікаційних споруд за укладеними договорами з підрядниками.

Олег Синєгубов - про перебіг будівництва фортифікаційних споруд

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі ХОВА за участі свого заступника Михайла Харнама, представників підрядних організацій.

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів
Підприємці громад Харківщини отримають фінансову допомогу - безкоштовне обладнання для бізнесу

Підприємці Чугуївської та Чкаловської громад отримають безкоштовно обладнання для розвитку свого бізнесу.

Проводиться онлайн-опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

У минулому році Урядом було затверджено План заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 17 до 20 травня включно

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

Олег Синєгубо – про ситуацію на Харківщині станом на 17 травня

Російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Харківщини із застосуванням артилерії, мінометів, БПЛА та КАБів.

Всесвітня Продовольча Програма ООН нарощує співпрацю з Харківською ОВА в напрямку гуманітарної допомоги населенню

Про це йшлося в ході робочої зустрічі заступниці начальника обласної військової адміністрації Віти Ковальської та представників ВПП ООН.

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей розробила E-брошуру «Азартні ігри – це лише розвага»

З метою запобігання ігровій залежності та формування культури відповідального ставлення до азартних ігор, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей розробила E-брошуру на тему: «Азартні ігри – це лише розвага».

На Харківщині за тиждень знищили понад 2300 вибухонебезпечних предметів

З 8 по 15 травня включно піротехнічні підрозділи в Харківській області розмінували майже 117 гектарів територій, виявили та знешкодили 2347 вибухонебезпечних предметів.

Стартував відбір учасників на отримання національної премії за внесок у розвиток підприємництва — Ukrainian Enterprise Promotion Awards (UEPA)

Премією UЕРА будуть нагороджені ініціативи, що сприяють розвитку українського малого й середнього підприємництва на національному, регіональному та місцевому рівнях.

На Харківщині вдосконалюватимуть допомогу внутрішньо переміщеним особам

Нагальні питання обговорили під час засідання з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук.

Оперативна ситуація, завдання та потреби кожного підрозділу: Президент у Харкові провів засідання Ставки

Президент України Володимир Зеленський провів у Харкові засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Вакансії тижня у Харківській області

Станом на 16 травня, за даними обласної служби зайнятості, на Харківщині актуальні 1873 вакансії.

Понад 450 заявників придбали нове житло на Харківщині за програмою «єВідновлення»

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 16 травня

О 20:03 у м. Харків через ворожий ракетний обстріл пошкоджено 5-поверхову будівлю, 8 автівок, вікна у будинках. Поранено 2 чоловіки: 20 та 40 років.

На Харківщині відзначили Міжнародний день сім’ї

Під час свята, батьки, які виховують дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування та їхні вихованці, взяли участь у тематичній фотовиставці, інших святкових заходах.

Харківщину з робочим візитом відвідала Віцепрем’єр-міністр - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій

Ірина Верещук спільно з начальником ХОВА Олегом Синєгубовим та Координаторкою ООН в Україні Деніз Браун відвідали гуманітарний хаб для громадян, яких евакуюють з прифронтових та прикордонних населених пунктів Харківщини.

Офіційна інформація: Олег Синєгубов прокоментував встановлення тетраедрів

За словами начальника Харківської ОВА, усі роботи щодо встановлення тетраедрів з єгозою розраховані на 2023-2024 роки. Завдання, які ставили військові за 2023 рік, — виконані на 100%, про що є відповідні висновки контролюючих органів.

Продовжуємо фіксувати значну кількість ворожих ІПСО та фейкових вкидів щодо ситуації на Харківщині – Олег Синєгубов

З початку доби на Харківському напрямку ворог активних дій не проводив, намагається закріпитися на досягнутому рубежі та здійснює перегрупування, повідомив начальник обласної військової адміністрації.

На Харківщині вдосконалюватимуть алгоритм забезпечення евакуйованих гуманітарною допомогою

Про це говорили під час робочої зустрічі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун та головою Управління ООН із координації гуманітарних справ в Україні Сарою Гілдінг дер Ведувен.

Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 16 до 20 травня включно

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

До Харкова прибувають евакуйовані люди з Вовчанського та Липецького напрямків

Обласна військова адміністрація спільно з волонтерами об'єднали зусилля для ефективної евакуації цивільного населення з прифронтових громад. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Міжнародний Комітет Червоного Хреста планує передати модульні котельні на потреби Харківщини

Про це говорили під час зустрічі заступників начальника Харківської ОВА Віти Ковальської та Євгена Іванова з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

У ХОВА на засіданні групи «Прозорість і підзвітність» підрядники відзвітували про виконання робіт під час будівництва фортифікацій

Наразі Харківською обласною військовою адміністрацією здійснюється перевірка щодо поставок деревини для будівництва фортифікаційних споруд за укладеними договорами з підрядниками.

Медики повідомили про стан постраждалих внаслідок обстрілів Харкова

Наразі в лікарнях міста знаходиться двоє постраждалих, які зазнали поранень внаслідок ворожих обстрілів Харкова 14 травня.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 15 травня

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває.

Архів документів