Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз про закриття сезону 2009-2010 рр. у Харківському академічному театрі ляльок ім. В.А. Афанасьєва

Харківський академічний театр ляльок ім. В.А. Афанасьєва закриває свій театральний сезон. 16 липня 2010 року о 18.00 відбудеться показ вистави для дорослих «Король Лір» В.Шекспіра у постановці режисера театру, заслуженої артистки АР Крим О. Дмітрієвої. 17 липня об 11.00 - музична вистава “Кицин дім” С. Маршака. Режисер, заслужений діяч мистецтв України Є. Гімельфарб та художник-постановник Н. Денисова знову порадують дітей їх найвідомішим та найулюбленішим твором.

Минулий сезон у театрі ляльок був відзначений двома прем’єрами: виставами для дітей “Снігуронька” І. Дубровської, та для дорослих “Король Лір” В. Шекспіра. У жовтні 2009 року театр святкував 70-річчя з дня заснування. В рамках святкування відбулося кілька цікавих заходів: фотовиставки, виставка у музеї театральних ляльок, презентація книги Л. Попова, доцента Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого, про життєвий і творчий шлях народного артиста УРСР В.А. Афанасьєва, який багато років очолював театр. На урочистому вечорі, присвяченому ювілею, кращі представники закладу були нагороджені Почесними грамотами та відзнаками.

Запрошуємо відвідати Харківський академічний театр ляльок ім. В.А. Афанасьєва та переглянути останню у цьому сезоні виставу.