Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення про продовження терміну проведення додаткового конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2022 році

Регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, повідомляє про продовження терміну додаткового конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2022 році, за технічним завданням № 21 «Місцева пожежна охорона».

На разі реєстрація проєктів на платформі htpp://new.dfrr.minregion.gov.ua неможлива з технічних причин. Точну дату завершення конкурсного відбору буде повідомлено одразу після відновлення роботи платформи.

Документи по проєктам просимо надавати у паперовому вигляді.

Місце прийому документів: м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 8 поверх, Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації, кабінет 803.

Адреса електронної пошти: demv-kv@sp.kh.gov.ua.

Телефони для довідок: 057-705-10-19, 057-705-10-37.