Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

Подвиг ветеранів безсмертний. Вадим Ландсман

Свято Перемоги об’єднало харків'ян. Все місто та райони області прикрашені георгіївськими стрічками, підготовлений чудовий парад і концерт на площі Свободи. Безумовно, наші ветерани заслужили найкращого ставлення і найглибшої поваги за їх безприкладні мужність, стійкість і віру в Перемогу.

Пам’ять народу про цей день буде жити вічно. Юрій Сапронов

У 65-ту річницю перемоги радянського народу над німецько-фашистськими окупантами ми знову бачимо людей, які викували своїми руками цю Перемогу. Як же мало їх залишилося! Давайте вдивимося в обличчя переможців, в їхні очі, в яких ще видно відблиски пожеж тієї великої війни. Пам'ять народу про цей день - вона вічно жива, як вічно буде живим і свято зі сльозами на очах.

В районах треба провести повну інвентаризацію

Для виявлення додаткових джерел наповнення власного бюджету потрібно провести в районі аналіз того, що дісталося у спадок від попередньої влади. На цьому зосередив увагу присутніх на засіданні сесії Валківської районної ради заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

Ми не маємо права розчарувати людей. Юрій Сапронов

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації з економічних питань Юрій Сапронов взяв участь у сесійному засіданні Валківської районної ради. Під час виступу перед депутатським корпусом Юрій Анатолійович зазначив, що йому відомі всі проблемні місця району. Але вирішувати існуючі нагальні питання треба лише з допомогою місцевої влади, адже саме за районними депутатами стоїть громада.

В Харківській облдержадміністрації міркують над створенням "єдиного вікна"

До заступника голови Харківської державної адміністрації з економічних питань Юрія Сапронова під час його робочої поїздки до Валківського району звернувся керівник сільськогосподарського підприємства "Маяк" Григорій Губський (с. Велика Губщина).

Володимир Сенчук призначений головою Борівської райдержадміністрації

7 травня Президент України Віктор Янукович підписав розпорядження про призначення Сенчука Володимира Миколайовича головою Борівської районної державної адміністрації Харківської області.

Юрій Сапронов провів виїзний прийом громадян у Валківському районі

Більшість звернень жителів Валківського району, які прийшли на виїзний прийом заступника голови Харківської облдержадміністрації з економічних питань Юрія Сапронова, стосувалися земельних відносин. Зокрема, сільський голова с. Костів Людмила Суханова звернулася з проханням переглянути для місцевого орендаря плату за оренду сільського ставка, яка не змінювалася з 2005 року і є однією з найнижчих в районі.

Управління у справах сім'ї та молоді перевірило умови оздоровлення дітей пільгового контингенту

Спеціалісти управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації провели перевірку найбільш вірогідних претендентів на перемогу в тендерних торгах на право оздоровлення дітей пільгового контингенту влітку цього року.

З нагоди відзначення 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін надіслав вітальні листи ветеранам регіонів-побратимів Харківської області, а саме: Бєлгородської, Курської, Московської і Ростовської областей Російської Федерації.

Ігор Шурма дав доручення прибрати комерційні апарати з продажу бахіл з закладів охорони здоров’я

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації дав доручення управлінню охорони здоров’я розібратися в ситуації та прибрати комерційні апарати з продажу бахіл з закладів охорони здоров’я. "Цього не повинно бути в жодному медичному закладі. Для забезпечення необхідного санепідрежиму необхідно виділити кошти, закупити бахіли і безкоштовно роздавати їх відвідувачам медичних установ. Людина не повинна платити за вхід до медустанови", - підкреслив заступник голови ХОДА.

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 13.03.2007 року № 206 "Про опублікування розмірів плати за навчання у вищих навчальних закладах" Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації щорічно узагальнює інформацію щодо розмірів плати за весь період навчання у вищих навчальних закладах І-ІV рівнів акредитації державної, комунальної та приватної форм власності Харківщини за напрямами підготовки, освітньо-кваліфікаційними рівнями та формами навчання для абітурієнтів. Більш детальна інформація

Госпіталь для інвалідів ВВВ буде максимально доступним для мешканців села

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма сьогодні дав доручення розробити схему та систему відпочинку ветеранів з районів області у госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни. "Під час війни всі люди були однакові. Сьогодні хтось з них живе в місті, хтось на селі далеко від Харкова. З 1 липня ми розпочнемо привозити до госпіталю людей з найвіддаленіших куточків області. Будемо набирати групи ветеранів та інвалідів з 4-5 людей та безкоштовно привозити у госпіталь, а після проходження лікування назад додому. Кожен другий пацієнт госпіталю буде мешканцем села", - підкреслив заступник голови ХОДА.

Госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни отримає нове дихання. Ігор Шурма

Як повідомив сьогодні заступник голови ХОДА Ігор Шурма, вже цього року з обласного бюджету буде виділено 2 млн.грн. на проведення ремонтних робіт в обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни. Зокрема, планується повністю замінити вікна, відремонтувати покрівлю та приймальне відділення.

Ратний подвиг ветеранів безсмертний. Михайло Добкін

"9 травня 1945 року стало втіленням величного народного подвигу і нагадуванням про високу ціну перемоги", - наголосив сьогодні на урочистостях, присвячених 65-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, голова ХОДА Михайло Добкін. У великому залі Харківського національного академічного театру опери та балету зібралися сьогодні фронтовики Харкова і області, які стояли насмерть під Москвою і Сталінградом, звільняли Харків і Київ, гнали ворога з України, Росії та Прибалтики, проливали кров при звільненні Східної Європи,брали штурмом Берлін.

Естафета воїнської честі

Сьогодні в Харківському національному театрі опери та балету ім. М. Лисенка відбулася церемонія вручення нагород ветеранам Великої Вітчизняної війни, а також учасникам бойових дій на території інших країн. В тому числі, орден Червоної зірки отримав заступник голови ХОДА Василь Хома, учасник війни в Афганістані.

Сьогодні заступник голови ХОДА - керівник апарату Василь Хома провів особистий прийом громадян, в ході якого відбулася зустріч з 4 жителями міста і області. Питання стосувалися вирішення проблеми працевлаштування, виділення окремого телефонного номера ветерану війни, розгляду скарги на неправомірні дії правоохоронних органів і звернення громадської організації про заохочення її активіста.

Ігор Шурма привітав з Днем Перемоги ветеранів, які відновлюють своє здоров’я в обласному госпіталі

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма відвідав обласний госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни, де привітав ветеранів з наступаючим Днем Перемоги та передав подарунки від голови ХОДА Михайла Добкіна.

Заступник голови ХОДА Вадим Ландсман провів у Балаклійскій РДА робочу нараду з питання підготовки та проведення в цьому райцентрі зовнішнього незалежного оцінювання випускників шкіл районів області.

Як повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма, вчора з території Харківської області була повністю вивезена несертифікована індійська вакцина проти кору та краснухи.

У І кварталі 2010 року КРУ в Харківській області проведено 245 контрольних заходів. Обсяг охоплених ревізіями, перевірками державних закупівель та комісійними перевірками фінансових і матеріальних ресурсів склав 8,43 млрд. гривень.

Контрольно-ревізійне управління в Харківській області нагадує про функціонування "Телефону довіри": - в КРУ в Харківській області – 705-43-84 - в Головному контрольно-ревізійному управлінні України – 044-425-38-18

З Днем Перемоги!

В історії ХХ сторіччя немає дати пам’ятнішої і дорожчої за 9 травня 1945 року. Вона стала уособленням величі народного подвигу і нагадуванням про дорогу ціну Перемоги. Велика Вітчизняна війна залишила глибокий слід у кожній сім’ї на Харківщині: фронту віддавали захисників, переживали жорстоку окупацію, втрачали рідних і близьких. Гірка пам’ять про ті 1418 днів і ночей жива. Вона завжди буде з нами. З 65-річчям Великої Перемоги, дорогі ветерани і учасники війни! Разом з Вітчизною ви пройшли шлях випробувань та перемог і подарували нащадкам найдорожче - мир, свободу, відроджену з руїни країну. Зі святом, дорогі земляки! Нехай спадкоємність поколінь буде запорукою миру і процвітання на рідній землі. Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін

"Шлях подолає тільки той, хто йде"

Сьогодні в облдержадміністрації відбулася перша робоча нарада начальника управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторії Маренич з керівниками районних ЗМІ – редакторами газет, директорами теле- та радіокомпаній. Зустрівшись разом вперше за багато років, колеги з районних ЗМІ в ході невимушеного діалогу довго обмінювалися наболілими проблемами. А таких набралося чимало – починаючи із недосконалої законодавчої бази в діяльності ЗМІ та закінчуючи питаннями матеріально-технічного забезпечення працівників.

Таке рішення було ухвалено під час четвертого відкритого засідання Робочої групи "Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції" Харківського регіонального Комітету з економічних реформ, яке було присвячено розгляду питання: "Механізми залучення іноземних інвестицій".

Біля ХАТОБу запрацювали фонтани

Сьогодні біля Харківського національного театру опери та балету ім. М. Лисенка вперше в цьому році почали працювати фонтани. Участь у церемонії відкриття роботи площі фонтанів прийняв голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Спілкування з героями Великої Вітчизняної - це уроки мужності

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Василь Хома відвідав Героя Радянського Союзу Бориса Ілліча Шестерніна і привітав його з наступаючим святом. Він вручив вітальну адресу, подарунки та квіти від голови ХОДА Михайла Добкіна.

Вашій силі волі ще може позаздрити молоде покоління. Володимир Бабаєв

Сьогодні перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв, голова Харківської облради Сергій Чернов і заступник Харківського міського голови Михайло Фатєєв привітали Героя Радянського Союзу Михайла Карпеєва з 65-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні. "Я хочу сказать: крепость духа, сила воли у Вас такая, что еще может позавидовать молодое поколение. Хочу пожелать Вам здоровья и благополучия", – побажав Володимир Бабаєв.

Дякуємо за віру в Перемогу

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук привітав ветерана Великої Вітчизняної війни Костянтина Володимировича Семенова, нагородженого 4-ма медалями "За відвагу", з наступаючим Днем Перемоги. Він передав теплі слова привітання від голови ХОДА Михайла Добкіна, вручив подарунки та квіти.

Відкрилася фотовиставка "Харків - місто, яке пережило війну"

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистому відкритті фотовиставки "Харків - місто, яке пережило війну", яка розмістилася на головній алеї саду ім.Шевченка.

Великий подвиг радянського народу

Сьогодні, напередодні 9 Травня, була продовжена закладена рік тому Михайлом Добкіним, тоді ще міським головою, традиція. З низьким поклоном і подякою за відвойований багато років тому мир в гості до Героїв Радянського Союзу, повних кавалерів ордена Слави і медалі "За відвагу" прийшли заступники Михайла Добкіна вже як голови Харківської обласної державної адміністрації.

Архів документів