Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА передала ключі від нових помешкань у Пісочині трьом родинам дітей-сиріт

Голова ХОДА передала ключі від нових помешкань у Пісочині трьом родинам дітей-сиріт

Родини житимуть у одному таунхаусі та, окрім окремих кімнат, матимуть власний двір.

Ключі від соціального житла дітям-сиротам голова ХОДА Юлія Світлична вручила під час робочої поїздки до Харківського району. Керівниця області відвідала новобудову, де мешкатимуть молоді родини. Це таунхаус у Пісочині. У будівлі розташовані чотири окремих кімнати. Вони мають спільні кухні, двір, власну свердловину та твердопаливний котел. Для комфорту новоселів придбали перші необхідні меблі та побутову техніку. Окрім трьох родин, що вже отримали житло, у таунхаусі чекають на ще одних новоселів, які завершують оформлення документів.

«Ми проводимо велику роботу, щоб забезпечувати дітям-сиротам, а також дітям, що були виховані в дитячих будинках сімейного типу, можливості отримати власне житло. Над цим ми працюємо не один рік і за цей період часу надали можливість отримати власне житло близько 100 жителям області», - відзначила Юлія Світлична.

На Харківщині ствердилася традиція не просто закупати житло для дітей-сиріт, але й створювати для них усі необхідні умови – у помешканнях проводять ремонт, встановлюють меблі та закупають для родин необхідну побутову техніку.

Більше фото