Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична відвідала Харківську гімназію № 116

Юлія Світлична відвідала Харківську гімназію № 116

Учні цього закладу демонструють одні з кращих результатів на учнівських олімпіадах та конкурсах-захистах робіт МАН.

«Ми приділяємо особливу увагу розвитку та підтримці освіти в області. Це дає нам можливість підвищувати кваліфікацію вчителів і, безумовно, домагатися більш високих результатів учнів, - зазначила керівник області. - За останній рік капремонти провели в 200 школах області й продовжимо цю роботу в 2019 році. Також для навчальних закладів закупили понад 1,5 тисячі комп'ютерів і обладнання для більш ніж 100 кабінетів».

Юлія Світлична зазначила, що акцент керівництво області робить на розвиток сфери освіти в селах, забезпечуючи рівні можливості для дітей.

«Нам приємно констатувати, що сільська освіта вже «підтягується» до рівня міської. Талановиті діти живуть не тільки в обласних центрах. І головне - підтримати, надихнути, дати можливість повірити в себе та, безумовно, дати все необхідне, щоб дитина змогла домогтися того, чого прагне», - сказала голова ХОДА.

У Харківській гімназії № 116 Юлія Світлична ознайомилася з роботою закладу та реалізацією в ньому концепції Нової української школи, а також поспілкувалася з колективом і учнями. Під час зустрічі з колективом голова ХОДА передала державну нагороду її директору - Оксані Бугаковій. Їй надано звання «Почесний працівник освіти».

«Це моє життя, я цим живу вже понад 30 років. І державна нагорода - це, напевно, мій педагогічний Олімп, але вона мене надихає на ще більші кроки в роботі», - сказала Оксана Бугакова.

Більше фото