Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виділено додаткове фінансування на ремонт комунальних доріг області

Виділено додаткове фінансування на ремонт комунальних доріг області

До переліку автошляхів, які планується капітально відремонтувати в цьому році, потрапили ще 10 об’єктів.

На це спрямують майже 46 млн грн. Відповідне рішення щодо передачі коштів державної субвенції Дорожньому фонду Харківської області прийняли у ході XVII сесії обласної ради VII скликання 30 серпня.

Зокрема, будуть капітально відремонтовані вулиці Гвардійська, Павлоградська та Кооперативна у місті Лозова. У Первомайському відремонтують вулиці Харківська та Миру, в Чугуєві - вулицю Кочетоцька та реконструюють автомобільну дорогу по вулиці Фортечний узвіз. Також заплановано капітальний ремонт вулиці Рубіжанське шосе у Вовчанську, ремонт тротуару по вулиці Малоданилівський шлях смт Малої Данилівки та дорожнього покриття по вулиці Пушкiнська в селi Караван Малоданилівської селищної ради (Дергачівський район).

Нагадаємо, Дорожній фонд Харківської області було створено наприкінці 2017 року у зв’язку з передачею доріг місцевого значення на баланс обласної адміністрації. Його фінансування на 2018 рік склало 656 млн грн. 80% коштів було спрямовано на проведення ремонтних робіт на місцевих дорогах загального користування, 20% (тобто близько 131 млн грн) - на ремонти комунальних доріг, які знаходяться на балансі місцевих рад.

Фото пленарного засідання ХVII сесії облради VII скликання