Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання забезпечення хлором міста Харків вирішено

Питання забезпечення хлором міста Харків вирішено

Найближчим часом комунальне підприємство «Харківводоканал» отримає хлор від ВАТ «Дніпроазот», яке поновило свою роботу.

«Це вирішить питання забезпечення міста Харків хлором, яке гостро постало в останні дні. Повністю зняти проблему та забезпечити потребу в хлорі «Харківводоканалу» планується протягом кількох днів. На території Харківської області проблема дефіциту хлору виникла виключно в Харкові. В інших містах та районах області комунальними підприємствами були сформовані достатні запаси для безперебійної роботи та забезпечення потреби мешканців у питній воді», - повідомила голова Харківської ОДА Юлія Світлична.

Протягом останнього часу технологічний запас хлору КП «Харківводоканал» частково поповнюється завдяки постачанню з Румунії, що дозволило уникнути виникнення критичної ситуації.

«Ситуація жорстко контролювалася керівництвом підприємства та знаходилась на постійному контролі обласної державної адміністрації», - підкреслила керівник області.

Вона подякувала уряду, керівникам структурних підрозділів Харківської ОДА та колективу КП «Харківводоканал» за фахові дії під час складної ситуації.

Також голова ХОДА надала доручення уповноваженим органам проаналізувати, з чим пов’язана відсутність достатніх запасів хлору на КП «Харківводоканал» та чому саме в Харкові резервів хлору вистачало на найменшу кількість днів серед усіх обласних центрів країни.

Теги