Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська фармацевтична школа задає тон фармації всієї України. Юлія Світлична - випускникам НФУ

Харківська фармацевтична школа задає тон фармації всієї України. Юлія Світлична - випускникам НФУ

27 червня голова ХОДА взяла участь в урочистостях з нагоди отримання дипломів випускниками Національного фармацевтичного університету.

Цьогоріч навчання у виші завершили 820 студентів, 77 з них – з відзнакою. 240 випускників - це іноземці, які представляють 23 країни світу.

Вітаючи випускників із завершенням навчання, Юлія Світлична побажала їм ніколи не зупинятися, навчатися впродовж всього життя та досягати найвищих щаблів професійної майстерності.

«Вам поталанило, тому що ви отримали дипломи унікального, єдиного в країні фармацевтичного вишу. Потужний професорсько-викладацький колектив дав вам знання, завдяки яким ви зможете прославляти фармацію далеко за межами нашої країни і досягати результатів, - звернулася керівник області до присутніх. - Наснаги випускникам і велика вдячність викладачам за те, що харківська фармацевтична школа задає тон фармації всієї України і світу».

Голова ХОДА зауважила, що сьогодні в Національному фармацевтичному університеті навчаються близько 1500 іноземних студентів.

«Імідж цього вишу ще раз доводить, що харківська вища школа - в авангарді. Ми готуємо спеціалістів, долучаємося до наукових програм, до виробничих процесів і розвиваємо галузь фармації в цілому. Університет має велику кількість спільних проектів та договорів з фармацевтичними університетами світу, що дає можливість розвивати наукову та продуктивну базу. Студентам потрібно лише використовувати всі можливості та програми, які сьогодні є в державі», - наголосила Юлія Світлична.

Більше фото