Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев привітав випускників педагогічного університету із завершенням навчання

Анатолій Бабічев привітав випускників педагогічного університету із завершенням навчання

26 червня заступник голови ХОДА взяв участь в урочистостях з нагоди вручення випускникам Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди документів про вищу освіту.

Анатолій Бабічев привітав випускників і гостей свята від імені голови ХОДА Юлії Світличної. 

«Мені надзвичайно приємно бути сьогодні в родинному колі найкращого педагогічного закладу вищої освіти України. За останні роки педагогічний університет став найпотужнішим  центром культури, науки, освіти та спорту. Це той центр, де зароджуються пропозиції щодо розвитку освіти не тільки в Харківській області, але і у всій країні. Реформа сфери освіти, яка сьогодні активно впроваджується, дає позитивні результати. Ми будуємо нові школи, відкриваємо нові дитячі садки. За останні два роки в дошкільних навчальних закладах ми змогли відновити майже 5 тисяч місць. Тому є потреба в кваліфікованих спеціалістах, які можуть зовсім по-новому підійти до розв’язання багатьох проблем. Команда голови ХОДА Юлії Світличної чекає на всіх вас. Ми хочемо спільними зусиллями розбудовувати нашу Україну», - звернувся до випускників Анатолій Бабічев.

Цього року випуск з урахуванням усіх ступенів вищої освіти становить майже 2 тисячі чоловік, 375 з яких отримають диплом з відзнакою. 

«Я глибоко переконаний, що всі випускники знайдуть свій життєвий шлях у нашій щасливій і перспективній державі. Я вдячний вам за навчання! Ви підтвердили високий статус студента Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. Показали досягнення в навчанні, науці, мистецтві, спорті. І маєте за це високі нагороди», - сказав ректор ХНПУ імені Г.С. Сковороди Іван Прокопенко.

Під час урочистого заходу випускникам вишу вручили дипломи про завершення навчання, а також нагородили загальноуніверситетською премією імені Г.С. Сковороди з врученням пам’ятної медалі та посвідчення.

Також були відзначені випускники - переможці в номінаціях «За науково-дослідну роботу», «Відмінник навчання», «Лідер студентського життя», «Художня творчість та виконавська майстерність», «За спортивні досягнення та козацький вишкіл», «Студентська сім’я».

Під час святкового заходу для випускників і гостей виступили представники творчих колективів вишу.