Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

19 червня до заступника голови ХОДА переважно зверталися за допомогою у вирішенні питань сфер освіти та спорту.

Так, у ході прийому громадян батьки учнів відділення хокею з шайбою КДЮСШ «ХТЗ» виказали вдячність за свято спорту, яке було проведено на стадіоні за ініціативою голови ХОДА Юлії Світличної.

«Вперше за десятиліття для дітей нашого мікрорайону провели такий захід. Малеча була в захваті», - поділилися відвідувачі.

Вони також звернулися з пропозицією щодо будівництва льодового стадіону на території спортивної школи. Зараз діти хокейного відділення займаються на території міського палацу спорту.

Анатолій Бабічев зазначив, що це питання складне, його вирішення потребує значних коштів.

«Я обіцяю, що розберуся у ситуації. Ми обов’язково вивчимо питання щодо можливості будівництва в найближчі роки льодового майданчику», - сказав заступник керівника області.

Також до Анатолія Бабічева звернулися педагоги та батьки учнів однієї зі шкіл м. Первомайський. Вони розповіли, що міська влада запланувала на найближчій сесії розглянути питання реорганізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів міста, запланувавши перенести школу з однієї будівлі в іншу.

«Ми не згодні з таким рішенням. Хотіли б залишити все так, як є, й нікуди не переїжджати», - сказали заявники.

Анатолій Бабічев зазначив, що це питання знаходиться в компетенції міської ради. Але пообіцяв досконально вивчити ситуацію та знайти вірне рішення.

Усі питання, з якими звернулися до Анатолія Бабічева в ході особистого прийому громадян, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.