Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міст у місті Балаклія завершать ремонтувати наступного тижня

Міст у місті Балаклія завершать ремонтувати наступного тижня

Про це повідомив директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.

«Державним підприємством «Дороги Харківщини» продовжуються роботи з поточного та експлуатаційного ремонту доріг у Харківській області. Закінчені роботи по Дергачівському району (під’їзд до с. Руська Лозова), розпочаті роботи по Богодухівському району (дорога Богодухів – Павлівка – Гути). У самому Богодухові на вул. Шевченка виконані роботи з підготовки основи, закінчено влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, 15 червня плануємо закінчити вкладання верхнього шару асфальтобетону», - сказав Ігор Турченко.

Також, за його інформацією, розпочаті роботи по Чугуївському району – на під’їзді до селища Червоний Колодязь. Виконані роботи з підготовки основи, облаштовано вирівнюючий шар покриття, планується початок робіт із влаштування верхнього шару.

«Розпочаті роботи в Шевченківському району. На дорозі Шевченково – Великі Хутори йде зараз фрезерування. Наступного тижня плануємо розпочати роботи з  укладки асфальтобетону, - сказав Ігор Турченко. -  Наступного тижня розпочнуться роботи в Кегичівському, Сахновщинському та Лозівському районах». 

З експлуатаційного утримання роботи тривають в кожному районі нашої області. Щоденно працює до 37 бригад. Укладається близько 450 тонн асфальтобетону. 

«Зокрема, роботи ведуться по Краснокутському району (Качалівка – Костянтинівка), Зміївському (Зміїв – Мохнач), Харківському (Харків – Липці – Борисівка). 
Наступного тижня будуть завершені роботи з ремонту моста в м. Балаклія. Після цього почнуть приводити до ладу міст у Барвінковському районі.