Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кожен день має бути і є для нас Днем дітей. Юлія Світлична

Кожен день має бути і є для нас Днем дітей. Юлія Світлична

Голова ХОДА привітала з Днем захисту дітей учасників фінального гала-концерту фестивалю «Молоді таланти Харківщини».

Участь у щорічному обласному фестивалі цього разу взяли понад 5000 виконавців з районів та міст Харківщини. Учасники змагалися в номінаціях: вокал, хореографія, інструментальне виконання, напрямки молодіжних субкультур. 30 найкращих хорових та хореографічних колективів, що перемогли на районних етапах змагань, 1 червня беруть участь у фінальному гала-концерті в ХНАТОБі ім. М.В. Лисенка.

Під час урочистого відкриття заходу його учасників привітала голова ХОДА Юлія Світлична.

«Насправді кожен день має бути і є для нас Днем дітей. Адже саме ви – наше майбутнє. У вас ми віримо. На вас покладаємо сподівання. Для вас будуємо. Для вас створюємо країну, в якій хочеться жити», - відзначила керівник області у своєму відеозверненні, що транслювалося на головній сцені концерту.

Кращі з кращих учасників фестивалю отримали сертифікат на 300 путівок у літні оздоровчі табори. Сертифікат від голови ХОДА переможцям передав її заступник Анатолій Бабічев.

«Путівки були закуплені коштом обласного бюджету. Діти відпочинуть у літніх таборах оздоровлення на території Запорізької області», - сказав заступник голови ХОДА.

Він також повідомив, що понад 60 творчих колективів візьмуть участь у конкурсній програмі в рамках проекту Kharkiv Talents - 2018.