Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вітання Президента з нагоди Дня захисту дітей

Вітання Президента з нагоди Дня захисту дітей

Шановні друзі!

Традиційно 1 червня разом з усім світом ми відзначаємо День захисту дітей.

Піклування про підростаюче покоління, підтримка сім’ї, забезпечення та захист прав дітей — пріоритетні завдання державної політики України. Спільними зусиллями органів державної влади, місцевого самоврядування, громадськості та суспільства ми створюємо умови для цілісного і гармонійного розвитку дітей, дбаємо про щастя і добробут кожної дитини.

Варто звернути увагу на важливість реформ у сфері охорони дитинства. Упровадження нової української школи, підвищення якості медичних послуг, реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, розроблення нових стандартів соціальних послуг — це неповний перелік наших дій, які спрямовані на те, щоб кожна дитина мала можливість зростати в сім’ї, розвиватись відповідно до своїх можливостей і потреб, отримувати необхідну підтримку і допомогу на рівні громади.

Упевнений, що наша наполеглива праця дасть хороший результат — ми виховаємо достойних українців, патріотів своєї держави, які примножать наші здобутки й прославлятимуть Україну у віках.

Шановні батьки, бабусі й дідусі, педагоги, медики, соціальні працівники, саме від вас залежить, яким буде дитинство наших дітей, ким вони виростуть і яке місце посядуть у дорослому житті. Давайте оточімо усіх діточок любов’ю і турботою, зігріємо теплом своїх сердець, наповнимо їх життя радістю і впевненістю у собі.

Любі діти, ви — наша гордість і надія! Бажаю вам хорошого настрою, успіхів у навчанні, реалізації своїх талантів та втілення найзаповітніших мрій. Миру і злагоди кожній дитині та всій Україні!

Петро ПОРОШЕНКО